Нашите цветя - обща тема 14

• 30 007
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Изтормозено изглежда.

Обаче има надежда, тръгнали са доста нови листенца, ще живне. Само да се затопли времето вече!

# 481
Като гледам колко обръча са навити, явно доста е расло. Иначе като бугитата. Зимата остава на пръчка, напролет се разлиства. Ясно! Благодаря че сподели!

# 482
калибрахое

# 483
Чудя се защо не пишете, а то модераторите ми изтрили мнението.
Новите ми придобивки.

Магнолия

# 484
Krotinia, страхотни саксии с калибрахое Simple Smile! Снимката от тази година ли е ?
Съни, прекрасни цветя Purple Heart! Третото саксифрага ли е? Момичетата, които показват снимки на магнолии да знаят, че ужасно много им завиждам Simple Smile!

# 485
  • Пловдив
Превет, момичета!
Детето бутна кактуса и се отчупиха тези бебоци, които поникнаха при предходно отчупване на върха на цветето. Потопих ги във вода, има ли вероятност да пуснат коренчета или ще заминат?

# 486
Да, Нат, саксифрага е. Много ми харесва.
Кактусите директно бих засадила, без да поливам в началото.

# 487
Бучкай ги направо кактусите

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз, и аз Simple Smile Simple Smile Simple Smile извади ги от водатаи го бодни направо.

# 489
  • оттам, откъдето започва България
+1 Бодливковците се слагат направо в пръстта и неочаквано бързо се хващат.  Simple Smile

# 490
Ени, ЧРД (малко на патерица). Бъди здрава, щастлива и много обичана. Благодаря ти за всички прекрасни теми, които пускаш Flowers Hibiscus

Момичета, много цветни и красиво е при вас.
Мен тъкмо ми дойде мерак за оцветяване на балкона, и зимата настъпи отново. Изкарах сакъзите преди няколко дни, те горките измръзнаха Confused. Добре бяха потеглили, но ме нямаше 3 дни и ... сега са направо на пихтия. Явно по-късно ще се обзавеждам тази пролет. А така ме сърбят пръстите като гледам снимките ви Grinning

# 491
Я ми подскажете какво да правя с детка от амарилиса? Едната луковица неочаквано си е направила детки и без да искам, отчупих едната. Да я слагам ли в почва или във вода? И изобщо ще оживее ли без майка си?

# 492
Bubabuba666, не се ядосвай, сега пускат намаления на мушката и сакъзи, разцъкай Хоум макса, Бриколаж, сто на сто ще има. Аз имам 10 нови корена, сестра ми купила и ми даде, та ще купувам още сандъчета.

# 493
По-скоро ще прескоча до Димитър Петков. Миналата година си взех от там страхотни, кичести, разкошни бяха. И още доста неща искам да взема, но ще изчакам трайно да се вдигнат температурите

# 494
Момичета как поливате мушката, сакъзи и петунии хем да не са във вода корените, хем да не преминава само и да пресъхват бързо? И без да се мокрят листата? В саксията, в подложката? Мисля че трябва като информация в заглавната тема да закачи Ени малко повече за поливането на основните видове балконски и стайни. Аз вече съвсем забравям кое как и вечно съм в справка с гугъл. 🙄 А също поливате ли преди торенето? Чета че не трябва да се тори на сухо и често разтворената тор изтича в оодложките. Отделно пък гледам в цветарските магазини топят растенията в кофа с вода. А тези готови смеси как се спичат не е истина. И водата просто си минава през тях.

Общи условия

Активация на акаунт