Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 439
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря отново на всички, дано да е успешно и наистина покрай този положителен резултат всички скоро да се присъедините с един такъв тест с две прекрасни наситени черти! Кандиларов ми обещаха, че до края на деня ще излязат резултати, но Прогестеронът все още не е излязъл…. Иначе ЧХГ е 137.6…. Не знам дали е добре за 12ти ден, може би в Понеделник пак да пусна? Ама се чудя дали и прогестерон ще е необходим трети път? Какво мислите момичета, как е този резултат?

# 436
  • Ст Загора
Изглежда добре Чгх, но аз не разбирам за 12 ден как е. В понеделник пусни пак.

Аз осъзнах че мъжа ми не иска свой деца.

# 437
nasito8988 Благодаря за мнението! Но как така не иска свои деца?

# 438
  • Ст Загора
Два племенника има, сякаш му стигат.
Ето фертилитито от кога се каним. И пак пропускаме

# 439
Моят мъж има дете от първия му брак… понякога и на мен ми се струваше сякаш не иска или по- скоро всичко идваше от изкривената ми женска психика 😀 Просто те не са толкова емоционални може би…. няколко пъти даже го обвиних и му стана много обидно и аз се почувствах зле…. От тогава не обръщам толкова внимание. Днеска даже като му казах за положителния резултат се зарадва и после веднага започна да говори за това, че му трябвали нови обувки…. Въобще вече не обръщам внимание…. Не се връзвам

# 440
  • Ст Загора
Ами на мен ми каза, че т. К. Мърморих  че племенника му дойде в нас (без мн да се обади Майка му),че не знаел дали трябва да имаме дете....

# 441
Как не знае?

# 442
Човек като е под емоция много неща може да каже ,без да ги мисли😉А мъжете си ги знаем,че са с по слаба психика!Аз самата съм от втори брак(и бе съм била много желана от баби и дядовци)Но накрая на всички станах любимка!

# 443
  • Ст Загора
В смисъл дали да се моли, за това. Едва ли не заради мен се помолил.
 Ами тъй, но ето фертилити теста от февруари чака. Спермограма пусна февруари, пие чат пат бабини зъби и мака, но не редовно. Не си дава зор.

# 444
Наси, знам, че искаше да пускате и двамата фертилитито, но поне ти можеш да си направиш. То ако излезе нещо бъгаво там, така или иначе и двамата подлежите на лечение (в повечето случаи). И ако трябва такова, ето ти ги още няколко месеца отлагане и време той да се накани. Аман.
Britishcat, честито! Супер е ЧХГ за 12 ден. Например аз на 14-ти съм била веднъж 131 и веднъж ~90. Успешна до финал!

# 445
  • Ст Загора
Да исках, по съвет от тук. Но пустите 190 лв за единият, аз не работя. Ами има някакъв проблем инфекция и спукан околоплоден мехур. Това е пореден аборт.

# 446
Здравейте момичета, имам едно въпросче.
Значи вчера от 10.30 сутринта започна да ми зацапва (само като отида до wc), и реших ,че до 1 час ще тръгне , но тръгна чак днес сутринта ясна кръв (съжалявам за описанието).
Та въпроса ми е от днес ли да броя първи ден или от вчера ?

# 447
От днес броиш за ден 1 , Дриймче. Много стиснати палци Kissing Heart

# 448
И на мен ми зацапваше от два дена,но и на мен тази сутрин ми тръгна нормално .Зацапването не го броя за цикъл.

# 449
  • София
И аз се разписвам... интересното е,че втори месец почти нямам ПМС.
Малко ми е тъпо, снощи питах ММ дали би имал желание да пусне още една спермограма, въпреки, че предната беше много добра, но пък е правена отдавна.....Той категорично отказа.

Общи условия

Активация на акаунт