Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
usmivkata20      + 100   

Днес приятелката на Керем, Рейчъл Араз има рожден ден. По този повод Ханде е изпратила цветя и е написала "Обичам те толкова много"

# 601

Керем на интервюто с лудата репортерка ми е като Мави в клипчетата на родителите си. Тъпа ситуация и слънчице, което ме кара да се усмихвам.

# 602
Бърборанка, на мен малко ми се видя като пародия (водещата все едно имитираше луда фенка , без да е такава), на Алекс сигурно няма да й хареса. Joy
Не се сдържах 😂😂😂 Мики, добре си ме запомнила 😂😂😂

Е как няма да те запомня като сме от една кръвна група. Joy

Усмивка, може би ще се изненадаш, че всички в темата привидно са съгласни с твоето мнение, синтезирано по този начин, но след ден-два отново ще четем психопрофили на Ханде и Керем. Joy Не обичам да се изказвам по теми , по които не съм компетентна , затова и всячески се опитвам да променя/разнообразя темите ни за разговор, но накрая пак стигаме до едно и също.  Wink

# 603
  • София
Фен/ка на Керем си е татуирал/а на ръката автографа, който е получил/а от него. Wink

Друг фен/ка си е закупил/а парфюма на Керем, след като го е попитал/а какъв парфюм ползва. Simple Smile

# 604
Значи наистина Керем ползва парфюма на Серкан Болат от епизода в Анталия. Или обратното 😀😀

# 605
Момичета, седя и си мечтая колко хубаво би било Керем поне един път в годината да организира среща с фенове.
Да кажем да са ограничен брой фенове, избирани на лотариен принцип - 50-70 човека.
Предварително тези фенове да са си задали въпросите към него и да има водещ, който да ги задава към него на място. Снимки и автографи след това. Пък да тупне по-силно това балканско сърце / моето или неговото ще видим Wink/. Срещата може да е с такса вход, която след това да отива за благотворителност. Толкова е просто. Ех мечти, мечти Simple Smile.

# 606
  • София
Точно, Магия. Това си помислих и аз. Керем в сериала се снимаше със свои часовници, ползваше свои спортни екипи, явно и парфюмът си е неговият. Wink
Значи наистина Керем ползва парфюма на Серкан Болат от епизода в Анталия. Или обратното 😀😀

Да ви призная… и аз се замислям да си го купя. Интересно ми е как ухае парфюмът, а и аз имам пристрастие към мъжките аромати. Преди години ползвах мъжки парфюм дори. Grinning

# 607
Момичета, седя и си мечтая колко хубаво би било Керем поне един път в годината да организира среща с фенове.
Да кажем да са ограничен брой фенове, избирани на лотариен принцип - 50-70 човека.
Предварително тези фенове да са си задали въпросите към него и да има водещ, който да ги задава към него на място. Снимки и автографи след това. Пък да тупне по-силно това балканско сърце / моето или неговото ще видим Wink/. Срещата може да е с такса вход, която след това да отива за благотворителност. Толкова е просто. Ех мечти, мечти Simple Smile.
Страхотна идея наистина!

# 608
Здравейте  нека оставащата част от деня да е прекрасна  Purple Heart

Керем се е срещнал с екипа на yuvam dunya

Според новините на Tokyophonline, които видяха Керем Бюрсин днес (23 март),
Въпрос: Токио, какъв проект за Керем Бурсин и кога ще бъде обявен, моля, отговорете

Токио: Днес го видях, нищо не е ясно, че е казал, че чете.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 16:12 от sani1212

# 609
Точно, Магия. Това си помислих и аз. Керем в сериала се снимаше със свои часовници, ползваше свои спортни екипи, явно и парфюмът си е неговият. Wink

Да ви призная… и аз се замислям да си го купя. Интересно ми е как ухае парфюмът, а и аз имам пристрастие към мъжките аромати. Преди години ползвах мъжки парфюм дори. Grinning
Парфюма - https://www.notino.bg/creed/aventus-parfjumna-voda-za-mzhe/
а ето и описанието, за който не му се следват линкове:

Съставки на аромата
Връхните плодови нотки принадлежат на касис, ябълка Calville Blanc и свеж бергамот с ананас. В сърцевинните нотки се съчетават сухите тонове на бреза и пачули с мека и чиста роза и жасмин. Базовите нотки на ароматната композиция съдържат акорд на дъбов мъх в комбинация със сгряваща ванилия, мускус и амбра.

История на аромата
Парфюмната вода е тържество на силата, успеха и смелостта. Вдъхновена е от драматичния живот на Наполеон Бонапарт, един от най-интересните мъже в историята. Затова ароматът Creed Aventus отразява войната, мира и любовта.

# 610
Стабилна цифра за парфюм, а се бях замислила дали да не взема един 😀😀

# 611
Стабилна цифра за парфюм, а се бях замислила дали да не взема един 😀😀
Още една статия за марката и парфюма, обяснява защо е толкова скъп. http://parfiumbg.com/blog/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D0%BD%D0%B0-creed-aventus/

# 612
  • София
Дари, благодаря ти за информацията!
Много ме улесни. Simple Smile
Скрит текст:
Мен цената не ме озадачава особено, защото от години ползвам доста скъпи парфюми. Не купувам от масовите, а предпочитам нишовите унисекс аромати. Те, в комбинация с феромоните на човек, излъчват различен аромат. Тоест, твоите феромони един вид активират аромата на парфюма и се получава много приятен “твой” си аромат. От около година ползвам този парфюм > https://www.lelabofragrances.com/santal-33-147.html
Кой ли не ме е спирал, за да ме попита: “Извинете, какъв парфюм ползвате??”
Честно казано, съм приятно изненадана от избора на Керем за парфюм. Явно е човек на детайлите - парфюмът му не е случаен, а подбран и изискан. Дори си има бекграунд (история). С огромен интерес съм как ухае. Simple Smile

# 613
  • София
Привет! Heart Eyes

Керем се е срещнал с екипа на yuvam dunya

С какво се занимават в yuvam dunya? Продуценти, еколози, приятели? Някой знае ли? Thinking
По името /моят роден свят/ предполагам, че се занимават със защита на околната среда, ама...
човек знае ли? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:04 от Dilemi

# 614
Аз също мисля, че на Керем много му приляга такъв тип парфюм - специален, изискан, открояващ се. Точно като самия него.
Моят вкус за парфюми далеч не е толкова "изтънчен", любимият ми е  La vie est belle на Lancome от години, но в момента съм с Jo Malone English pear & freesia

Общи условия

Активация на акаунт