162 Американски четирилистни детелини за късмет и сполука през 2022

• 69 600
  • 702
  •   1
Отговори
# 225
Дали е женен, и дали ще се докопат до заветното гражданство. Завалията!

# 226
Здравейте , момичета .
Търся информация за един американец дали е женен и т.н.  той е в Европа в момента. 
Моя позната ми каза , че мога много лесно да го проуча ако живея в САЩ , само трябва да му напиша всичките имена в Google  и излиза всичката информация за него - дали има деца , женен ли е , каква заплата взима и т.н.
Това вярно ли е ? Струва ми се невероятно.  
Тя казва че това може да се направи само в google , когато си на територията на САЩ . Не може от Европа и други точки на света .
Не съм в САЩ , но искам да знам дали някоя от вас , която се намира там , може да ми направи тази услуга . Разбира се ако е истина де 😀
Какво точно искате да знаете за човечеца?

Примерно дали има скрити деца някъде из САЩ Simple Smile

# 227

Това абсурд да можете да го потвърдите или отхвърлите със сигурност с информация от Гугъл. Можете да пробвате с частен детектив, ама няма да е евтино. Вие си знаете дали си заслужава инвестицията. А и за мъж никога не е изключен вариантът и сам да не знае, че има деца.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 19:00 от ianajar

# 228
Ние не съществуваме в търсачката освен с име на фирма и фейсбук примерно, което е нищо. Семейното ни положение изобщо не е изтипосано публично.
Що за глупост!? 🤦

# 229
Скрит текст:
Здравейте , момичета .
Търся информация за един американец дали е женен и т.н.  той е в Европа в момента. 
Моя позната ми каза , че мога много лесно да го проуча ако живея в САЩ , само трябва да му напиша всичките имена в Google  и излиза всичката информация за него - дали има деца , женен ли е , каква заплата взима и т.н.
Това вярно ли е ? Струва ми се невероятно.  
Тя казва че това може да се направи само в google , когато си на територията на САЩ . Не може от Европа и други точки на света .
Не съм в САЩ , но искам да знам дали някоя от вас , която се намира там , може да ми направи тази услуга . Разбира се ако е истина де 😀
Какво точно искате да знаете за човечеца?

[/quote]
Това с каква цел?
Да знаете колко наследника има на парите му ли? Или от любопитство, колко е фертилен...

Верно завалията.

# 230
Точно това ме интересуваше дали може да се разбере чрез Гугъл . Една българка , която живее в САЩ ми каза , че на всеки американски гражданин цялата му биография излиза , но само като се проверява от американска територия .

# 231
Точно това ме интересуваше дали може да се разбере чрез Гугъл . Една българка , която живее в САЩ ми каза , че на всеки американски гражданин цялата му биография излиза , но само като се проверява от американска територия .
Излъгала те е.

# 232
Ами така и предположих , понеже звучи невероятно . За това реших да попитам тук . Явно въпросната българка просто иска да се докопа до името на американеца , за да го намери в социалните мрежи .

# 233

Не е истина.

# 234
  • USA
...ако е регистриран за гласуване, излиза.Излизат адреси, хора живеещи с тях, дори и съседи, дори излиза история на къщата кога е купена, за колко пари . Аз съм ровила когато издирвах хора знаейки само имента, за да намеря адреси да пращам Коледни картички/исках да е изненада/, всички си ги получиха.
В някой сайтове плащаш по 1 долар за инфото.

# 235
Абсолютно нищо такова няма! Нищо не излиза…

# 236
Ами, да даде името на баскетболиста и ще го видим.
В другата и тема, която за жалост е заключена, има много информация за човека, но не и име.

# 237
По принцип в Гугъл е възможно да излезнат имената на хора, с които си свързан по някакъв начин. Но никъде не пише кой какъв ти се пада - брат, сестра, братовчед.
Рекърдите в съда са публична информация. Ако знаеш на някой адреса и имената, може да се провери на страницата на съда по местожителство за дела - бракоразводни, попечителство, издръжка и прочие.
Какъв е все пак зорът да се знае дали има деца? Ще се женят ли? Понеже не съм чела какво е писано в друга тема.

# 238

Какъв е все пак зорът да се знае дали има деца? Ще се женят ли? Понеже не съм чела какво е писано в друга тема.
На кратко. Братовчедка и излиза с човека, а той е имал сексуални контакти със на 1000 дами, и тъй като сега е сериозен към нашенката, явно се притеснява че има деца за които не казва. Преди момента с брака, темата са я заключили. Sweat Smile

# 239
Да , искат да се женят , но се познават от скоро , а тя е разбрала , че преди нея е имал над 1000 жени . Та за това се притеснява да няма някъде скрити деца от нея . Той е афро американец на 34 години , а аз съм чувала само страшни неща за афро американците . Тя също не ги познава добре като хора и култура , тя от скоро живее в САЩ .

Вие може ли да разкажете повече за тях ?  Имали ли сте такива гаджета или просто колеги и приятели ?

Общи условия

Активация на акаунт