Да преправим старите мебели с любов - тема 38

• 55 213
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Чудесна каравана, браво!

Шкафчетата са в любим мой цвят, супер се е получило!

Аз ще ви покажа новия живот на старите ми кухненски шкафове. Години чакаха ред и възможност да ги закарам на 400 км до вилата, която татко построи но не можа да дооправи. Както и да е, дойде и нейния ред, планове за там имам много...само дето съм далече и поне засега ужасно трудно т.е. бавно ще се случат. Та част от старата кухня ще живее нов живот в етрополския Балкан. Simple Smile
Има още работа там, със сигурност и вратичките ще боядисам но и на този етап съм повече от доволна.
Скрит текст:
преди демонтажа някога
преди кухничка на вилата
и сега

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:27 от Flash*

# 601
Караваната ми е мечта, а на Flash кухнята не може да каже някой, че не е нова поръчкова.
Аз да се похваля с моя трансформиран в остров шкаф. Може на някой да му послужи за идея:
Шкафа:

Вече остров:

Ще слагам нови плотаве и гръб на кухнята. Така купихме вилата, та се опитвам с наличното да направя нещо, което да не ми боде очите така.

# 602
Тръбата на ширма бих скрила с плоскост/или шкаф с вграден ширм ...много ми е неок такава видима тръба, по която полепва и прах и мръсотии и е тредно за чистене...

Островът е хубав.

# 603
Оо, и на мен не ми харесва. Обмислям шкаф, но много е неудобен, като излиза така тръбата. А това е помещение под земята в тази си част.  Няма друго място, откъдето да излезе тази тръба.
Тръбата на ширма бих скрила с плоскост/или шкаф с вграден ширм ...много ми е неок такава видима тръба, по която полепва и прах и мръсотии и е тредно за чистене...

Островът е хубав.

# 604
Те тия шкафове са почти неизползваеми, в които е вэздуховода, ама поне прикриват.
В моя такъв държа празни кутии за храна..ма пак е нещо...

Утре мисля да ходя за боя аз, и да почвам оня скрин, който от пролетта ме чака...

# 605
Момичета, далеч съм от вашите висоти, но понеже ви занимавах с това как да пребоядисам контакти, показвам резултати, постигнати със спрей - грунд от Практис:
Преди:

След:

А ето и мега тъмно кафевите врати, които станаха бели след 4 ръце Сократес:
Скрит текст:
Дръжките ще се сменят или пребоядисат металик, ако стане.

# 606
Браво, zigzagi! Flowers Hibiscus
Страхотни са станали! И аз искам да пребоядисам нашите, също от кафяво в бяло. Даде ми голяма надежда!
Директно ли нанесе боята, или с грунд преди това?
И контактите са страхотни! С кой спрей ги пръска?

# 607
  • в сърцата на децата <3
zigizagi, станали са супер! А пантите не са ли и те златисти?

# 608
Да, и пантите са...Обаче мъжът ми всичко сам прави, вече е изтощен и не мрънкам все още да златните детайли. Ще трябва да се сменят или боядисат с нещо. От кафяво, екрю, златно, череша и венге, преобразихме целият апартамент в студени цветове и бяло.
Грундирал е вратите.
А спреят е този

С него ще боядисваме и ПДЧ шкаф за обувки, който е с врати ванилия и корпус тъмен дъб.

# 609
Лелеее браво и за контактите каква страхотна идея! А за вратите… евала , явно само аз не се справих със Сократес 🤣 а имаме едни боя на къщата с блажна боя боядисани дето така ме дразнят…

# 610
Поздравления за мъжа ти! Браво!

# 611
Поздравления за вас, които ми давахте идеи и съвети!
Мъжът ми също е във възторг от промяната и спестените пари за нови врати и контакти!

# 612
Здравейте майсторици, искам да сменя механизмите на стара секция. От 80 години. Мисля, че по това време всички механизми бяха еднакви или поне имаше не повече от 2-3 вида. Може ли някой да препрепоръча магазин за обков в София или онлайн (нямам възможност да разпробивам и да променям гнездата) . Мерси много

# 613
Пишеш "мебелен обков" в Гугъл и ти излизат магазини, и онлайн, и физически. Няма грандиозна разлика в асортимента на пантите в различните магазини.
Моят съвет е да си избереш физически магазин, да свалиш една панта и да отидеш с нея в магазина.

# 614
  • в сърцата на децата <3
И аз препоръчвам да свалиш една и да отидеш във физически магазин с нея.

Общи условия

Активация на акаунт