Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 374
  • 495
  •   1
Отговори
# 150
А добри места за миди/риба?

# 151
Здравейте, може ли някой да напише какви са цените на чадър и шезлонг на Северен и Южен плаж тази година? Мислим да сме в Приморско последната седмица на юли, но изглежда, че ще бъде много натоварен период, не успяваме да намерим подходящо място за отсядане, почти всичко е резервирано вече (основно търсим в booking). Ако някой може да препоръча място за отсядане с по-големи двойни стаи или студиа, което не е толкова популярно, ще бъда благодарна.

# 152
...Мислим да сме в Приморско последната седмица на юли, но изглежда, че ще бъде много натоварен период, не успяваме да намерим подходящо място за отсядане, почти всичко е резервирано вече (основно търсим в booking). ...
Думата "Приморско" и словосъчетанието "почти всичко е резервирано вече" не могат да бъдат поставени в едно и също изречение.
Букинг и другите подобни посредници се използват, ако търсите хотел 5, 4 или 3 звезди, които в Приморско са общо под 100 с малко над 3000 стаи и малко под 7000 легла.
Останалите хотели, семейни хотели, къщи за гости (и тъщи) и други места за настаняване, които в Приморско са над 300 (официално), просто няма да ги намерите там.

# 153
А добри места за миди/риба?

Aз бих препоръчала "Стария капитан", имаха много видове миди и доста риба.

# 154
Аз миналата година също бях доволна от Старият капитан, като цяло от кухнята им и цените и съответно доста се пълнеше с хора

# 155
Здравейте, тъй като никога не съм ходила там, може ли инфо за плажа в началото на Перла, срещу конната база, там където свършват хотелите и почва пътя за Перла. Как се казва, как е плажа там, дълбоко ли е, има ли вълни, чадъри, шезлонги, каква е цената?

# 156
Здравейте, тъй като никога не съм ходила там, може ли инфо за плажа в началото на Перла, срещу конната база, там където свършват хотелите и почва пътя за Перла. Как се казва, как е плажа там, дълбоко ли е, има ли вълни, чадъри, шезлонги, каква е цената?
Информация зя плажовете има на сайтовете на съответните областни РЗИ: http://www.rzi-burgas.com/Vodi/profili%20na%20vodite%20za%20kapane%20str.2.htm

Плажа се нарича Северен и продължава до оградата, откъдето започва плажа Стамополу-Перла.
Чадърите свършват някъде около или малко след конната база и до Стамополу е почти изцяло свободна зона.
Духне ли бриза има вълни - това е открита част.

# 157
Поздрави от Приморско!

Супер е. Идвайте!
На южния плаж има повече свободна зона от минали години ми се струва.
На северния е шатри и свободна зона. Места има , цените са добри на храната има още рибни сергии и ресторанти Има си хора, но места на плажа и по заведенията има за всички. Приятно и спокойно е.

Отдалече е снимано

И

Пак има фолклорен концерт

Народа се весели

Водата е чиста и приятна. Времето снощи Валя, но днес е добре и става за плаж. Магазини и ресторанти работят.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 23:23 от Анонимен

# 158
Здравейте! Спомена се за нови места за предлагане на риба. Може ли да се дадат адресите на тези места?  Предварителна благодарност и приятна почивка

# 159
Юлско утро-нов ден, нов месец, нови надежди. Приморско - северен плаж

По главната има сергии нови. Стела Марис до Рибко са отворили и отрлед за вкъщи и има няколко масички за сядане , отделно се е входа за ресторанта. Има някакъв нов хотел Бриз до крайбрежната вече работи и има места. Всички хотели с ресторанти наз крайбрежната предлагат и риба, както и други и са обявени. Някаква хубава пицария има на главната, ама нямаше места май. Трудно ми е от телефона да пиша, днес имах приключение. Ще пиша обстойно кано се върна. Времето и водата са супер. Цените са добри .
Малко снимки от северния плаж, днес ме обиди там един с че.шафите

Ей тук този дето уж ги държи

Това от другата страна

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 07:05 от Анонимен

# 160
Снимките са от плаж "Централен". Северният започва след гробището.
Където и да консумирате риба, все ще е замразена от месеци...

# 161
И там ли има ограничение на платените зони, да си носиш храни и напитки. Всички ли са към заведение? Б.си, аз затова избягах от Каваци и Смокиня, а то май навсякъде така.

# 162
И там ли има ограничение на платените зони, да си носиш храни и напитки. Всички ли са към заведение? Б.си, аз затова избягах от Каваци и Смокиня, а то май навсякъде така.
Поне на северния плаж в Приморско няма такива ограничения. Ако искаш плащаш само чадър, ако искаш и шезлонги - един или повече. Няма проблем да си носиш напитки. Аз си нося по 1-2 кена бира, например.

# 163
За първи път сме в Приморско-водата чиста, храната бе супер, препоръчвам Старият капитан. Спокойно е, за семейства е подходящо.

# 164
Водата днес следобед на Северния плаж. Сутринта беше кристална

Общи условия

Активация на акаунт