Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 409
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
Белийвче, мога само да ти кажа да бъдеш силна! Изпращам ти много подкрепа и прегръдки!!! 😔❤️

# 541
Здравейте, борбени момичета!
Днес бях на преглед и окончателната ми диагноза е аденомиоза. Още днес започнах лечение, направиха ми вагинална промивка с Депакин, от тази вечер го започвам и преорално. НЛР ще са тежки, но важното е накрая да има ефект. Имаме няколко проблема, но вече и решение-проблем с ембрионите/трябва да подобря качеството на яйчицата/, трябва да повишим афинитета на семчовците към зона пелуцида, да създадем добра среда-лечение с Депакин. Уж бях само с тубарен фактор и СПКЯ с ИР....След месец на лечение, следват биопсии и лятото нов опит ❤️
Белийвче...знаеш, че си ми на сърце. Прегръщам те силно, дано това е последното изпитание преди сбъдването на нашата мечта!
Благодаря на всички за подкрепата, аз също стискам палци за всички! Успех на момичетата в процедури! ❤️🍀💛

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 18:04 от Kactus

# 542
Честито на момичетата с ++++ Heart Eyes Да устискате до успешен и здрав финал! Flowers Four Leaf Clover

Белийв, силни, силни прегръдки!!! Heart Преди 4 години и аз минах през същото и помня всяка сълза. Каквото и да кажем, болката ти няма да намалее, но сме с теб! HeartHeartHeart

Кактусче, завиждам ти благородно на силата и борбеността! Heart Голямо гуш и напред! Flowers Four Leaf Clover

Аз няма с какво да се похваля. Чакаме одобрение и заповед, но с ММ решихме да отложим старта до лятото, защото точно Май и Юни са ми най-натоварени на работа.

# 543
Кактусче Много тегав път извървяваш. Честно казано, ти се възхищавам. 🤗🥰 Прочети тук за аденомиозата https://www.endometriosis.bg/razlikata-mejdu-endometrioza-i-adenomioza/

# 544
Благодаря ви за подкрепата, мили момичета! 🍀❤️💛 Нека за всички има само хубави емоции!

# 545
  • Nederland
Мили мои , радвам се за всички положителни тестове и тъжа за загубите ви ! Аз вече съм 10+4 и да ви кажа и за миг не ме е напускала мисълта , че страшното ще се случи , бягам като попарена от бебета и бебешки неща . Човечето изглеждаше добре в понеделник , но за мен не мине ли 13 седмица с генетичните тестове и по- подробното ехо , няма да приема , че съм бременна . Нямам с кого да споделя тези си мисли , защото ще съм само нахокана .. Явно загубата ми преди 5 месеца се е оказала доста сериозна за психиката ми 😒

# 546
Кактусче и за теб прегръдки..Възхищавам ти се!🤗
Заслужаваш в най-скоро време да достигнеш до края на този дълъг път,претрупан с препятствия и да сбъднеш мечтата,за която се бориш с нокти и зъби!Пожелавам ти го от сърце!💐❤️

Стискам палци и на всички останали!🤞🍀

Аз нямам с какво да се похваля,мога само да се оплача😅.Алергията ми започна да се проявява,обринах се онзи ден,сега очите ми парят по цял ден,синузити,ринити 🤢🤦
Ужас 😂 ..Обичам пролетта като започва да се затопля,ама ...
И те така,това е от мен ☺️

# 547
Честита двойна радост на бъдещата мама!
Изгубих и никнейма 😉
Белийв, много съжалявам! 🍀
Бързо да се възстановиш, много сила ти пожелавам  и скоро да имаш успешна бременност до финал!
Кактусче ❤  Важното е че имаш лечение,  значи си на половина излекувана. Вярвам,че скоро ще дойде и твоя момент!

# 548
Мери, ако искаш ще ти споделя една рецепта, която ме спаси от доста силна и постоянна алергия.

# 549
  • София
Believe Много съжалявам Sad

Мацето, ние до тук имаме идеални изследвания, затова и едни казват, че щом сме успяли да направим 1 нямаме никакви несъвместимости. Последната докторка каза, че ни дава 6 месеца и после ще го мислим.

# 550
Meri, аз бих искала да разбера за тази рецепта.
С предходната бременност сената ми хрема не се прояви, но сега е ужас.
Имам алтернатива с хомеопатия, но е се радвам да науча и за друг вариант за справяне със ситуацията.
Believe, просто нямам думи. Силна прегръдка имаш от мен.
Няма да изброявам поименно Кактусчето и всички останали момичета, които срещат трудности. Вярвам, че това са последните изпитания преди да се случи и вашето чудо.

# 551
Честито на момичетата видяли двете чертички ! 🌷☀

Не съм се включвала скоро в темата , но и няма какво ново да кажа .
Днес ми е от тези дни в , които всичко ти изглежда супер невъзможно и ти идва да хвърлиш всичко .
Пуснахме с моят мъж кариотип ( то само това не бяхме  правили вече 😐) и също така чакаме тезултат от спермограма SDI .
Следващият преглед ще бъде на вторият ден от цикъла , та ...... чакам  цикъл .
Дори вече не чета , какви изследвания ще правим тогава . 😒😞

Ако има момиче , което се чувства по същият начин , ей знай ,че не си сама .
Две сме !

# 552
Жасмин знам през какво преминаваш! 🥰Аз 4 месеца ходих по лекари и изследвания. ❤️ И това ще мине. И аз бях така. Горе главата, всичко ще се нареди. ❤️

# 553
  • София
Believe Много съжалявам Sad

Мацето, ние до тук имаме идеални изследвания, затова и едни казват, че щом сме успяли да направим 1 нямаме никакви несъвместимости. Последната докторка каза, че ни дава 6 месеца и после ще го мислим.

6 месеца на тази възраст, при положение че опитвате вече горе долу 2г с прекъсвания за моите виждания са много. Моята док на 4я месец редовни опити ( доказана О с тест и прегледи, по 3-4 минимум опита около О)  ме изпрати при репротата ( тя е бившо репро). Има толкова неща които могат да се направят, фоликуметрия, лека стимулация, инсеминации. Но, това вие си го решавате, аз виждам само че ти се измъчваш доста, мислиш го, луташ се, знаеш че сме на една възраст и с по едно дете, така че те разбирам. Но, вие си решавате как ще процедирате. Simple Smile

# 554
Believe*, много съжалявам, пращам ти силно гуш! Heart
Пожелавам ти да се възстановиш напълно физически и психически и ще те чакаме с добри новини!

Кактусче, Мери Д, хубаво е, че си имате вече начертан план и до следвате!
Пожелавам ви и двете скоро да ни изненадате с добри новини! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Мишелинкаа, радвам се, че при теб вървят добре нещата и продължаваш да ни навестяваш. Лека бременност ти желая и повече спокойствие! Nature Star2

Общи условия

Активация на акаунт