Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 404
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Осъзнавам, че се измъчвам и знам и защо - считам, че е моя вината, че се дърпах по-рано да почнем с опитите...
Даже често си мисля, че и това е проблем - вътре в главата ми чувствам някаква пречка, вина, ама пусто му не мога да я изгоня от там...

[/quote]

6 месеца на тази възраст, при положение че опитвате вече горе долу 2г с прекъсвания за моите виждания са много. Моята док на 4я месец редовни опити ( доказана О с тест и прегледи, по 3-4 минимум опита около О)  ме изпрати при репротата ( тя е бившо репро). Има толкова неща които могат да се направят, фоликуметрия, лека стимулация, инсеминации. Но, това вие си го решавате, аз виждам само че ти се измъчваш доста, мислиш го, луташ се, знаеш че сме на една възраст и с по едно дете, така че те разбирам. Но, вие си решавате как ще процедирате. Simple Smile
[/quote]

# 556
Believe*, съжалявам за това, през което преминаваш! Поплачи си, аз пак ще препоръчам разговорите с психолог. И без него ще се възстановиш, но той/тя значително ще съкрати процеса и ще ти помогне по-бързо да си стъпиш на краката.
shantall, и аз съм на мнението на Мацето. Поне в България лесно се записват часове при специалисти Flowers Four Leaf Clover

Момичета, бях на преглед! Пункцията ще ми е или другия петък, или събота, със замразен трансфер ще сме. Иначе добре се случват нещата около мен, имам 13 фоликула с добри размери за деня, продължавам с инжекциите, имам си и нови, вторник съм отново на преглед и консултация с анестезиолог. Продължава да ми е все така оптимистично Heart

# 557
  • Ст Загора
Аз все още нямам М, чакам най - късно утре да ми дойде. Че да видиш, ще дойде ли.. Гърдите ми са твърди. И имам безцветно течение. На село съм и за сега няма да правя тест. Гледам да не го мисля!
Ние се  уж пазим, той мъжа ми е с мн лоша спермограма. С астенотератозооспермия е. Въобще ще е чудо да е станало!

# 558
Наси, пожелавам да е Чудото, но и да не е - горе главата. Flowers Four Leaf Clover

Стоунфейс, стискам палци за успешна процедура! Heart

Аз писах и на Денис, но и на вас да се оплача.
Това са ми изследванията от вчера
Скрит текст:
Назначиха ми ги, за да търсим проблем с липса на мускулна активност при излизане от обща анестезия, а то какво цъфна...

# 559
Мери Горе главата, мисля че всичко от това е поправимо. Hug

Кактусче И при теб все едни... Дано скоро се подредят нещата Hug

Ние днес пак сме на консултация при доц. Михайлова. Имам притеснения за назначената терапия и как ще се отрази на общото ми състояние.

Пуснахме пак СГ, че предната беше доста зле заради Ковид. Този път обаче в друга клиника. Излезе нормална вече, но пък само 3% са подвижни след 24 часа. А това май не е много.

# 560
Благодаря за подкрепата, момичета, голяма сила сте! Бъдете здрави!
Пълнолуние аз съм слагала зарзио, но след трансфер по 1 деление при предишните два опита. Сега на третият бях с емграст М, която се води по-силна от зарзио. При мен не е имало проблем, изследвах ПКК в 8гс и очаквах завишени левкоцити или отклонения, но всичко беше наред.
Все пак изкоментирай всичките си притеснения с доцентката! Желая от все сърце успех! 🍀

# 561
  • Ст Загора
Meri.d.3., благодаря, аз общо взето не очаквам чудото! Така, че ако ми дойде няма да има проблем..

# 562
Благодаря ти, Believe. Изкоментирахме ги с доцентката нещата и ми се поизясни картинката. Все пак ме успокои. Разбира се, каза че не гарантира, че ще се случат нещата особено при естествени опити. Не е много на мнение, че е добра идея, но ще опитаме.

Сега остава да си намеря Клексан, защото питах на някои места и го няма. Но в МЦ има дозички и ако не намеря ще взема от там. Зарзиото не съм го търсила и дано да няма и с него проблем.

# 563
Много се радвам и ще стискам палчета за скорошен успех! Нямам идея как стоят нещата със зарзио, понеже аз съм в Надежда и там всичко дават в манипулационната.

# 564
  • Ст Загора
Прицапа ми....
Пълнолуние, кой клексан ти трябва? Имам малко!

# 565

Момичета, може ли да ми помогнете с разчитането на тази спермограма? Много съм притеснена, защото не разбирам.

# 566
Съншайн Астенозооспермията представлява състояние, при което количеството на подвижни сперматозоиди в еякулата е значително намалено. Малкият брой подвижни сперматозоиди и намалената им степен на мобилност водят и до намаляване на вероятността за успешно забременяване без медицинска намеса.
Не се шашкай, ще намерите разрешение на проблема. 🤗
Момичетата да се включат със съвети.

# 567
За жалост Зарзиото не е налично и по складове.  Ще видя и по аптеките на инвитро клиниките, но щом ги дават в манипулационната, то едва ли ще го има другаде. Ще видя пак доцентката какво ще каже, ако не го намеря. Иначе намерих си клексан.

Believe Дано много скоро и при теб да се подредят нещата.

# 568
Съншайн , и ММ е с тази диагноза.

Ние щяхме да ходим 8,11,но решихме да ходим заедно с братовчедката на ММ ,та ще сме на 27-ми там.
Сигурно андролога ще назначи втора СГ.

Снощи ми стана много жално за ММ ,..
Скрит текст:
със сълзи в очите говореше и се обвиняваше,че не става.

# 569
Ох, миличкият Sad Надявам се скоро да ви се случи, не губете надежда!

Общи условия

Активация на акаунт