Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 412
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
vdgvdg, честито двойно щастие! Heart Heart
Пълня с шепите, че ние този месец се постарахме и сега чакам още 9 дена да видя каква сме я свършили..

nasito, пожелавам ти тези дни да ни се похвалиш с две дебели черти! Nature Star2

kaktus, успех с диагнозата, стискам ти палци да е нещо лесно разрешимо! Flowers Four Leaf Clover

stonefaced, стискам палци за утре само добри новини да има! Flowers Four Leaf Clover

# 526
И аз съм чувала това и съм свидетел на бракове още от младини пример от 18  до 30/35 с неуспешни опити за деца и след развод и нов брак имат деца...много учудващо не знам дали е истина каква е причината но съм ми го казвали давали примери... Но не мисля така защото има семейства по 40 /50 и повече години и смного деца то ако е така сигурно при някой организма свиква при други не или нз

Аз съм се питала при някои двойки особено в дълги връзки дали опитват достатъчно често. Дори и тук във форума понякога чета за хора уж искащи да имат деца, правят секс 2 пъти в месеца. Естествено, с малко късмет един опит е достатъчен, ясно ми е.

Но има двойки, на които хем не им се занимава (със секс), хем искат деца. Естествено, никого не съм разпитвала по тази тема, може да не е била това причината. Но за свикването с партньора, все си мисля, че ще е последното, за което ще се замисля.

Една моя приятелка е със съпруга си от 15 годишна. На около 30 решиха, че искат дете. Стана от първия път. И други такива познавам, макар с по-малко от 15 години обща история.

# 527
Шантал, писах, крос мач тест се прави ( такъв се прави при донори на органи, консултация с имунолог ако не се лъжа трябва), но това е един на милион случаи. На първо четене, спермограма, проверка тръби, хистероскопия, биопсия, ако не става и не излезе нищо се процедира към инсеминации и след 4ри неуспешни към ин витро.

Мацето, последното ти изречение ме накара да се замисля. Естествено всеки случай е индивидуален и би трябвало докторите да подхожат според него.
При нас направихме първо спермограма, проверка на тръби с ЦС (оказах се с 1 запушена) и док предложи инсеминации да правим (досега 4), което не съм оспорвала, защото се доверявам. Сега ако 4-тата е неуспешна, минавам евентуално към лапароскопия и после инвитро.
Но все повече се питам защо не направихме първо лапарото и после да действаме с инсеминации...От днешна гледна точка ми се вижда по-логично.

# 528
Честито на всички видяли двете чертички, пожелавам лека и спокойна бременност до успешен финал!
Vdgvdg честита двойна радост 🥰!
Кактусче чакам добри новини!
На всички в процедури и гонещи яйцето пожелавам успех! 🍀
Скрит текст:
Сега малко за мен, известно време не се включвах и не четях. Февруари започнахме третото инвитро. На 11.02 беше пункцията а на 16.02 трансфер на две прекрасни ембриончета. Изчаквах с нетърпение да мине БХС и да ви наръся с прашец, но за жалост щастието ни бе кратко... На 11.04 бяхме на преглед и чухме най-страшната новина че няма вече сърдечна дейност... Отговаряше на 9гс + 2 дни, вместо на 10гс + 3 дни. Вчера претърпях страшната процедура, махането на така чаканото бебче. Има съмнение за генетичен проблем и ще бъде изследвано. Благодаря на доктора, че го направи с вакум. Думите му бяха че нищо не е пипано, остъргвано или разширявано, работил е само с камера и вакум, за което съм страшно благодарна!
Много съжалявам, че влизам с такава лоша новина!

# 529
Believe Много съжалявам Cry Прегръщам те силно. Честно казано в тези моменти и аз не знам какво са кажа..

# 530
Belive ужасно съжалявам Sad Думите са излишни в тези моменти. Само знай, че ти пращам прегръдки и положителна енергия и стискам палци съвсем скоро щастието отново да ви се усмихне!

# 531
Belive , много съжалявам.

Силни прегръдки!

# 532
Шантал, писах, крос мач тест се прави ( такъв се прави при донори на органи, консултация с имунолог ако не се лъжа трябва), но това е един на милион случаи. На първо четене, спермограма, проверка тръби, хистероскопия, биопсия, ако не става и не излезе нищо се процедира към инсеминации и след 4ри неуспешни към ин витро.

Мацето, последното ти изречение ме накара да се замисля. Естествено всеки случай е индивидуален и би трябвало докторите да подхожат според него.
При нас направихме първо спермограма, проверка на тръби с ЦС (оказах се с 1 запушена) и док предложи инсеминации да правим (досега 4), което не съм оспорвала, защото се доверявам. Сега ако 4-тата е неуспешна, минавам евентуално към лапароскопия и после инвитро.
Но все повече се питам защо не направихме първо лапарото и после да действаме с инсеминации...От днешна гледна точка ми се вижда по-логично.
Здравейте, аз същи съм с една запушена, но моята АГ ми каза, че няма нужда от инсеминации, освен ако спермограмата не ви в лоша. А правихте ли стимулации и проследяване на фоликул от коя страна е?

# 533
Скрит текст:

Здравейте, аз същи съм с една запушена, но моята АГ ми каза, че няма нужда от инсеминации, освен ако спермограмата не ви в лоша. А правихте ли стимулации и проследяване на фоликул от коя страна е?
Ema87, ако не инсеминации, какво ви предложиха? Правихме лека стимулация с Летрозол и поставяне на тригър. Макар и да нямахме успех досега, и при 4-те опита за щастие имах фоликул/и от проходимата страна и не сме пропускали.

# 534
Скрит текст:

Ema87, ако не инсеминации, какво ви предложиха? Правихме лека стимулация с Летрозол и поставяне на тригър. Макар и да нямахме успех досега, и при 4-те опита за щастие имах фоликул/и от проходимата страна и не сме пропускали.
Ние правихме опити естествено. Аз също правих стимулация, но нямаше успех и спрях. Може ли да ви пиша на ЛС?

# 535
Believe*, съжалявам, че така се е развила при вас ситуацията! Вярвай, че най-доброто предстои Heart

# 536
  • Ст Загора
Beliеve, съжалявам! Разбирам те, имам няколко кюретажа. Поплачи си, и направете изследвания! Ще си имате детенце!

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 15:06 от nasito8988

# 537
  • София
Бъливче много съжлявам! Направо едно към едно с нас Sad Кураж и съм насреща ако имаш нужда

Бубката според мен подхода е правилен, първо инсеминации след това лапаро +ин витро. Лапарото макар и щадяща операция си е операция и ако не ненужно е за предпочитане за избягаване.

# 538
Белийвче Много съжалявам ❤️❤️❤️. Пожелавам ти сили и кураж. Поплачи си, дай си колкото време ти е нужно.🥰
Насреща сме когато имаш нужда. ❤️

# 539
Белийв съжалявам!Прегръдки 🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт