Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 77

• 45 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ето тези хора продават и редят  страхотно паркет, правят и такива пана, но са от истинско дърво, не ламинат.
https://instagram.com/parketsense?utm_medium=copy_link

# 121
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми помогнете като ми  кажете декорацията на стената зад леглото на показаната снимка как е постигната? Снимката е от инстаграм профила на Ачерно дизайн.
Скрит текст:
За мен,това са ПДЧ плоскости.Виждат  ми се фуги ,между диагоналите, а това не става с ламиниран паркет. Имаме приятел майстор, който направи няколко подобни за хотел.

# 122
  • Перник
Да ви върна на темата кое се пере и кое - не. Имам (евтини) щори от Юск на два прозореца. На листчето в опаковката пишеше, че не се перат, а се почистват с влажна кърпа. Е, познайте дали не ги свалих и не ги изпрах с четка и течен сапун на пода на банята по време на чистенето преди Коледа Joy Ми нищо не им стана. Сега планирам да повторя процедурата по време на пролетното чистене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
  • София
Може ли да препоръчате фирма, която прави каменни первази?
Трябва да сменяме дограма и ще трябва да изкъртим съществуващите.
Предпочитам врачански камък, каквото са сега.

# 124
Здравейте,момичета
преди време бях искала съвет за преходни лайсни за София,тк не намирах такива,които да ми харесат.
Дама от тук ми препоръча магазин със страхотен избор малко над Икея и Декатлон,тогава погледнах сайта,но не запомних него или адреса.Моля,ако някой знае за такъв магазин да помага:)
Благодаря

# 125
Топ груп?

# 126
Може ли да препоръчате фирма, която прави каменни первази?
Трябва да сменяме дограма и ще трябва да изкъртим съществуващите.
Предпочитам врачански камък, каквото са сега.
Веднъж видях  от стъкло и много ми хареса и чисто визуално, и като се сетя за поддръжката. До този момент даже не ми беше хрумвало.

# 127
Amelie,страхотна си,благодаря Hug

Имам сериозен проблем с настилката.Сложихме ламинат с ММ,но не сме знаели за разливна замазка мислейки,че пода е равен и посложка е достатъчна.Не е!😂
Тк не са сложени вс мебели все още мислехме тези дни да махнем ламината,да сложим замазката и да го наредим отново,но днес видяхме,че касата на вратата пречи и ест няма как да я свалим.
Някакви съвети за тази моя глупост и самоинициатива да слагам ламинат.
Благодаря много

# 128
Махнете го до последните ламели около касата.Усеща ли се пода крив, има ли места, където ламинатът вибрира?

# 129
  • Street of Dreams
И аз имам този проблем, чрез съединяването на две помещения има към 2 см разлика в нивото на настилката. Освен за саморазливни замазки, друго не се сещаме.

# 130
2 см е много за саморазливна замазка, тя не е за вдигане на ниво.
А иначе ако касата пречи просто ще изрежете ламината по контура на касата. Фина работа е, но става. Особено ако първо си направите точен шаблон от картон и после го очертаете вече на ламината инакрая режете.

# 131
Има места където се чува пукане като стъпим,за съжаление и площта е голяма.Лошото е ,че сме го поставили по дължина:cry:

Черна станция,това предложих и аз на ММ,като изобщо не ме притеснява ,че тр да измеря точно и тн.По-скоро се чудех с какво да се изреже,но той каза,че нямало начин.

# 132
Черна станция,това предложих и аз на ММ,като изобщо не ме притеснява ,че тр да измеря точно и тн.По-скоро се чудех с какво да се изреже,но той каза,че нямало начин.

Да, бе, нямало начин. Може и със зеге, може и с ръчен циркуляр. Може и на ръка с малко трионче.

# 133
Благодаря,че ме обнадежди.Ще го направим тогава преди да сме сложили диван и шкаф.
Да попитам след колко време може да се стъпи на замазката.Това е хола и коридор,а е преходно към спалнята.Трябва да не сме вкъщи.
Предупредиха ни,че изсъхва за 24ч,но след това отдолу имашо влажност и тр да се измери от фирма,за да е сигурно,че няма да се издуе после.

# 134
Именно, добре са ви казали - да се ходи може скоро след това, но за да сложите ламината се чака да изсъхне съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт