Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 401
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, броят на подвижните могат да се подобрят с прием на витамини. Отделно действително от СГ до СГ може да има разлика. Поне при нас беше така. Вашите половинки пият ли някакви добавки?

Не знам дали и тези гелчета тип Преферт и тн нямат да помогнат малко...

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 18:37 от Пълнолуние

# 571
На мм му давам една комбинация от билкови сиропи.

# 572
Пълнолуние, писах ти за Зарзиото на лични, че и аз бях в казуса.

# 573
  • Ст Загора
На мм му давам една комбинация от билкови сиропи.
А мака?

# 574
Можете да пишете и в темата за добавки, мисля че ще помогнат. Иначе на нас Fertil Aid ни помогна и спимен.

# 575
Believe, прегръщам те, нека всичко тъжно и страшно е зад вас и следващият опит е успешен до пухкав финал. Възхищавам се на силата ти и съм сигурна, че скоро ще ви се случи най-хубавото.

Кактусче, хубавото е, че имате диагноза. Смело действайте, лекувайте и стискаме палци лятото!

Ние си чакаме одобението от фонда, заседанието е минало, чакаме да видим резултата. Вече съм много нетърпелива...

# 576
Честит цветен празник, момичета! Ако има празнуващи тук, чувствайте се поздравени!

Желая ви само цветни и красиви моменти, много усмивки и всяка от вас да сбъдне най-съкровената си мечта! Hug

Ръся ви с моя 7-месечен риткащ прашец... Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 577
Честит празник на всичи дами с красиви, цветни имена!Бъдете обичани, оценявани, усмихнати!

Miss_Independent5, по няколко пъти минавам под пръшеца ти, благодаря!

# 578
  • София
Нареждам се и аз под прашеца, грабя с пълни шепи!
Честита Цветница!
За добавки - ММ пие Фертил Ейд - комбинация от две добавки, които назначи АГ.

# 579
Насито, мака не.
Да ви почерпя виртуално за имения ми ден, дъщеря ми го подари преди малко

Мис индипендънт, нареждам се и аз Heart

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 09:04 от малката лисичка

# 580
Лисичка Честит имен ден ❤️🤗! Много мил подарък,и колко красиво написана картичка. 🤩

Честит празник, на всички цветенца!  💮🏵️🌺🌸💐

# 581
  • Ст Загора
Честит имен ден Лисичка! Блазе ти за това детенце! Да е живо и здраво!

# 582
Здравейте , момичета !
Пиша ви по повод резултатите от спермограмата на моят мъж .
Прикачам снимки от изследването .
Видях коментара , но на морфология подточка нормални форми е само 5% , което не знам като процент дали е нормално . За първи път правим подобен вид изследване , ще съм благодарна на ваш коментар , какво можем още да подобрим и как . 🙂

# 583
Jasmin., добре си е.

# 584
stonefaced, браво за страхотното настроение, все така да продължава и в началото на май да се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

Мери Д., и аз много бях посърнала първо като разбрах, че имам ИР. Все пак си го хванала навреме и с правилният режим и лечение ще успееш да го върнеш в оптимални стойности! Heart

So close, стискам ти палци бързо да пристигне одобрението и да започнете с чертаенето на план! Flowers Four Leaf Clover

Miss_Indepedent, еха.. колко бързо мина времето краят почти му се вижда! Лек остатък от бременността ти желая! Аз пък минавам под прашеца и трупам за следващата седмица. Blue Heart

малката лисичка, а и другите момичета, които вчера са празнували, честит имен ден на патерички! Нека празника ви донесе късмет и сбъднати мечти! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт