Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 293
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тенис е тук
има и в шахмата със сестри Полгар, но не е формулирано така
Това е с тениса, Били Джийн Кинг мисля, че беше въвлечена, ама по памет говоря.
все пак бих стрелял.

# 601
Жалко…
Толкова симпатична жена.

# 602
  • София, България
Футбола не е логичен. Не са равностойни въобще мъже и жени там...

# 603
  • София
Ееее, кажи честно?!
Какъв футбол бе момиче. Ох, как ме е яд.
И на Мутафова не трябваше да ползва жокер. Сега можеше да пита публиката, те щяха да и кажат.
Имаше нарисувана игра с лесни въпроси за доволно над 5000 лв. с жокери в ръкав.

# 604
Еееее, много жалко, че отпадна. Супер игра направи. А за Стоянка Мутафова беше излишен жокера.

# 605
Ееее, жалко!
Ама самочувствието й голямо!
Напразно мрънкаме тук срещу дошлите да вземат 2-3000 лв. А хич!?

# 606
Букурещ.

# 607
Лесно е от тук да се критикува, ама никой не е на ниво за всичко. Явно който помни за липаза и амилаза не е навътре в спорта. Всъщност най-логичният отговор беше шах, но ако не беше тази ранна година. А  в тениса жените също са толкова далеч  от мъжете, колкото и във футбола, та логиката е само в това, че в тези година женският футбол просто е нямал какво да предложи за подобно състезание. Ако изобщо го е имало.

# 608
Аз лично я критикувам, не защото не знаеше правилния отговор, а защото не си заключи една разумна сума! На този етап е доста самонадеяно да не го направиш!
Полакоми се!

# 609
Разбира се, че не няма човек, който да знае всичко. Дамата ми хареса, но преподавателят - никак.

# 610
  • София, България
Каи честно,е той го каза... Че ПГУ е разузнаване...

# 611
  • София
Много добре и тръгна играта и се оплете сама. Както имаше добра перспектива и три жокера в ръкав, така изхаби единия за лесен въпрос, с явна подсказка, после не си заключи сума и избра футбола, което е абсурдно и от факта, че женския футбол стана популярен (доста силна дума) чак 90-те години и то силно пожелателно.

Иначе да, имаше и филм, ама аз за филма се сетих после, даже не съм го гледал още, стои ми в листата с чакащите.

Порпуснат потенциал. Добър участник, начетен, пропилял идеален шанс и тръгнал си с 500 лв.

Ядец.

# 612
  • София, България
Е, трябва да има и такива, иначе ще фалира предаването. Тва е най-добрия за нас, зрителите, вариант - хем гледаме повече от "хубавите" въпроси, хем не "страда" бюджета. И аз не бих заключила сума при 2 жокера. Трябваше да запази публиката, все пак знаеше, че Стоянка скоро е станала на 100 (лека и пръст) и на Битката на половете да пита нея. Или приятел, отговора е на 1 клик в Гугъл.

# 613
Коварни са въпросите за 3000 и 5000 лв. Особено ако участникът е добър. Забелязала съм, че сигне ли се до това ниво със запазени всички жокери, следващият въпрос е секира. Понякога и трите жокера не стигат за верен отговор 🙂

# 614
  • Велико Търново
Каи честно,е той го каза... Че ПГУ е разузнаване...
Каза, че е контраразузнаване.

А иначе - ако някой каже категорично, че няма да заключва, щото имал жокери и му било рано, определено следващият въпрос му "изяжда" поне един, а в много от случаите - даже и два жокера.

Общи условия

Активация на акаунт