Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 77

• 45 483
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Докарацията събира прах. Хартията не вярвам да ти хареса, като влезеш в новата баня да я гледаш изложена.
Тоалетната чиния в цвят си мисля, че ще е трудна за подзръжка, дано не личат пръски. После ще споделиш. Внимавай с препаратите....
Но то бяла няма да отива на дизайна.

# 556
Огледайте си вкъщи колко са високи шишетата за шампоани и др.козметика за баня, преди да си поикате хоризонтални ниши Simple Smile Добре е да са високи 7-10см над шишетата и да са плитки, да не стават 3 реда шишета и никое да не се достига удобно.

# 557
Докарацията събира прах. Хартията не вярвам да ти хареса, като влезеш в новата баня да я гледаш изложена.
Тоалетната чиния в цвят си мисля, че ще е трудна за подзръжка, дано не личат пръски. После ще споделиш. Но то бяла няма да отива на дизайна.

Ако е от към варовик притеснението, ще сложим омекотителна система за водата, именно заради това.
Майстора ни само като видя проекта и го предложи, пък и в Пловдив водата си е варовита.
Ще споделя, само да направим всичко и ще покажа, дано да успеем за лятото, че малкия ще тръгва на ясла, а аз се връщам на работа и трябва да се преместим.

# 558
Ако ще се затваря душ-зоната с тъмно стъкло, няма нужда от различни плочки в тази част. Най-добре акцентът да се обособи около мивката и огледалото и там стената да е дървесна.
За нишите също - щом като е затворена душ зоната с тъмно стъкло, няма да се виждат и можете да си ги оставите. Просто сега на този проект не изглеждат добре така една до друга с различните форми и различни гърбове, голяма е шарения.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 16:38 от GG_BG

# 559
  • София
Тъй като нашата кухня е на 90% готова ..
Вили, с какво е направен преходът от гръб към плот. Не ми прилича на лайсна.... или не виждам добре.

# 560
  • София
Две неща не ми харесват:
- твърде широките фуги и шахматното редене на сивите плочки;
- натрупването на 4 ниши с различни посоки и гърбове на една стена.
Струва ми се, че ако проектирах своя баня, бих пробвала как ще стои във вариант сиво на цялата стена, на която са нишите, и дървесно на цялата вътрешна стена на душ-зоната. Като отиде питата на тавана, нишите вътре в душ зоната и над тоалетната могат да се изравнят и да са с дървесни гърбове.

# 561
  • при него
CIinnamon и ДХ3, моя гранитогрес в кухня и коридори е някакъв такъв, на КАИ, купуван от Практикер или Бриколаж, може да Ви е полезно. Може да имат все още подобен или същата серия. Аз го купувах юни 2021. Учудващо поне за мен, след като 2 месеца разнасяхме пакетите из апартамента (понеже първо правихме стаите, а кухнята и коридорите последни) този гранитогрес оцеля, само 2 плочки се счупиха и то ние си ги изпуснахме брутално. Релефен е. Изключително лесен според мен за поддръжка. За баня не знам дали ще става и как ще е.
Скрит текст:

# 562
Този, който съм виждала, е гладък, няма релеф, просто е мат.

# 563
CinnamonBun, искаш ли реални снимки обаче на малка сива баня с дърво, само при мивката и вратата? С черна душ пита от тавана.
За сивото или поне нашето мога да каже, че държи доста на мръсотия и не се виждат паднали косми ( с дълга руса коса съм:).
Аз същи бих намалила броя на нишесте, особено ако не сте сигурни в майстора и не ви ги направи под 45 градуса да са изрязани плочките.

# 564
Тъй като нашата кухня е на 90% готова ..
Вили, с какво е направен преходът от гръб към плот. Не ми прилича на лайсна.... или не виждам добре.
Фугираха със силикон - трябваше да е с цвета на плота и гърба, но нещо им се пресякъл и сложили бял. Тези дни ще го преправяме с по-дървесен цвят

# 565
Силикона леко избледнява с времето, имайте предвид

# 566
CinnamonBun, искаш ли реални снимки обаче на малка сива баня с дърво, само при мивката и вратата? С черна душ пита от тавана.
За сивото или поне нашето мога да каже, че държи доста на мръсотия и не се виждат паднали косми ( с дълга руса коса съм:).
Аз същи бих намалила броя на нишесте, особено ако не сте сигурни в майстора и не ви ги направи под 45 градуса да са изрязани плочките.

Снимки, да, моля 😊 Благодаря

# 567
  • Велико Търново
Споделям тук, първо, защото много се развълнувах Simple Smile утре ще ни е готов дрешника... Чак не ми се вярва, все още! Буквално, закачалките и кутиите не съм купила, а мебелите идват. Този път, майстора се е забързал, явно. В събота вечерта  му дадохме капарото, след като 3 пъти променях някои шкафове и ниши. Ще споделя първо тук резултата Simple Smile

# 568
  • при него
Ще чакаме Simple Smile
Ох и ние как се вълнувахме на всяко ново нещо... много беше яко!

# 569
  • Велико Търново
Мебелировката на дрешника си е на мястото. Всичко е както го исках и го бях нарисувала, но.... На мен не ми харесва..... Не съм го подреждала, не съм го и чистила основно все още. Не съм го снимала, не искам и да влизам дори. Стаята от хубава просторна, заприлича на склад с рафтове и ниши. Да, това исках, но не мислех че ще усещам така помещението. Естествено, с ММ се скарахме, защото аз никога не съм доволна, което не е съвсем далеч от истината.... Като ми мине ще снимам и покажа.

Общи условия

Активация на акаунт