Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 449
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета, направих си тест тази сутрин с първа урина(12ти ден след овулация) и е положителен. Треперят ми ръцете докато пиша….. много ме е страх да не е пак биохимична, като миналия месец……

# 421
Пожелавам ти да се насища все повече🤞🍀😘до финал този път😉

# 422
Вtitishcat тихичко честито и до финал!Вярвай !
На мен вчера ми върнаха ембриончетата,на 2ри ден и двечките се бяха разделили на 4ри.След разговор с докторката и ембриолозите така решихме.Много съм притеснена,че толкова рано ги върнахме,но се надявам да са борбени и да оцелеят!Стиснете по едно палче моля!

# 423
  • София
Britishcat тихичко честито върви за кръвен и прогестерон.

Дени хайде бременна си до доказване на противното ♥

# 424
britishcat тихичко честито. Време беше за + тест.🤩

deni Стискаме палци. 🤩💖

# 425
Британке тихичко честито,дано се насища чертичката!🤞🍀
Дени Стискам палци,дано се получат нещата,и скоро да покажеш две тлъсти чертички!🤞🤗

# 426
Благодаря ви на всички, най- вече за емоционалната подкрепа! Отивам да пусна прогестерон и ЧХГ и дано всичко е наред… Надявам се от тези тестове Фолиум да няма изпарителни и т.н… Честно ви казвам… не мога да се зарадвам, още повече почнах да го мисля след този резултат. Симптомите ми също не са много , ту се появяват, ту изчезват…. Дени успех от мен!!!

# 427
Britishcat, тихичко честито и до финал!
Мисли положително. Доста наситена е като за 12ти ден,така че очаквам само положителни новини от тук нататък 🤗🤗🤗

# 428
Britishcat, честити две чертички! Време беше за положителен тест в тази темичка!

# 429
Бритиш, да се насища! Не ги мисли симптомите. Рано е за тях още и не са достоверен начин да прецениш дали всичко е ок.

# 430
Бритиш,  пожелавам тлъсти ЧХГ и прогестерон!
Дано повлечеш крак ...
Денни, ще имаш успех, сигурна съм🤞

# 431
  • София
britishcat тихичко честито!
Хайде дано да повлечеш крак за малко положителни тестове!

deni, стискам палци!

# 432
britishcat, тихичко честито ❤

# 433
  • Ст Загора
Britishcat, успех! Пусни Чгх, дано всичко е наред!
Аз чакам М утре или тези дни. При мен пак ще има застой явно. Пак няма да правя фертилити. Мисля да почина при мама.

# 434
Аз днес чакам МЦ,но няма все още.
Стискам палци на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт