ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 266
  • 537
  •   1
Отговори
# 450
И аз изгледах последните 2 епизода. В последно време ми беше много забавно,имаше комични ситуации,но не знам защо всички истории се претупаха и финализираха за 2 епизода точно. Имаше моменти,в които всичко беше мудно и застинало,а изведнъж сюжетите се развиха с едно щракване. Имам чувството,че са планирали да снимат 140 епизода,и в един момент са ги отрязали и е трябвало да нагодят края експедитивно.
Жалко де,бях се настроила да е на екран повече време.

# 451
Имам чувството,че са планирали да снимат 140 епизода,и в един момент са ги отрязали и е трябвало да нагодят края експедитивно.
Жалко де,бях се настроила да е на екран повече време.
Да, бяха обявени 140 епизода в началото. То може и затова да се пообъркаха сюжетните линии и да загуби лекотатата си филма, защото трябваше да си вкарат основните сцени по сценарий, тъй като е по чужда продукция. Точно хуморът прекъснаха май и на финала го върнаха.

# 452
Дали са снимали 140 , а са излъчили 100?
Или са снимали 100?
Ще ми липсват

# 453
Явно са снимали 100 епидзода.

# 454
Ох, искам си Дана и Радо, Слави и Галя, Тошко и Яна и Алекс и Еми.
Какъв мил поглед, толкова е хубав този Буков, но кога ще стигне нивото на Пъдев? Кога?! Аз смятам,че става въпрос за малко старание, ами ще се стараеш повече. Ще дадеш110% от себе си. Дали се харесва като се гледа, вече и публично получи хейт. Много го харесвам дано се научи. Ето и Павел дръпна вече напред, има градация.
И Силвия толкова е цветна, но не става само с ексцетрично поведение, трябва и малко талант. 😁 Ако имаше още 100 епизода сигурно щяха да се научат.
Пп. Хаха Алекс едва го познах. Как го направили ром, той е един бял и светъл. 😁

# 455
Ама как ме развесели днес следобед като гледах в нета днескашния 98еп сцената с  Радко и Кокошкова 😀😀😀(както съм в карантина и нямам сили и настроение за нищо ...)☀️☀️☀️

# 456
Брилятно я изигра Пъдев ситуацията с "обслужването"(тази хубава българска дума😆). Браво, посмях се.

# 457
Ама как ме развесели днес следобед като гледах в нета днескашния 98еп сцената с  Радко и Кокошкова 😀😀😀(както съм в карантина и нямам сили и настроение за нищо ...)☀☀☀
Тази Кокошкова мноого зле Sad
Сигурно е тъща или свекърва на някой от екипа Joy

# 458
Последната серия коя е и кога се излъчва по телевизията?
Виждам 98-а в playtube, само аз ли имам проблем, че се чува само звук и не зарежда видеото там? От известно време все е така...

# 459
  • Галифрей
Не е излъчена качват ги по рано

# 460
Галя как не я срам. Филип с такова щастие мисли че тя вече ще е свободна, но ето на преспа с мъжа си и баш в неговия апартамент. Толкова е гузна че не можа да го гледа в очите. Блах.. Да се връща при тоя Слави и мир да има. Ужас.
Иначе беше готин епизод.

# 461
Най-дразнеща като актриса ми е Галя. Та тя непрекъснато се налива с алкохол, който преглъща все едно е сироп за кашлица, хихика с оголване на зъби, пъшка, въздиша на пресекулки и подбелва очи.
С една дума - дразни ме, както и Еми не може да го направи.
Децата се научиха да играят, но мнозинството актьори в този сериал - не.
Казах си го!
Само Слави, Радко и донякъде Христо, Здравко и мама Зайка, правят сериала. Заради тях го гледам.

# 462

Пп. Хаха Алекс едва го познах. Как го направили ром, той е един бял и светъл. 😁
и се казвал Стоян Дойчев Laughing Харесаха ми някои закачки в последните епизоди, Слави като беше сецнат, каза, че трябавло да ходи на Павел баня сега Simple Smile
А на срещата на Радо със служителката и имената така се разхилих, че събудих милото (гледах ги по-рано сериите)
определено е имало "ситуация" с екип Милошев и бтв, за да претупат така накрая сериала.

# 463

Последени два епизода Sad

# 464
Коментирали ли сме Чучи преди, не се сещам.
Явно е от хореографското с тия падьоми.
Едва ли е актриса и едва ли се подготвя за такава с Ш-ъшкането и Ч- ъшкането, дикцията й според мен е кофти.

Общи условия

Активация на акаунт