🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 114
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 45
И аз се надъхвам за чуждестранните. Да видим как го правят старите кучета. Особено американските съм чувала, че са култови

# 46
  • SF
Scream teta!!!!! behave!!!
 Хората ми дават рози, а ти Wear Bikini ! Къде са ти обноските!

Vicky_P, трябваше ли да чакам толкова дълго!!!! Благадяря!!!

# 47
  • Варна
Картонова развръзва банския на Александра.

Завистлива кучка е тая.

# 48
  • Далечният изток
Предпочитам дамите от миманса. Все в един момент може да разкрият нещо от себе си. За разлика от Гергана, която вече показа ковренската си същност, и то какво друго да видим от нея повече, освен още по-брутално да му се натиска на ергенина или някъде из храстите да му събуе белите слипове... И злобата на Людмила, от тук нататък още повече да се озлобява и да се зъби, друго нищо от нея не очаквам. Та да си ходят другата седмица исках да кажа...

# 49
Според мен не е Виктория. Тя е хитруша. Използвала е някое от протежетата си
Капитонова сама казва в промото, че е решила да развърже на Александра горнището. После се жалва, че положението било извън контрол. Хайрула пък мрънка, че им била развалила коктейла.
Нито една от тях не ми е на сърце, ама това минава границата.
Блага си свали там каквото сметнала за уместно, но си го е решила сама, и доброволно го е направила.
Да събличаш участничка в игра, очевидно някаква групова среща или организирана игра, е грозно и не може да мине за детинска шега. Има оператори, може да са били там Наум и Виктор, но и да не са били все тая. Това се заснема и излъчва в национален ефир.
Ако е била групова среща, нищо чудно да са ги "наказали" или Виктор да е решил да не излезне после с никоя. Затова да си гледа залеза сам.

# 50
Виктор няма никакви мераци към Марта романтично, а вижда в нея приятен събеседник, който не драматизира. Нещо като по-приятната версия на Деница. Отговаря на кокетниченето на Блага, но знае, че тя е нестабилна.
Той си харесва Капитонова. Може би с подгласнички Александра и Дениз.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 19:42 от Linda*kiss

# 51
  • SF
Или си гледа залеза сам, или очаква да се появи момичето на срещата. Нищо чудно в следващия кадър да се обръща и да й се усмихва.

# 52
  • Най-красивата страна
На мястото на ергена,бих ги изгонила всичките.
Само Радостина и Виктория ми харесаха ...малко....

# 53
Или си гледа залеза сам, или очаква да се появи момичето на срещата. Нищо чудно в следващия кадър да се обръща и да й се усмихва.
Викаш, екипът се е подготвял с някаква локация за среща. Охарчили са се. Пък и ефирно време трябва да се запълва. Права си. Wink

# 54
Благодаря за хубавата тема Hug

Точно навреме с новата тема, че някой беше изтропал спойлер в последния пост на старата!
Мен ме е яд, че отпадна Радостина. Държеше се на положение момичето, да не кажа, че беше най- обрана от всички.
Твърде предвидимо щеше да е, ако вчера Елвира си беше заминала, на каято по принцип си й беше ред да си ходи.

И да беше решил да я махне вчера, след тези признания няма как да го направи. Защото щеше да се приеме, че го е направил, защото е девствена. Аз мисля, че в последния момент е правил корекции

# 55
  • Mediterraneo
Това се заснема и излъчва в национален ефир.

Това се заснема, но никак дори не е задължително да се излъва в национален ефир. То да не ти е живо предаване. За сеира на всичко са готови от продукцията. Гафовете не ги излъчват наред, а сигурно снимат дубъл след дубъл.

# 56
  • София
На моменти Марта ми напомня Кийра Найтли. Очите й тук, например:

https://www.instagram.com/p/CPGKFDNDmgS/

https://cdns-images.dzcdn.net/images/artist/f77b5bb34b8130634b41 … 289ec/264x264.jpg

# 57
  • SF
Да, да, точно така. Тамън да си тръгне Елвира и взе, че призна голямата тайна. Това ще я остави още малко в предаването "по милост".
Ергенът вече пожела успех в намирането на подходящия на 2-3 момичета. Малката Вики е хубавка украинка, но въобще не му пасва на намеренията. Никакво притегляне на ниво, различно от симпатии. Малката Елвира също не е подходяща за повече от "колко си чиста, колко си сладка, пази се!, ще ти бъда батко и ще ти издавам мъжки тайни и трикове, за прекарване на неопитни момичета."

# 58
На моменти Марта ми напомня Кийра Найтли. Очите й тук, например:

https://www.instagram.com/p/CPGKFDNDmgS/

Благодаря, че сподели с нас тези снимки. На тях много добре се вижда защо Марта е толкова харесвана. Тя е една чудесна комбинация от красота, елегантност, лек, дискретен сексапил, нежност и най-вече чувственост. Прекрасна е Heart

# 59
Оф, на Люса ченето имам чувство че аха аха ще се откачи от главата и ще заживее свой  собствен живот. Далеч от кораба майка....
Мария Илиева има такава "усмивка" - малко ухилен, силно озъбен....Grin

Общи условия

Активация на акаунт