Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 566
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
Защо като се кликне в/у някой продукт и се изписва "Страницата не е намерена". Хем ми излиза, че го има в наличност и няколко размера, хем като кликна явно е изчерпан? Или е някакъв бъг, който се оправя след време? Появяват ли се след време тези продукти?

# 586
Така си е непрекъснато. От време на време се оправя.

# 587
  • Тра-ла-ла
Така си е непрекъснато. От време на време се оправя.
T.e. да дебна да се появят продуктите?

# 588
Да, но е по-вероятно следващия път да покаже, че са изчерпани.

# 589
Днес ходих в магазина, той полупразен. Но взех няколко неща за малките
Раница 13 лв

Маратонки 7 лв

Раница 7 лв

Един дълъг анцуг за 5 лв
И два бр къси панталона за общо 7 лв.

# 590
Момичета, за училище дали ще има някакво намаление ?
И още нещо -  спортно долнище за училище размер 140 от H&М на кой размер Waikiki отговаря? Много ще съм благодарна, ако някоя дама с дете с подобен размер (11, 12 годишно) ми измери талия и дължина на крачол.
Детските дънки от 10г нагоре имат ли ластици, за регулиране на талията.?

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 21:50 от *FIORE*

# 591
  • have faith and be patient ..
Нямам голямо дете, но се включвам за номерациите - според мен на уайкики нещата са уголемени спрямо хм,.. Моите са слабушки и двете и клинчетата, в размер който са им добре от хм, поръчвайки същия от кикито им стои пагубно голям - дълбоки талии и широки крачоли, така, че взимам номер надолу..

# 592
Нямам голямо дете, но се включвам за номерациите - според мен на уайкики нещата са уголемени спрямо хм,..
Много благодаря за включването! И ние сме  слабушки. Гледах таблицата с размерите за спортни долнища и дънки, но ако уцеля горе талията, крачолите няма ли да дойдат къси🤦🤔. Поне дънките дали имат регулиращи се ластици?
За тениските пробвах и уцелих размера, но за долу идея си нямам.
За H&М пак така с проба и грешка и в момента поръчвам един и същ модел, като само вдигам размера с един нагоре. 😁
Искаше ми се да се възползвам от промоцията и тук. 😊

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 21:40 от *FIORE*

# 593
  • Бургас
Имат регулиращ ластик на талията, а и връщането е безплатно, така че не го мислете толкова Wink Водете се по ръста на детето, а не по годините и ако е слабо залагайте на по-слим модели, за да не са му грозно торбести при подходящата за него дължина Wink

# 594
  • на морето
Здравейте! Някой купувал ли е горница на бански? Чудя се между 36 и 38. Взимала съм сутиени с чашка B i са ми големи. На кое да заложа. А съм купувала цял бански 38 ми е ок, 36 ми беше малък.
За тази горница питам
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … 8/5031706/1460537

# 595
Въпреки че за мен дрехите им са уголемени, долниците си отговарят- взех страхотно бяло долнище  и сега чакам още две.
Много ми хареса и горнище с къдрици , но не ми се рискува.
От сутиените нося 75 А, веднъж взех 75В и ми заспа, но втория път ми беше голям в чашките.
Та всичко е до късмет.

# 596
  • София
Аз бях поръчвала сутиен, който беше много точен като размер. После поръчах смело същия номер спортен сутиен, който не стана. Сега си стои така, защото бельо не се връща. Sad Според мен наистина е до късмет и определено не бих рискувала с нещо, което не мога да върна. Не знам банските смятат ли ги за бельо.

# 597
  • София
Аз наскоро поръчвах дрехи за децата, но ми е страшна мъка техния сайт и накрая се отказах и ги пропуснах. Вие сте много, много търпеливи хора. 🤣

# 598
Съгласна съм със sea.sea, сайтът им е ужасно вбесяващ.

# 599
Някой успя ли да пусне безплатна доставка за малко неща ? Как става това в момента? Иска определена сума при мен. Искаше ми се да пусна дребни неща, но не се получава. Изписва се "За да се възползвате от БД не Ви достига......." и сумата🤦😁, която не ми достига. 😂

Общи условия

Активация на акаунт