Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 416
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
Mimird Моята О беше така този месец, но аз пия добавки. Така, че мисля, че е нормално.
Аз да се до питам до момичетата, вашите мъже като са карали ковид, след ковида има ли, ли са оплаквания като парене и зачервяване. Предполагам, че това е в следствие на спад на имунитета. В петък го пращам на лекар. Веднъж пробвахме да се разпишем, и аз имах оплаквания. Мазах с клотримазола и ми отмина. Та се чудя от мен ли е, или от ММ след ковид? 🤔

# 511
Aз също предните месеци пиех, но никога не съм имала толкова силно течение. Ще изчакам пък да видим. Много благодаря за бързия отговор 😘

# 512
  • Ст Загора
vdgvdg, честито, мн хубава новина! Лека Бременност!
Аз още чакам М, 31 ден само гърдите ме наболяват. На село съм на гости

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 22:27 от nasito8988

# 513
Здравейте, прекрасни! 💛
Честито на новите бремелинки! Британско коте, чудесно расте ЧХГ 🍀
vdgvdg, честита двойна радост! 😍 Взимам смело от двойния прашец! Лека и спокойна бременност! ❤️
Аз утре ще си разбера окончателната диагноза след хистероскопия и ще си взема специалните лерства Smile

# 514
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета. Днес ми е 15 ден от цикъла, по принцип овулацията ми е 15-18 ден, не съм засичала нищо, този месец казах че няма да го мисля. От 2 дни имам много силно прозрачно течение, като вода е (знам, че ако е инфекция няма да е такова) но е толкова силно все едно се напишквам. Вчера си казах, че може да е от фазата на цикъла и тн, но днес също е много и се притеснявам. На някоя случвало ли ѝ се ? И дали да се консултирам с АГ-то?
Аз съм винаги така, два дни преди овулация+болка.Аг-то ми каза, че поне знам на 100% кога е😉😉😉При прегледите всичко е супер🤗🤗🤗

# 515
  • София
Момичета, мен вчера една позната ми пусна муха.... Разбирам, че медицински е необяснимо това, което ми каза, но пък ме вкара в размисъл.... Нейната сестра не можела да забременее с второто много време, нямали никакви медицински проблеми - та някакъв доктор им бил казал, че при двойки, които са дълго време заедно много често се получавала такава аномалия - по някакъв начин войниците свиквали с обстановката... За мен е алогично, но пък ме накара да се замисля....

# 516
Шантал, това и аз съм го чувала някъде, организмите свиквали един друг.

# 517
И аз съм го чувала, но нещо не го вярвам. Познавам много двойки, които са били 10 години заедно преди да решат да проимат деца, и когато взеха решението им се получи сравнително бързо. Та не вярвам да е от това ако не става.

# 518
  • София
Добре де.... ама ако приемем, че има свикване.... какво правим за да отвикваме Grinning

# 519
Да ви кажа и на мен са ми го казвали това. И то защото с мъжа ми сме заедно от много време(още от ученици) и много ясно преди сме се пазили. И сега заради това не се е получавало. Това като ми каза дори баба ми, направо се почувствах много ядосана, защото мисля че няма логика и не ми се вижда вярно. Но да по - възрастните хора го казват.

# 520
  • София
Шантал не, не е възможно да има свикване. Виж има едно друго, за пръв път в кюретажната го срещнах преди години, една мама беше създала антитела към гените на мъжа и един вид, но тя забременяваше постоянно но имаше няколко миседа. Направиха кросмач тест, вливки и износи успешно втора бременност. Причини за да не се получава второ може да има много, давам отново пример със себе си, двойно запушени тръби, сраствания на шийката и около тръбата, най-вероятно в следствие на секциото, което за съжаление е възможно и при инфекция. За това моят съвет е, вместо да мислим за теоретични сценарии, да се фокусираме към откриване на потенциални пречки.

# 521
Добре де.... ама ако приемем, че има свикване.... какво правим за да отвикваме Grinning

Сменяме мъжа очевидно Joy

Аз не вярвам в такива неща. И опитът ми показва същото. С бившия ми мъж забременях на 5тата година от връзката ни на 2рия месец опити. Със сегашния - 2 г. след началото на връзката ни почнахме с опитите и нищо.

Иначе съм на трети ден стимулация. Сверих си часовника с други мнения във форума и явно съм с ниска доза инжекции. И нормално, имам ПКЯ, не е хубаво да ме хиперстимулират. Но въпреки това усещам страничните ефекти от инжекцията. Усещам и боцкане в яйчниците от време на време. Та явно действа. Защото се притеснявах, че може и да не реагирам на стимулацията. Утре ще видим какво е положението.

# 522
  • София
Това също за пръв път го чувам... Как се разбира дали си създал анитела към гените на мъжа си?

Шантал не, не е възможно да има свикване. Виж има едно друго, за пръв път в кюретажната го срещнах преди години, една мама беше създала антитела към гените на мъжа и един вид, но тя забременяваше постоянно но имаше няколко миседа.

# 523
И аз съм чувала това и съм свидетел на бракове още от младини пример от 18  до 30/35 с неуспешни опити за деца и след развод и нов брак имат деца...много учудващо не знам дали е истина каква е причината но съм ми го казвали давали примери... Но не мисля така защото има семейства по 40 /50 и повече години и смного деца то ако е така сигурно при някой организма свиква при други не или нз

# 524
  • София
Шантал, писах, крос мач тест се прави ( такъв се прави при донори на органи, консултация с имунолог ако не се лъжа трябва), но това е един на милион случаи. На първо четене, спермограма, проверка тръби, хистероскопия, биопсия, ако не става и не излезе нищо се процедира към инсеминации и след 4ри неуспешни към ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт