Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 432
  • 715
  •   1
Отговори
# 465
Явно е проблемно закъснение Frowning1

# 466
  • София
Аз пак ще кажа - разговорите с психолог помагат страшно много. Някои дори провеждат консултациите си онлайн, така че не се губи време в пътуване от и до кабинета им.

+1
От както посещавам (онлайн) психоложката се чувствам повече в мир със себе си

Хайде и ние сме обратно в играта, мина О, беше зверски болезнена придружена от + тест за овулация. Ще видим около Великден какъв ще е резултата. Тогава очаквам и резултата от имунологичната биопсия.

# 467
Благодаря на всички пуснах си кръвен и прогестерон(не можах да го запомня ако е написано грешно сории) в 12 ще са готови и в 13:15 съм при АГ с резултатите дано всичко да е наред Благодаря пак❤️❤️❤️❤️❤️

# 468

Ето резултатите да добавя че слагам утрогестан 2х2 по калкулатор съм 4+2 стойноста не е ли е леко висока

# 469
Ухаа,може да са две 😁😍
Или се е закрепило много добре,и се развива чудесно!
Браво,стискам палци!
Дано с ей такива ЧхГ-та да се похвалим всички в темата! 🍀🤞

# 470
Честито Кадерай!
П. С аз съм със някакво гадно парене 😬, и течение това ми се случи след О... Започнах Донафил който имах под ръка дано успокой.. 😬

# 471

Ето резултатите да добавя че слагам утрогестан 2х2 по калкулатор съм 4+2 стойноста не е ли е леко висока
[/quote
Еха......😍😍😍Залагам на две😘😘😘🙏🙏🙏🍀🍀🍀

# 472
Честито на момичетата! 🥰🥳🎉

Ето и от мен новини:

Върнах се от цветната снимка на тръбите: лява запушена, дясна е проходима. Сега започвам да търся дали може и колко са шансовете за естествено забременяване. На 14 съм при Сигридов да видя и неговото мнение какво ще е 😊

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 12:30 от bananovolisto

# 473
Kaderay, britishcat, честито! ЧХГ-то е страхотно и на двете ви!
Ще ви чакаме пак да наминете след първия преглед! Blue Heart Sparkling Heart

Дени, стискам ти палци силно! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
С нетърпение чакаме да се похвалиш с високо ЧХГ!

Аз съм се пуснала по течението до септември и ще гледам ИР да го вкарам в норма.
Тези месеци няма да засичам О, но по календар трябва да е днес, та се разписахме почивни дни, ще видим за днес дали ще имаме сили.

# 474
На мен ми казаха че почва да се оформя сак но не могат да изключат извън маточна и затова на 19/27 съм пак матката се удебелила и друго нищо за сега видя нещо ама каза че още сега се оформя...

# 475
  • София
за 4седмици+2 дни е много рано да се види каквото и да било наистина. Аз бих те посъветвала да пуснеш контрола ЧХГ след 48 часа.

На мен ми казаха че почва да се оформя сак но не могат да изключат извън маточна и затова на 19/27 съм пак матката се удебелила и друго нищо за сега видя нещо ама каза че още сега се оформя...

# 476
  • София
Писала съм и преди, но покрай Кадерай да припомня, кога се ходи на преглед след положителен тест

4та седмица евентуално се пуска ЧХГ на 48 часа + прогестерон
5та седмица за пръв преглед, да се установи че е вътрематочна + да се види жълто мехурче
7ма седмица сърчице
9-10та седмица още едно проследяване дали се развива добре+ какворо назначи следящ АГ
11-13та седмица БХС + ранна ФМ

При О на 14-15ти ден би трябвало както е горе описано да се види висчко

# 477
И аз вчера и днес съм с много болезнена овулация, такава скоро не съм имала! Това ни е първи месец опити след излекувана инфекция. И аз чакам + около Великден😊.
Смятате ли за необходимо снимка на тръби след инфекция, при положение, че имах бременност с мисед януари ?

# 478
  • София
Лилиум, не мисля че е нужна ЦС за момента, ако не се получава 4+ месеца тогава

# 479
Успях да отида на преглед , но няма да е този месец заради задържан фоликул въпреки ,че пих дуфастон .
Сега съм на регулон и живот и здраве ще видим на следващия цикъл какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт