Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 191
  • 495
  •   1
Отговори
# 450
Да, и аз не можах да открия нищо за без кола, затова питах за проверени места "най-близо". Ако ще е с кола, ще си спим в Алюр или Голдън дюнс, както всяка година. Там поне сме си доволни.
За без кола няма. 4 километра са си 4 километра от разклона на Приморско дел сол до Перла.
Километрите от Приморско дел Сол до Перла са два. Четири са до Бегликташ.
Може, не споря. На мен в жегата в началото на август ми се видяха 14 ...

# 451
  • В.Търново

Муми, извинявай, но не мога да не отбележа, забавлявах се на думата морепродукти.

# 452
Проблема не е в разстоянието до Перла, а в лошия път. Колкото пъти мина по този път се спъвам поне веднъж и затова вече го избягвам. Сега минавам директно от входа на конната база през дюната и после по брега. Но това с цел чесане на риболовна краста - отивам преди 6:00 и се връщам преди 9:00. Не става за ходене на плаж и връщане в жегата. Кола си сака...

Две думи за ресторантите, които посещавам:

Вечер:

Pizza Italy (партера на хотел Амфибия точно срещу двора на училището) - пиците ни харесаха за поредна година.

Морска панорама - панорамата е хубава, но нивото си стои средна хубост. Филето от акула става за ядене.

Стария китайски (на главната) - все още е добре.

Веранда (сградата до общината на горния етаж) - поддържа нивото си - добре е.

Тайната градина - бяхме за първи път и влиза в списъка.

На обяд все в бирарията на вила Виктория - нищо особено, но става.

Навсякъде нормално обслужване, т.е. няма чакане на разтакаващи се келнери и храната се носи нормално бързо (преди първата ми бира да изчезне като в къртичина). Laughing
Цените естествено леко нагоре, но това е нормално. Най-важното, че е тихо (няма силна музика).
Особено се е подобрило обслужването във вила Виктория - миналите години изглеждаше, че келнерките са назначени насила да изтърпяват някакво леко наказание след споразумение с Прокуратурата. Laughing

Зачеркнати вовеки веков:
Инсолито - еднократно посещение миналата година - пресолен лаврак.
Снек-бар Хоризонт (май) на Пристанището - миналата година се опитаха да ме будалкат, че сафрида е пресен.
Уникато (до Левтери) - преде години ни натровиха със скара от развалено месо.
Ресторанта на хотел Зунарита. Отдавна даде фира като качество.
Чайка - пържола-подметка.

Зачеркнатите може и да са сгафили еднократно, но аз втори шанс не давам...

Мнението е събирателно от трима души, чиито вкусове се различават и много рядко поръчваме едно и също ястие. Да уточня още, че гледам качеството на храната, а не цената.

# 453
Това до Левтери тая година видях, че е затворено.

# 454
Проблема не е в разстоянието до Перла, а в лошия път. Колкото пъти мина по този път се спъвам поне веднъж и затова вече го избягвам. Сега минавам директно от входа на конната база през дюната и после по брега. Но това с цел чесане на риболовна краста - отивам преди 6:00 и се връщам преди 9:00. Не става за ходене на плаж и връщане в жегата. Кола си сака...

Две думи за ресторантите, които посещавам:

Вечер:

Pizza Italy (партера на хотел Амфибия точно срещу двора на училището) - пиците ни харесаха за поредна година.

Морска панорама - панорамата е хубава, но нивото си стои средна хубост. Филето от акула става за ядене.

Стария китайски (на главната) - все още е добре.

Веранда (сградата до общината на горния етаж) - поддържа нивото си - добре е.

Тайната градина - бяхме за първи път и влиза в списъка.

На обяд все в бирарията на вила Виктория - нищо особено, но става.

Навсякъде нормално обслужване, т.е. няма чакане на разтакаващи се келнери и храната се носи нормално бързо (преди първата ми бира да изчезне като в къртичина). Laughing
Цените естествено леко нагоре, но това е нормално. Най-важното, че е тихо (няма силна музика).
Особено се е подобрило обслужването във вила Виктория - миналите години изглеждаше, че келнерките са назначени насила да изтърпяват някакво леко наказание след споразумение с Прокуратурата. Laughing

Зачеркнати вовеки веков:
Инсолито - еднократно посещение миналата година - пресолен лаврак.
Снек-бар Хоризонт (май) на Пристанището - миналата година се опитаха да ме будалкат, че сафрида е пресен.
Уникато (до Левтери) - преде години ни натровиха със скара от развалено месо.
Ресторанта на хотел Зунарита. Отдавна даде фира като качество.
Чайка - пържола-подметка.

Зачеркнатите може и да са сгафили еднократно, но аз втори шанс не давам...

Мнението е събирателно от трима души, чиито вкусове се различават и много рядко поръчваме едно и също ястие. Да уточня още, че гледам качеството на храната, а не цената.
За догодина, за безпроблемно изминаване  разстоянието до Перла да се поръча кобила от Конната база! Grinning

# 455
  • Сф
Може и с корабче:)

# 456
  • София
Това до Левтери беше затворено до средата на август. После набързо го позаметоха и отвориха.

# 457
Ако е хубаво времето  през септември, дали повече хотели ще работят, за да се направи още едно море?

Някои хотели спускат кепенците, но на вас ви трябва един хотел, не "повече". Харесайте си някой и им звъннете да ги питате.

П.П. Искам да благодаря на потребителката, споделила за турската пекарна на ул. "Иглика". Много сме доволни.
След 03.09., ще е хубаво времето, чак до 15.09. Даже,  хубави дни ще има и до края на месеца. Ще се намерят и хотели, които ще работят, за да се направи още една почивка.

# 458
  • София
Ние в момента сме в Приморско и днес още от 10 ч сме на плаж, времето е прекрасно!

# 459
  • В.Търново
В Бургас днес е било много студено и облачно.

# 460
  • София
Да, и аз не можах да открия нищо за без кола, затова питах за проверени места "най-близо". Ако ще е с кола, ще си спим в Алюр или Голдън дюнс, както всяка година. Там поне сме си доволни.
За без кола няма. 4 километра са си 4 километра от разклона на Приморско дел сол до Перла.
Километрите от Приморско дел Сол до Перла са два. Четири са до Бегликташ.
Може, не споря. На мен в жегата в началото на август ми се видяха 14 ...

Ходя редовно до Перла пеша, но по брега. Винаги има бриз и водата е наблизо ако прегрееш.🙂

# 461
От камерите сега се вижда, че за море, става и през есента!

# 462
Ще се вижда след 22, сега е лято.

# 463
# 464
Събота и неделя май ще става....

Общи условия

Активация на акаунт