Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 433
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
  • Ст Загора
И защо отказа? Тези мъже....

# 451
  • Казанлък
Моя цикъл свърши, след дълго чакане ми дойде на 42 ден..
Този месец съм доста обнадеждена, дай Боже за Коледа да си имаме бебче у дома 🥰

# 452
На мен този месец ми дойде на 20ти ден. Може би заради Ковид са се разбушували хормоните. Този месец ще видим дали ще хванем О. Дано този цикъл е нормален. Малко страх ме хвана заради Зарзиото и другите медикаменти и ще правим вторична консултация с доц. Михайлова. Дано пък ме поуспокои.

# 453
От доста дълго ви чета даже може да съм писала и искам да споделя Че този месец е МОЯ след един спонтанен е през декември биохимична ето ме... Искам да кажа че този месец си бях купила ленти за О и освен че нещо не ги схванах мъжа ми беше болен след него аз и нямах надежда даже му казах че този месец е Абсурдно да стане. Наистина чудото ставало когато най малко очакваш моля се всичко да е наред утре и на 19 съм на преглед стискайте ми палци Успех на всички не губете надежда ето че когато най малко очакваш идват 2те чертички

# 454
Честито на положителната мама . Само плюсчета да се виждат от тук нататък 🙂🙂🙂
Аз от днес съм с Ц. Момичета искам да ви попитам 11 дни лутеална фаза дали не е много къса. Понеже винаги съм с късна О а цикъла ми идва на 28-29 ден. Започнах да се притеснявам.

# 455
Честито Кадерай !🤞🍀
Хубави чертички си имаш 🤗

# 456
Честито Кадерай !🤞🍀
Хубави чертички си имаш 🤗
Благодаря още съм на два дена закъснение и се бъзикам с моя да не са двечки понеже с първата бременост такива черти имах на 11 дена закъснение 🤣 Желая ви го от сърце на всички ....

# 457
Кадерай Честито !Чаках да се включиш с хубавите чертички 🥰Пожелавам ти всичко да е наред и до финал!

# 458
  • Ст Загора
Kaderay, пиша как е минал прегледа. Дано да имаш добър доктор!

# 459
Най-после чертичкиии! ❤
Честито Кадерай,  пожелавам ти лека бременност и щастлив финал!
Аз чакам да стане 7.30 и да звъня в клиниката да нахалствам за час днес.
Ако трябва ще чакам цял ден ,но няма да изпусна месеца !
Толкова съм надъхана!
Успех на всички ❤

# 460
Честито Кадерай и до финал!!!! Flowers Hibiscus

# 461
Честити две чертички и от мен Heart

На мен ми дойде снощи. Писах на лекарката, днес ме вика да ме прегледа и почваме стимулацията. Тази нощ сънувах много хубав сън и го приемам като хубав знак за започващото.
Иначе ни излязоха изследванията - няма изненади, хубави микробиологии, поредната перфектна спермограма на половинката. Остава и аз да се представя добре. Пункцията ще ми се падне около Великден Heart
Dreamer, успех Flowers Four Leaf Clover

# 462
  • София
Добро утро!
Аз както ви виках, че нямах никакви ПМС сега наваксвам усилено - от вчера съм адски изнервана, снощи като си легнах си и поревах, сутринта детето дойде да се гушка аз пак ревах.... на път съм да се откажа! Знам, че няма да мога, защото много го искам, но много се натоварвам вече на всяко идване на цикъла. Не знам как става така,ч е хората спирт да го мислят... Искам да не го мисля, заривам се  с куп задачи, за д амисля за друго и не става и не става....

# 463
При мен предния път "немисленето" се получи като спрях да чета форума. Отдръпнах се за малко ментална почивка и точно тогава забременях.
Затрупването със задачи не винаги помага. Немисленето също не помага всеки път.

# 464
Аз пак ще кажа - разговорите с психолог помагат страшно много. Някои дори провеждат консултациите си онлайн, така че не се губи време в пътуване от и до кабинета им.

Общи условия

Активация на акаунт