Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 191
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Коминчетата още работят, даже предната вечер едно семейство беше дошло специално за тях от Созопол, харесали им и да повторят. Да видим дали и тази вечер ще така топла като снощи, че е пълнолуние.
Редакция: току що на кръговото се разминахме с младежите на коминчетата, натоварени с багажа си, затвориха!

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 17:37 от MIK

# 481
Какви коминчета?? Rolling Eyes

# 482
# 483
Май гуднес! Нямаше никогада се сетя, че на тези кексчета им викате "коминчета". Laughing Мислех си за кюфтета на скара...

# 484
Май гуднес! Нямаше никогада се сетя, че на тези кексчета им викате "коминчета". Laughing Мислех си за кюфтета на скара...
Това беше надписа на будката и в ценоразписа

# 485
  • София
На мен ми бяха гадни тези коминчета, ужасно сладки и бързо се разпадаха. Не можах да си изям моето, но на децата много им харесаха.

# 486
Да, вече събраха шезлонгите и чадърите. Това се вижда от камерите. До другото лято пак в Приморско, най-хубавото място за лятна почивка! Blush

# 487
Да, вече събраха шезлонгите и чадърите. Това се вижда от камерите. До другото лято пак в Приморско, най-хубавото място за лятна почивка! Blush
Е, чак пък най-хубавото. Има предимства, но и кусури.

# 488
Е, чак пък най-хубавото. Има предимства, но и кусури.
Гледаме  предимствата, да не се спънем в кусурите!

# 489
Аз кусури в Приморско до сега не съм намерила. Всяко лято сме там, след като обиколихме цялото южно крайбрежие. Еми, по-приятен плаж от Южния на Приморско не видяхме.

# 490
До следващото лято, да сме живи и здрави))
Мен си ми харесва Приморско, почивам си добре, познавам си го вече, хем е курорт, хем си е градче, има си всичко, красиво е, удобно е, приятно ми е много там.
Де да можех някакво студио, боксониерка да си купя и на стари години да си стоя цяло лято там ...
Обмислям да си купя нещо, но пък и цените се вдигнаха, ако някой чуе, разбере и реши да сподели тук за изгодно местенце там ще съм благодарна.

# 491
Добра идея, за място, собствено в града. Особено, като гледа човек, че до средата на септември може да има плаж. А който има възможност, може и от юни до септември! Blush

# 492
  • Ямбол
Даже още от май месец започвам да ходя през уикендите и почивните дни и след това от юли та чак до началото на септември. Много добре ми се отразява. Плажовете през май и до към средата на юни са почти празни, времето е хубаво, само водата още е студена, но се е случвало и да се къпя.
На 24 май е празника на града и има разни интересни мероприятия.

# 493
Великолепно...Blush, ако човек е учител или IT специалист!

# 494
Септември и морето, Бургас днес до към 15.00 ч:), а след това- буря
https://www.facebook.com/100063778833074/posts/pfbid0c8f9b2tMkXn … gf3LQNJ1HDZgkZel/https://

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 19:00 от MIK

Общи условия

Активация на акаунт