Дано следващата да е по ведра
Айде, останете си със здраве до следващия път.
Не знам какво иска от теб този човек , може би в хода на разговора ще те насочи към някаква страница където да внесеш пари , с оправданието , че е това е няккаква кауза , която е поел. Измамници навсякъде...
Огромно благодаря за превода на интервюто с Керем.
И ми се иска да го напиша - да, ние не познаваме лично Керем и Ханде, но пък следваме някаква логика в поведението им. Ако всичко бе само до сериала, който свърши септември, тук всичко трябваше да замре. Не разбирам защо не трябва да анализираме и разсъждаваме?
Не ми харесва, че Ханде изтри сторито с жабока, а аз написах какво мисля.
Гамзе и Ясемин - работа. А Гамзе е на всяка манджа мерудия. Дето има събитие, тя е там. Ох, нещо тя ми влезе в полезрението. Никога не съм я следвала, както и съпруга й, но ми идват в повече.
И за децата - Керем винаги е твърдял, че иска деца, а за подробностите от кого, къде и кога - ще чакаме. Ние сме търпеливи. Ще хвърляме боб, леща, грах...
Ако в поведението си Керем е логичен, то поведението на Ханде ме изненадва. Очаквам изненади, но като начало - нова тема. /и това научих, че 50 е лимита/

БлагаВест, благодаря ти. Понякога имам огромна нужда от постовете ти. В тях има толкова надежда. И винаги си спомням за кутията на Пандора. " Все пак на дъното на кутията останало нещо последно, което не излязло. Останала Надеждата. Затова дори в най-тежките моменти, когато е най-тъмно, когато човекът е на предела на отчаянието, Надеждата остава винаги жива."

не искам Ханде с Джан... УжасТ... Всеки друг, но не и Джан.............. Харесвах го.. Но остана един горчив вкус след всичко което стана след РП...
💐

Препоръчани теми