Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 242
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
Хмм, интересно. Всичко казва - рубин, обаче има и розов турмалин.

Да де, ама освен "червен" във въпроса се съдържа и "корунд". А рубинът е корунд.

# 706
Хмм, интересно. Всичко казва - рубин, обаче има и розов турмалин.

Да де, ама освен "червен" във въпроса се съдържа и "корунд". А рубинът е корунд.

Вярно, аз това хич не го отразих, за червено-розовото се хванах.

# 707
В края на краищата,как се произнася? Кнопфлър или Нопфлър?

# 708
НОФлър 🙂

# 709
  • Русе
Не мога да не се учудвам на Билаллов, че е имал време  да играе компютърни игри, да гледа анимационни филмчета, футбол (знае стадиона в Бразилия, разположен на екватора!), знае къде са Андора и Ангола, но и Вонеща вода и ред други неща, за които едва ли си даваме сметка, че могат да са известни на един и същ човек.

# 710
Не мога да не се учудвам на Билаллов, че е имал време  да играе компютърни игри, да гледа анимационни филмчета, футбол (знае стадиона в Бразилия, разположен на екватора!), знае къде са Андора и Ангола, но и Вонеща вода и ред други неща, за които едва ли си даваме сметка, че могат да са известни на един и същ човек.
Обща култура и хобита.

# 711
Човекът е интелигентен, а и е на 50+ години. Имал е достатъчно време да чуе, види и направи много неща. А преполагам, че и да не знае нещо, екипът му подсказва в слушалките 🙂

# 712
Човекът е интелигентен, а и е на 50+ години. Имал е достатъчно време да чуе, види и направи много неща. А преполагам, че и да не знае нещо, екипът му подсказва в слушалките 🙂

Има компютър пред себе си и слушалка в ухото, което значи, че на практика знае всичко. Или поне колкото Гугъл.

# 713

Има компютър пред себе си и слушалка в ухото, което значи, че на практика знае всичко. Или поне колкото Гугъл.

Абсолютно. Билалов не е Падалски. Виж него съм го признала и винаги съм му се възхищавала.

# 714
  • София, България
Падалски е силен само в географията. Билалов се личи кои неща знае и кои ги чете. Той сам признава какво не знае и чака да му се изпише. Харесвам го аз как води, симпатяга е. Кънчев може би знаеше повече неща, но след Биг брадър беше станал много арогантен с участниците и в Стани богат.

# 715
Тази сутрин пак гледах Ники Кънчев по телевизията, не осъзнавам ясно защо ме дразни, понеже си е умен човек, с чувство за хумор, но въпреки това предпочитам да не го гледам. Усещам някаква доза високомерие плюс този архаичен мустак, който му е запазена марка и тия неща са отблъскващи за мен.
Билалов ми е много симпатичен, но му е недостатъчно ясна дикцията понякога, което пък ме нервира при него. Но го предпочитам пред Ники Кънчев.

# 716
Не мога да не се учудвам на Билаллов, че е имал време  да играе компютърни игри, да гледа анимационни филмчета, футбол (знае стадиона в Бразилия, разположен на екватора!), знае къде са Андора и Ангола, но и Вонеща вода и ред други неща, за които едва ли си даваме сметка, че могат да са известни на един и същ човек.
Обща култура и хобита.
Аз не се интересувам от спорт, имам бегли познания по география, но знам, че Андора и Ангола не са една и съща държава, играя игри, гледам анимационни филмчета, филми, сериали, документални предавания (понякога дори от типа на Фабрика за храна) и чета всякакви неща (не само книги, но и статии в Интернет, списания и др). Не ми изглежда ненормално човек да има познания в различни области - то затова се нарича "обща култура" - това не е нещо, което човек научава нарочно, а просто запомня между другото.
На мен ми е странно човек да не знае, че диамантът и графитът са въглерод, както и че ядрото на атома е с положителен заряд.

# 717
  • тук, на мястото си
НОВА  ТЕМА

https://www.bg-mamma.com/?topic=1438352.new#new

# 718
  • Русе

В повечето случаи той реагира веднага и импулсивно. Не съм го видяла да щрака по клавиатурата на компютър, а и предполагам той вижда на екрана пред себе си само това, което му показват. Аз имам предвид не само че е интелигентен, да, и има житейски опит, но на стола са сядали доста възрастни хора, които нямат неговата обща култура. Става въпрос и за време, човек няма време за всичко, а той е имал време за много неща - как става това?

# 719
Не знаем какво му се говори в слушалката все пак. Тези зад камерата са подготвени с информация предполагам, така че могат да реагират бързо с допълнително инфо. Но и като цяло  Билалов си е начетен според мен.

Общи условия

Активация на акаунт