Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 424
  • 715
  •   1
Отговори
# 495
Към яйчниците мисля,обаче снощи мина нагоре и към корема,почти до гъдите.
Адска болка.

# 496
Здравейте,
Днес ми е 7 ден след овулация и имам някакво течение. Няма цвят (или по-скоро бял цвят) , мирис или нещо, но го има People Ok Woman
Имам и някаква тъпа болка (придърпване) ниско долу... 🥺

# 497
Reyy За Профекунда. Аз този месец усетих О доста стабилно. 😁Голямо желание имах, болки нямах. За ПМСто вчера и днес ме болят много гърдите а съм 10 дни до Ц. Вероятно др Калчев за това ни удължи срока след като ММ се разболя от ковид, понеже се натрупват в организма. И аз постоянно го мисля до есента дали ще се получат нещата, но осъзнавам, че не ми помага. Много сме ангажирани този месец и поне не мисля постоянно за загубата. Много нови неща има покрай мен в личен план. 😁
Решихме да си вземем кученце. И го чакаме с нетърпение.
Успех и дано се е получило по време на почивката. ❤️

# 498
Благодаря, Минзухар Heart Аз между другото имам още 4 блистера до края на тримесечния курс и мисля, ако не е станало, да продължа със съставките му по отделно, защото се оказа, че така е доста по-бюджетно.

# 499
  • Ст Загора
Честито britishcat!
Аз чакам М 30 ден вече.

# 500
Мили, прекрасни дами!
От началото на темата не съм се включвала, нямах какво да ви кажа, чаках си прегледите.
Та се отбивам сега да ви поръся с прашец. Още не знам син или розов ще е.. Но е ДВОЕН. ❤️❤️
Вчера разбрах, че ще си имаме еднояйчни близнаци и се сетих първо за тази тема. За втори път сте ми на огромен късмет и искам да повлека не един, а два крака за вас!
Желая огромното щастие на всяка от вас, прекрасни сте! Подкрепяйте се и не губете надежди! ❤️

# 501
Еха, прекрасно! Честито, стискаме палци всичко да е наред и до финал! ❤️💖

# 502
  • София
vdgvdg, каква хубава новина за добро утро! Честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна двойна бременност и двойно по-сладък и пухкав финал Simple Smile

# 503
Честито vdgvdg! Желая ти много лека бременност! Поръсвай ни смело!!! Дано всички да се похвалим скоро.
  Аз нещо може би от пролетното настроение съм толкова спокойна тези дни, че даже не е за вярване. 😄Овулацията мина,но не се надявам много. Дано успея да ми се нормализира малко цикъла и да започнем процедура. Искам вече да опитаме. Не ми се чака повече. ☺️

# 504
Честито лека бременност и нека се родят живи и здрави! ❤❤😇🤰👶

# 505
Честито и от мен, дай Боже всеки такава радост.
Фън, нека това спокойствие не те пуска и през процедурата.

# 506
Страхотна новина! Честито за двойната радост!!! Да се родят живи и здрави!!!

# 507
Честито на бъдещите мами! Време беше за плюсчета в тази тема 😊 Бъдете здрави!

# 508
  • Бургас
Честито, честито на всички дами с +чета!! Страхотни новини, браво, бъдете здрави!!

# 509
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета. Днес ми е 15 ден от цикъла, по принцип овулацията ми е 15-18 ден, не съм засичала нищо, този месец казах че няма да го мисля. От 2 дни имам много силно прозрачно течение, като вода е (знам, че ако е инфекция няма да е такова) но е толкова силно все едно се напишквам. Вчера си казах, че може да е от фазата на цикъла и тн, но днес също е много и се притеснявам. На някоя случвало ли ѝ се ? И дали да се консултирам с АГ-то?

Общи условия

Активация на акаунт