Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 068
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Офф, надушвам огромна простотия утре

# 61
  • София
Мен след Деница най-много ме дразни русата сервитьорка, и не за друго, а ме дразни гласът ѝ. Хремава ли е, но като заговори на нос и врещящо, и ми се приисква да върна всичко,което съм яла.

# 62
Голяма простотия беше днес епизода. От двете крякащи и Ангеловия глава ме заболя. Ново меню и накрая яжте всички паста, че да си направя рекламата. Уффф ... другата година да си направи предаването с роботи и машини.

# 63
Тя пастата нормално си се готви за осем минути. Сам нахранил всички … с паста в машина за промишлено готвене. Няма що. Аз не готвя, но мога да спретна същата паста за същото време с една тенджера и един тиган.

# 64
  • София
.Hell's Kitchen (18.03.2022)  Сезон 4 Епизод 10

.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 23:46 от Mari_Mar

# 65
  • Другата България
Много брутален епизод.
Едва го изгледах.
Още от ден първи Деница ми беше антипатична.
Сега ми е направо противна.
Валя поне се старае, това същество освен за скандала не виждам за какво друго е там.

# 66
От това, което видях с Деница разговор не може да се води, а Виктор и Виктория все към другата се обръщаха като генератор на проблеми.

# 67
  • Другата България
Именно това се чудя и аз - защо?
След като я вика да й се извинява определено нищо не смее да й каже, все Валя виновна....
Дано я изгони в неделя, че се не трае.

# 68
С Мартинчо под ръчичка да поемат към морето.

# 69
Епизода беше откровено гаден. Дано разкарат Деница, че петък, събота и неделя нямам нерви да гледам махленски разпри.

# 70
  • Sunshine state
Определено съм за Валя в спора между двете. Деница я провокира и не дава никакъв шанс нещата да се успокоят. Да си ходи! Мариела и тя много тъпо - не щяла на ски. Детската градина и при нея. 🙄

# 71
  • София
Мъжът й какво дреме и той там, а не я хване малко да й налее акъл. Той косвено я топи още повече.

# 72
  • Другата България
Чии мъж?

# 73
Предполагам стана някакво объркване с Янита 🤔😄

# 74
  • София
Нали е нейният единственият червен мъж?

Общи условия

Активация на акаунт