Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Не.
На Янита е единственият червен мъж.Joy

# 76
  • София
Ааа, тази беше истеричката-ревла с децата!

# 77
Тегаво епизод. Много тегав. Нито Деница харесвам, нито Валентина. Какво е това побутване, крещене и то в кухнята. Все едно на работното място така да се държа. Май харесвам повече сините, че те поне не крещят по този махленски начин. Червените са много шумни.  Иначе по умения никой от тях не е Уау. Калоян ми е симпатичен, защото е тих и спокоен за момента не сме го виждали да крещи и да изпада в истерия.
Уреда ме изкефи и не ми пречи, че ги изгони, за да рекламира. Те така и така ми изглеждат супер неадекватни и с това ново меню тотално им разказа играта.
За 10 минути мога да направя пет, десет пасти, а не 60.

# 78
  • София
Семейството.

# 79
  • ГО
Тия двамата са обратни под прикритие. 🤣🤣🤣
Тя ходи облечена като момче/мъж, пък той е толкова женствен. Той има типично женски черти на характера. Или не го знаят, че са обратни, или бракът им е параван. Дори в спалното, или където и да е в къщата, не проявяват никаква близост.Не мога да повярвам, че са нормално семейство.

# 80
Те много семейства са така 😃😃😃😃
Ама и да проявяват “близост” аз се радвам, че не ни я показват…😃😃

# 81
Някой ще ми преведе ли какво каза Мариела в промото? Нещо за Андрея, ама нищо не ѝ се разбира.После имаше неприличен жест, замазан🤣

# 82
Аз позабравих 🤣 ама нещо попитаха Андрейчето за какво е там, отговориха си, че за да се е*е и Мариелчето го обясняваше и с жест 🤣🤣

# 83
Захарчета, успокойте се.. 🤣
Както Мартин й каза - стига си ме захаросвала, имам си име..
Мариела е за логопед, аз нищо не й разбирам.
Много шум за нищо, Съдебен спор, все едно са на Женския пазар..
Не е професионално това и от двете страни на конфликта. Мариела - медиатор, то трябва и преводач.. 🤯😂
Андреа е скрита лимонка, да знаете..

# 84
Де да можеше да си остане скрита, че хич не ми се гледа 😃😃😃
Мариелчето, да, всеки път като започне да говори и ми призлява.. че остави говора, дори самият ѝ глас и той дразнещ😃😃

# 85
  • София
Точно Мариела не е за логопед. Тя говори диалектно, а диалектите са също част от езика. Уъкането вече не го забелязвам, защото повечето уъкат. Обаче има поне двама с голяма нужда, но не им помня имената. Довечера ще пиша кои са за логопед

# 86
Точно Мариела не е за логопед. Тя говори диалектно, а диалектите са също част от езика. Уъкането вече не го забелязвам, защото повечето уъкат. Обаче има поне двама с голяма нужда, но не им помня имената. Довечера ще пиша кои са за логопед
Естествено, че всички говорни нарушения подлежат на консултация с логопед. “други области: някои специалисти работят и за развиване на гласа с цел упражняване на определена професия, за промяна на произношението заради даден акцент или диалект, речеви упражнения за бизнес комуникация, хигиена на гласа.”
Ако на един диалект, добавиш и да не може да казваш “р” и малко хиалурон в устата, съвсем нищо не можеш да разбереш.. 🤣 Аз се напъвам, за да разбера тя какво говори..

# 87
Андреа пък изобщо не разбрах защо е там, освен да и гледаме очната линия. Нито и се кара, нито я хвали, нито тя нещо прави

# 88
Довечера май ще разберем защо е там..🤭

# 89
  • София
Чери, не е тук мястото да обяснявам.
Ти се напъвай колкото си искаш, но диалектът не е нито езиково, нито говорно нарушение. Иначе всичко може да се коригира, като естетичните процедури е - не си харесваш веждите и отиваш да ти ги променят. Но сами по себе  синищо им няма на веждите ти.

Общи условия

Активация на акаунт