Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 191
  • 495
  •   1
Отговори
# 465
Да бе:)))) и морето е топло, и вятърът е съвсем лек, времето е супер през деня! В момента съм на Синеморец, и нвмога да кажа за вълните по Приморските плажове, но утре смятам да проверя:) Дори и вечер хората са кой с по- леко яке, кой още по къс ръкав. Доста хора има още, въпреки че много обекти са вече затворили, и само една кръчма чух да вдига шум. Чак ми липсва лятната шумотевица, някак много изведнъж изчезна.

# 466
MIK моля те, пиши като видиш как е в Приморско, че много ми се иска да отскочим до уикенда, а сме с малко детенце Wink

# 467
Да бе:)))) и морето е топло, и вятърът е съвсем лек, времето е супер през деня! В момента съм на Синеморец, и нвмога да кажа за вълните по Приморските плажове, но утре смятам да проверя:) Дори и вечер хората са кой с по- леко яке, кой още по къс ръкав. Доста хора има още, въпреки че много обекти са вече затворили, и само една кръчма чух да вдига шум. Чак ми липсва лятната шумотевица, някак много изведнъж изчезна.
Ако питаш белите мечки, ще разбереш, че и през януари става за море...

# 468
Ако питаш белите мечки, ще разбереш, че и през януари става за море...
Ами жега е, не знам белите мечки как се чувстват добре. А Приморско е прекрасно и през януари, но разбира се, не и за плажуване.
На Велека днес гледам че е 27 градуса, плажът е доволно пълен и капанчетата работят.

# 469
  • София
Ние още сме в Приморско, вчера успяхме да изгорим, че бяхме на плажа от 10.00 до 17.00, днес цял ден само под чадъра стоях. На сянка сутрин рано и вечер след 20.00 си е хладничко. Не може да се ходи из града по презрамки само.

# 470
  • В.Търново
След събота започват валижи и рязко понижаване на температурите.

# 471
  • Бургас
След събота започват валижи и рязко понижаване на температурите.
От Запад на Изток се разваля времето, та или ще ни се размине на морето, или ще се развали ама в понеделник....Nature Sun With Face

# 472
Някой знае ли квартира с твърд и равен диван за спане? Търся спешно.

# 473
MIK моля те, пиши като видиш как е в Приморско, че много ми се иска да отскочим до уикенда, а сме с малко детенце Wink
Аз си харесвам Северния плаж и сме там, почти не се усеща разлика в температурата на водата и въздуха, на слънце си е  топло, но морето е доста бурно и трябва да се внимава,  има вятър. По целия плаж има доста хора., както и в града. Но оттук нататък вече всичко е на късмет и с времето и с морето.
За утре планирам разходка по горите.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 12:39 от MIK

# 474
Замръзнах и изгорях днес на южния плаж. Такъв вятър до сега не бях виждала в Приморско. Утреи в събота го дават още по-силен. Тъкмо мислехме да удължим престоя си и да търсим нова квартира, но заради вятъра се отказваме... Приключихме набързо с морето тази година...

# 475
Малко романтика:)

# 476
Има ли някой още в Приморско? Как е времето днес?

# 477
Има ли някой още в Приморско? Как е времето днес?
виж тук
https://weather-webcam.eu/primorsko-kamera-na-jivo-webcam-black-sea/

# 478
Благодаря!

# 479
На Перла духа, но е топло. Утре се очаква вятъра да утихне. Има хора, много е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт