162 Американски четирилистни детелини за късмет и сполука през 2022

• 73 826
  • 707
  •   1
Отговори
# 525
  • Добрич
Благодаря ви за отговорите,ще и кажа да потърси адвокат.Лошото е че тя изцяло зависи от него,не работи,не може да излиза сама защото не шофира,психически е срината,защото той постоянно я тормози.Тя е с двугодишна виза,която скоро изтича,а детето е с тройно гражданство,българско,немско и американско,но си мисля че без негово разрешение няма да може да го изведе.Единственият е шанс е да се приберат тук и да не се върне повече там.Още веднъж ви благодаря за информацията.

# 526
  • Sunshine state
Напоследък доста често чета за подобни случаи със стоящи си в къщи майки (stay at home moms), без доходи, изцяло зависещи от мъжа си, че и не шофира... Много трудно ще й е, няма какво да се лъжем, ситуацията й е ужасна. Успех желая!

# 527
  • София
И аз засичам доста такива постове, но вчера ми попадна ето това:
https://www.facebook.com/share/p/zDABpBu2HrGrqhhB/?mibextid=CTbP7E

# 528
Детето е американски гражданин, тя е омъжена за американски гражданин (предполагам), обаче е на двегодишна виза? Нещо липсва в историята.

Има ли някаква възможност роднини или приятели да й помогнат с пари от България? Има ли телефон, интернет? В днешно време не е толкова безнадеждно, ако имаш тези неща - и Убър може да се извика, щом не шофира, и щатски ресурси за жени в такива ситуации могат да се намерят. Но консултацията с адвокат, и то вече и с адвокат по семейно право, и с имиграционен адвокат, е задължителна.

Съжалявам за ситуацията на жената, и не е необходимо да е традиционна съпруга, за да е попаднала в такава, достатъчно е да е дошла с виза, да няма право да работи (не да няма желание) и да се възстановява след раждане или да гледа малко дете тук, всички знаем каква е социалната мрежа. И най-работливите сред нас могат да изпаднат в такава ситуация.

# 529
Благодаря ви за отговорите,ще и кажа да потърси адвокат.Лошото е че тя изцяло зависи от него,не работи,не може да излиза сама защото не шофира,психически е срината,защото той постоянно я тормози.Тя е с двугодишна виза,която скоро изтича,а детето е с тройно гражданство,българско,немско и американско,но си мисля че без негово разрешение няма да може да го изведе.Единственият е шанс е да се приберат тук и да не се върне повече там.Още веднъж ви благодаря за информацията.

Съжалявам много, че сестра ти преминава през това. Както вече са те посъветвали, да говори с адвокат. След като е толкова зависима от него,  да не му показва по никакъв начин какви намерения има. Да направи безплатната консултация с адвокат и да действа първа. Ако е решила да се разделя с този човек, да поеме тя първите стъпки. Все ми се струва, че в който и щат да е, ако представи нещата както са, ще е в нейна полза положението.

# 530
  • Добрич
Ще и кажа за адвокат,но тя е толкова срината психически,постоянно я заплашвал,че ще извика полиция и ще я изкара луда,може и само за да я сплашва и контролира.За визата и не знам защо е двегодишна и не знам дали е с право да работи,но те като отидоха,тя гледаше детето и нямаше как да работи.Благодаря отново,ще се борим,а дано той да склони и да се приберат тук за да може да се действа от България.

# 531
  • Sunshine state
Да извика полиция - няма основание и нищо няма да стане, най-много него да го приберат за тормоз,защото вербалният и психически също се води такъв, ако не му е ясно. Финансовият също - казва му се financial extortion. Да се събере и да не се поддава на подобни манипулации - никой нормален няма да раздели детето от майка си, ако тя е способна майка и няма някакви фрапиращи обстоятелства. Дано се успокоят нещата и се развият в най-добра посока.

# 532
Предполагам, че визата е две годишната conditional след брак с американски гражданин.
https://www.uscis.gov/green-card/after-we-grant-your-green-card/ … %20on%20Residence.

Непременно контакт с американски адвокат е щата. Ако ходи на психиатър, психолог може да сподели за вербалното насилие. Ако има бракоразводно дело, съдът може да изиска здравното и досие, особено ако той иска да и отнеме детенцето. Много внимателно с всяка стъпка

# 533
  • USA
Няма ли приятелки тук? С някой да поговори? В кой щат е?
Съпругът местен ли е или българин?
Ако ми е наблизо, бих помогнала с каквото мога.

# 534
  • Добрич
Няма ли приятелки тук? С някой да поговори? В кой щат е?
Съпругът местен ли е или българин?
Ако ми е наблизо, бих помогнала с каквото мога.
Българин е мъжът и за съжаление няма познати там,във Флорида са

# 535
  • Sunshine state
А той има ли гражданство или само тя е на виза? Никакво мърдане от страната без детето.

# 536
  • Добрич
А той има ли гражданство или само тя е на виза? Никакво мърдане от страната без детето.
Да,той и детето имат американско гражданство.

# 537
  • USA
Българин с американско гражданство, тя идва с виза , ражда дете американски гражданин ок, но тя има ли брак с този човек?  Ако има брак има ли петиция за зелена карта , тогава и статута на визата и се сменя.
   В коя част на Флорида е?

# 538
  • Добрич
Българин с американско гражданство, тя идва с виза , ражда дете американски гражданин ок, но тя има ли брак с този човек?  Ако има брак има ли петиция за зелена карта , тогава и статута на визата и се сменя.
   В коя част на Флорида е?
Да,ожениха се в България,детето е родено в Германия и има българско,немско и американско гражданство,ако има някакво значение това.Сега май трябва да подаде документи за удължаване на визата.В St.Peterburg са.

# 539
  • София
Това, че е родено в Германия, не го прави автоматично немски гражданин както е в Америка. Само ако един от родителите притежава немско гражданство, би могло и детето да има.
Дано се оправят нещата с положителен изход!

Общи условия

Активация на акаунт