Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 585
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Не, Уайкики не плаща екстри като СМС-и за Еконт, това вече го разбрах в поддръжката на онлайн-магазин. Благодаря за съвета относно регистрация в приложението - май само по този начин ще успявам да следя пратките си, т.к. и от About You редовно "забравят" да ми пращат смс-и.

# 526
Моята пратка от вчера, за София в изпратена с dpd (спиди). Имам си товарителница и си я виждам. Леко се постреснах с еконт. Но да, аз имам и там регистрация и получавам имейли.

# 527
За пръв път ще връщам, как става това?
В плика няма готов стикер с данни за връщане, и плика беше невъзможно омърлян , та го скъсах зле.
Ако занеса пратката опакована в Еконт, дали знаят какво да правят?

# 528
  • София
Веднъж изхвърлих етикета за връщане. Писах на съпорта и те ми изпратиха със смс номера на ваучера, с който се изготвя товарителницата към тях. Когато в Спиди го въведоха, се получи. Обаче от тогава си смених телефона, иначе щях да ти кажа номера.
Питай ги, само не зная дали по това време има кой да ти отговори

# 529
Не може да се пренасочва до всеки офис.
Има определен офис, в който може да се остави без да се дължи такса. Просто попитайте куриера и ще прецените, дали ще Ви е удобно. Аз най-редовно ги пренасочвам до офис без да дължа такса.
Добре де, а не трябва ли смс предварително, имейл и т.н.? Аз поръчах вчера и сега ме изненадвате, че може някой от дните да ми звънне този и да ми каже, ами аз съм пред вас. Е, аз съм на работа, не мога да я взема.
Смс ще пратят.
А и какво значение има, дали предварително ще я пренасочиш или ще кажеш на куриера?
Сма винаги получавам. Като ми звънне и не съм у дома (най-редовно е така), просто му казвам да ми я остави в офиса, в който не дължа допълнителна доставка.

# 530
Влязох в магазина днес... Майко! Майко! Майко!!!!!
Всичко дрехи на топка нахвърляни. Взех единственото нещо, до което се добрах - панталон за детето, намален от 11 на 5 лв.
Има много намалени неща , ако ти се рови.

# 531
Имах аз мисълта да мина през физическия магазин, но е далеч, а в тази жега.... Положението при нас едва ли ще е различно, секциите с намалени дрехи изглеждат по-зле от магазини за дрехи втора употреба.

# 532
Охх и на мен ми се ходи, ама няма кой да гледа детето. А с нея хич не става разглеждане.

# 533
Днес има БД.

# 534
Сега разглеждам - на каквото и да натисна вместо да ме отведе до артикула, ме връща в началната страница. И от любими също не става.

# 535
  • София
Сега разглеждам - на каквото и да натисна вместо да ме отведе до артикула, ме връща в началната страница. И от любими също не става.
Същата работа. В кошницата също не мога да вляза.

# 536
И аз имах трудност да поръчам през телефона, но след няколко опита, отворих лаптопа и стана без проблем.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 03:17 от Venel82

# 537
Да,оправиха проблема и вече може да се поръчва.....Айде пак юруш на маслините.....

Да попитам при "комплект за сервиране" 2 броя ли са в комплекта,като например тези:

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%BA%D1%83%D1%85 … 5/5943793/2414694

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 07:57 от *ирис*

# 538
  • на морето
Да,оправиха проблема и вече може да се поръчва.....Айде пак юруш на маслините.....

Да попитам при "комплект за сервиране" 2 броя ли са в комплекта,като например тези:

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%BA%D1%83%D1%85 … 5/5943793/2414694
Един брой е. Аз получих от друг вид, но и там пишеше комплект.

# 539
Безплатна доставка и днес. Аз още си чакам поръчката от миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт