Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 434
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
Dreamer, може би си казала, но при кой док и в коя клиника си

# 481
При Шефкетова в Токуда.

# 482
И аз вчера и днес съм с много болезнена овулация, такава скоро не съм имала! Това ни е първи месец опити след излекувана инфекция. И аз чакам + около Великден😊.
Смятате ли за необходимо снимка на тръби след инфекция, при положение, че имах бременност с мисед януари ?
Каква инфектия сте имали?

# 483
Ема, хламидии.

# 484
Мое мнение по-добре да си направите ЦС и да сте спокойна.

# 485
Привет, момичета 🍀
Честито на виделите + , успех и до финал 🍀
Минавам да ви споделя, снимки от тази сутрин, от един спокоен и фотогеничен симпатяга 😁

# 486
Здравейте момичета, както знаете в Събота имах положителен тест и изследвах ЧХГ и Прогестерон. Ето и резултатите:
Вчера пак пуснах ЧХГ :
На мен ми изглежда, че расте добре....
Сега обаче имам следната дилема, имам час при Калчев за проверка на тръби на 26ти Април, явно ще трябва да го откажа и да видя кой ще ме следи там, понеже аз нямам друг гинеколог тук в София...
Може би да си запиша час при д-р Чучумишев. Нали Калчев не следи?
Направо да им звънна на тях и да им кажа каква е ситуацията....

# 487
britishcat, много се радвам за теб! Heart

Момичета, вчера бях при лекарката ми, от днес започвам стимулацията. Бих си сутринта първата доза Гонал, в петък съм на преглед и изследвания преди това. Вчера цял ден ми беше много усмихнато и щастливо, повисях си пред кабинета, не се изнервих, даже с Мацето си пописах и така.

# 488
Britishcat Честито. Звънни и им обясни каква е ситуацията. Ще ти предложат лекар, който да те следи. Мисля, че Калчев не следи.

# 489
Здравейте момичета, както знаете в Събота имах положителен тест и изследвах ЧХГ и Прогестерон. Ето и резултатите:
Вчера пак пуснах ЧХГ :
На мен ми изглежда, че расте добре....
Сега обаче имам следната дилема, имам час при Калчев за проверка на тръби на 26ти Април, явно ще трябва да го откажа и да видя кой ще ме следи там, понеже аз нямам друг гинеколог тук в София...
Може би да си запиша час при д-р Чучумишев. Нали Калчев не следи?
Направо да им звънна на тях и да им кажа каква е ситуацията....
Честито на новата мама успех до финал❤️

# 490
Здравейте, момичета! Аз рядко се включвам напоследък, но ви чета. Бяхме на страхотна почивка по време на фертилните дни, добре си починахме и си обърнахме внимание, и доста се бях обнадеждила, защото вчера ми беше 25 ден, а нямах особени ПМС симптоми, което е непривично за мен по това време на цикъла. Явно обаче Профекунда си оказва влияние с натрупване върху тежкия ми ПМС, защото снощи усетих как започнаха да ме дърпат яйчниците леко и ми е ясно, че нищо не сме свършили. Една година става другия месец. Опитвам се да намирам положителното в това, че не съм бременна, и продължаваме напред.

# 491
Пълнолуние, благодаря! Направо ще им звънна днес да кажат какъв е плана. Утре летим за Неапол, притеснено ми е. Дано да няма никакви проблеми и всичко да мине благополучно. То пък стана баш преди екскурзията. 🙁

# 492
Нищо няма да ти стане от полета, не се притеснявай.

# 493
Момичета,на какво може да се дължи силна болка по време на секс ?

# 494
  • София
Момичета,на какво може да се дължи силна болка по време на секс ?

Къде те боли?

stonefaced с теб сме!

Общи условия

Активация на акаунт