Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 616
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
И при мен не работи, от следобед насам.

# 421
  • БГ
И при мен не работи от лаптопа, но от телефона няма проблем. Поръчката ми от 16.06 вече е опакована и за щастие куриера е променен от Еконт на Спиди Simple Smile

# 422
Момичета,изхвърлила съм торбата и ваучера за връщане.На някой случвало ли му се е.От сайта мога да разпечатам фактурата , но не и листа с баркод 😒

# 423
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … 2/5530254/2260624 тези спални комплекти са хубави, имам  слива и бяло, за 52 лв.взети

# 424
Пак оферта някой да знае как да намеря сакото на тази пола:

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 13:44 от Димитрова_87

# 425
  • Г. О.
Аз следвах стъпките в сайта и върнах артикулите, които исках,но така и не намерих къде да въведа данните от банковата ми сметка. В Спиди ми казаха, че би трябвало от сайта да се свържат с мен. Не е нужно да вписвам ръчно номера върху бланките за връщане. Ще изчакам няколко дни и ще видим.

# 426
Момичета,изхвърлила съм торбата и ваучера за връщане.На някой случвало ли му се е.От сайта мога да разпечатам фактурата , но не и листа с баркод 😒
Ваучерът за връщане е същия като товарителницата, но с едно RV отпред. Диктуваш го и готово.
Товарителница: XXXXXXXXXXX
Ваучер: RVXXXXXXXXXXX

П.П. Може това да се сложи в следващата тема.

# 427
    Благодаря

# 428
  • София
И аз веднъж бях изхвърлила етикета. Дадоха ми номера на ваучера за връщане, явно е един и същ. Когато жената в Спиди го набра на ръка, излезе съответния етикет с адрес.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 13:52 от Cuckoo

# 429
  • София
Скрит текст:
И при мен е DPD, но за разлика от други пратки, тези от Уайкики никога не знам кога ще дойдат. Още когато са в Румъния дават някакъв прогнозен ден и час, но идват 2-3 дни по-късно. В смс-а от Спиди няма час. Не знам защо се получава така. С другите сайтове няма такъв проблем. Пишат точен час и си го спазват.

Моята поръчка е от 22-ри, но всъщност поръчах през нощта на 21-ви срещу 22-ри. Вече има 4 реда изписано в DPD. Wink
Без да искам пуснах поръчката с наложен платеж, вместо да платя с карта. Изписа ми, че не мога да платя на куриера с карта. Дали е вярно? Обикновено носят пос терминали.
Днес получих пратката и без проблем платих с карта на куриера, който дойде 3 часа  по-рано от написаното в смс-а време. Simple Smile Беше със Спиди.

# 430
  • София
Днес получих чаршафите, поръчани на 16-ти Много са хубави, потвърждавам. Сивото е много хубав нюанс.
Чакам и този комплект Вече пътува, надявам се до няколко дни да е при мен.
Бях поръчала и един панталон за синът ми, но е трябвало да заложа на по-малък номер.  За съжаление ще го връщам.

# 431
И моите поръчки от 16ти + още една дойдоха днес със Спиди, нищо че уж писаха Еконт за доставчик.

# 432
# 433
  • have faith and be patient ..
Напълних кошницата, чакам безплатна доставка Simple Smile

# 434
  • на морето
Този код изобщо не ми го хваща, даже и с продуктите от тази оферта.

Общи условия

Активация на акаунт