Проблем с мъжа в семейството

• 14 653
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
Високото кръвно не е оправдание, нито причина за гневни изблици, а е следствие. Следствие от емоционална претовареност, в комбинация с вредни храни и навици. Дори човек да е наследствено предразположен към него, може да го нормализира със здравословен начин на живот и премахване на дразнещи фактори - в случая непрекъснати караници с роднини. Затова написах, че караниците са вредни и за нея, и за него. И последно Dansina писа, че се карат, т.е. той й се кара, ама и тя му се кара, а не е застанала в ъгъла само да му слуша обидите и псувните. Така че трябва да премахнат тия роднини от ежедневието си, да намерят решение заедно, за да не им руши семейното разбирателство.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 08:38 от Raspberry123456

# 121
На авторката й препоръчвам да махне дразнещия фактор - мъжа. Blush

# 122
  • Най-красивата страна
Мъжът трябва да осъзнае,че поведението му не е нормално и да се постарае да го промени.
Жената,ако търпи не му прави услуга.
Проблемите са с неговата майка и той трябва да ги реши.Обаче той е на страната на майка си.

# 123
Аз съм била в ситуацията на жената и тъй като семейните терапевти и честните разговори не са приложими в случай с разгневен и раздразнен ежедневно съпруг (който просто ще откаже и дватада варианта), искам да дам на дамата само останалите си две идеи, които наистина работят:
1. Смазвайте го системно в спалнята
Доповръща ми се🤢🥴🤐 особено в контекста на описаното от авторката. То бива женомразство, ама..🤦‍♀️

По темата - проблемът е в благоверния, а не в свекървата. Всъщност първопричината благоверният да е тоолкоз "мил" с жена си, вероятно се корени във възпитанието, дето му е дала свека, та нещата май са взаимосвързани. И тъй като предполагам, че възлюбеният е на повече от 7 години, не виждам как точно може да се превъзпита. Поне на мен ми се струва загубена кауза, но не това иска да чуе авторката.

# 124
Аз съм била в ситуацията на жената и тъй като семейните терапевти и честните разговори не са приложими в случай с разгневен и раздразнен ежедневно съпруг (който просто ще откаже и дватада варианта), искам да дам на дамата само останалите си две идеи, които наистина работят:
Доповръща ми се🤢🥴🤐 особено в контекста на описаното от авторката. То бива женомразство, ама..🤦♀

По темата - проблемът е в благоверния, а не в свекървата. Всъщност първопричината благоверният да е тоолкоз "мил" с жена си, вероятно се корени във възпитанието, дето му е дала свека, та нещата май са взаимосвързани. И тъй като предполагам, че възлюбеният е на повече от 7 години, не виждам как точно може да се превъзпита. Поне на мен ми се струва загубена кауза, но не това иска да чуе авторката.

Точно така е! Свекървата го е възпитала така. В разговор с нея в който и се оплаквам от него, тя ми отговаря: Какво да направя той си е такъв нервак, все вика крещи, псува…Кажи ми така ли съм го възпитала? Аз: Еми явно - да! От доста време гредам постояннно да я дистанцирам от нас като цяло

# 125
Друг трябва да дистанцираш, ама айде... вярвай си.

# 126
Доповръща ми се🤢🥴🤐 особено в контекста на описаното от авторката. То бива женомразство, ама..🤦♀

Точно така е! Свекървата го е възпитала така. В разговор с нея в който и се оплаквам от него, тя ми отговаря: Какво да направя той си е такъв нервак, все вика крещи, псува…Кажи ми така ли съм го възпитала? Аз: Еми явно - да! От доста време гредам постояннно да я дистанцирам от нас като цяло

И години наред се е прикривал?! Или си решила, че ще го превъзпиташ?
Проблемът е в мъжа ти, възрастен човек е.. И в теб също !
Но продължавай да прехвърляш вината на други и да си затваряш очите. Той живота си върви. Детето ти расте и поема модел..И следва кръговрата на живота. Теб да обвиняват!

# 127
Ти май пак не схващаш, но нещо ми подсказва, че няма смисъл да се хабя да обяснявам.

# 128

Ти май пак не схващаш, но нещо ми подсказва, че няма смисъл да се хабя да обяснявам.

Ами не беше такъв, държеше се добре, но с напредването на годините не знам какво му стана. Искаше дете повече от мен дори, но когато то се появи сякаш не беше готов да стане баща. Липсваше му стария начин на живот, спокойствието и от двете страни. Разберете ме че е нормално една току що родила жена да изпадне в депресия. Може би и аз станах по нервна с появата на детето. Но постепенно започнах да се връщам към нормалния си ритъм. Всички приятели с които излизахме заедно се отдръпнаха постепенно с появата на техните деца и той започна да се среща с разни женомразци така да речем. Хора за които видиш ли нямало свестни жени

# 129
Има ли нещо, което е dealbreaker за теб? Т.е. има ли нещо, което ако се случи, вече няма да има вариант да стоиш в тези отношения?

# 130
  • Варна
Не, не е нормално да изпада в депресия жена, която е родила. Това, че някои са така, не го прави нормално.

Относно твоя човек, ок, бил е друг. С годините обаче на човек му се връщат фабричните настройки и отново се появява старото му аз. Той си е бил такъв. Промяната е била временна и е включвала "добрия му период". Е, той обаче е свършил. Сега си виждаш истинския човек и с него ти предстои да живееш. А ти като искаш обвинявай свекървата. Дори и тя утре да изчезне той пак добър няма да стане.

# 131
Точно така е! Свекървата го е възпитала така.
Как го е възпитала? 15 години да е префектен спрямо теб, след което внезапно да превърти и да започне да крещи, псува и обижда? Интересно.

# 132
След толкова много коментари,авторката си е набелязала само тези,които ѝ оттърват.Няма смисъл да се хабим..Който каквото и да каже,тя ще защитава мъжа си,и ще обвинява свекърва си!Точка.

# 133
Аххааа значи вълшебното хапче трябва да е за свекървата.. ама и да се върне назад във времето и да го възпита правилно Joy "ей маме, един ден като се ожениш за Мимето, да не я псуваш и крещиш, много е лошо, ще пише в бг-мама да се оплаква от нас"

# 134
Точно така е! Свекървата го е възпитала така.

Чакай сега. Тя какъвто го е възпитала, ти си го харесала и взела. Даже и куп години си била доволна.
Сега обаче той вече не е перфектен, а ти хвърляш вината на свекърва си?
По-правилно е тя теб да обвини, че си го превъзпитала лошо, щом от добре възпитан и перфектен мъж се е превърнал в грубиян, който псува и гони майка си от вкъщи.
С две думи, зле му влияеш на този мъж.

Общи условия

Активация на акаунт