🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 353
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 380
С тоя алкохол всяка вечер, нищо чудно че им се разтресоха нервите Sweat Smile

# 1 381
Единственото, което ми хареса в този епизод е решението на Елвира да не си прочете стихотворението, “защото такива красиви думи не заслужават да бъдат чути от злобни хора” (🤣🤣🤣) и как Виктор призна в разговора им с Александра, че наистина са селянки жените там - ще цитирам по памет, защото ме мързи да гледам отново -
Александра: Съжалявам само, че им казах нещо лошо.
Виктор: Какво им каза?
А: Че са диви селянки.
В: (смеейки се) Наистина ли не го мислиш? 😅
Кофти епизод, ревовете и целувките между жените ми дойдоха в повече.

# 1 382
# 1 383
Някой гледам пише сам със себе си, м...

Довечера дали ще дадат някакъв коментар от страна на продукСията относно посегателството с банЦкия? Как смятате...или направо на другата игричка минават - с цел и там да назрее конфликтче...

# 1 384
Здравей, Елвирче! Много мило, че се домъкна и ти, и те разсмиват тъпизми, които всеки ден някой новодошъл носи тук за пореден път, за да ни досажда. Книжката ти и за подпалки не става заради тъпите стихчета, разплакващи до сълзи от смях, които ще я намокрят съответно. Спаси поне едно дърво, спри да пишеш веднага! 🤐
Като ти гледам правописа, си ти 100% - смехурийки на платворма...

Ако ми бяха развързали горнището, без даже да знам коя е, като се обърна ще им кажа: която и да беше, ако ме пипне още веднъж, ще смъкна гащите на първата, която се окаже най-близо до мен, да видим ще ме пипне ли повече някоя! 😈

# 1 385
Довечера Венета ще плаче, Наум също видях, и Завалията под черните очила - тоже.  Tiesto нашият ергенин тук, един от няколкото, също ще продължи с плача си от снощи...изобщо голям рев насред океана се очертава...

# 1 386
Скрит текст:

Ахахаха
Viliiv, яд ме е, че не направих снимка и аз на едно мнение във фейсбук. Другия път няма да пропусна. Много се смях.
И все пак ще го цитирам по памет:
"На Виктор договорът му е наложително да включва освен хонорара също така и по кило чесън и тамян да прикадява всеки ден срещу зли очи."

# 1 387
А коя от всички кокошки не можеше да плува? Нали като скачаха (показваха уж различни скокове пред ергена) едната каза, че не може да плува.

Ще го търся онлайн, да си правя стоп кадър, да ги огледам още веднъж - задници, силикони/дъски, и т.н. Smiley

# 1 388
А коя от всички кокошки не можеше да плува? Нали като скачаха (показваха уж различни скокове пред ергена) едната каза, че не може да плува.

Ще го търся онлайн, да си правя стоп кадър, да ги огледам още веднъж - задници, силикони/дъски, и т.н. Smiley
Теодора.

# 1 389
Айде пак любовни писма.
Аман! Във Викторианската епоха ли сме, кво ли?

Витаминче_, Венета не можеше да плува, но за Викито се потапяла

# 1 390
Довечера Венета ще плаче, Наум също видях, и Завалията под черните очила - тоже.  Tiesto нашият ергенин тук, един от няколкото, също ще продължи с плача си от снощи...изобщо голям рев насред океана се очертава...
И аз ще плача! От смях. Концентрацията на толкова прости жени на едно място, които са толкова отчаяни, че това шоу им се вижда последната възможност да се докопат до мъж, е разплакващо жалко. От тук нататък, където и да се появи някоя от тях, всеки мъж, на когото му е останала и капчица здрав разум, ще бега бърже колкото краката го държат! Ако до сега очевидно не са си намерили мъж, то шансът им от тук нататък, за мен е отрицателна величина. И ако Габриела верно е сгодена, въпреки че момъкът прилича на рекламната кукла на Мишлен и има престижната професия погребален агент (което в наши дни си е направо яката работа), трябва истински да се гордее със себе си!

# 1 391
Тези, които отпаднаха досега, извадиха страшен репутационен късмет. 99% от оставащите вече могат да се представят само по-зле и по-зле.

# 1 392
Още като си тръгна шпагàта, казах, че не знае какъв късмет има! Човек като губи не знае какво печели!

# 1 393
Разбирам момчето защо е толкова отчаяно след предаването.
А на този пост във фейсбук си изплюх кафето 😂😂
Скрит текст:

# 1 394
Азалия🌺, безкрайно оценявам ударението в шпагàта. 🤣🌹

Общи условия

Активация на акаунт