🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 447
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Гергана има нещо циганско според мен. Ми не е най-красивата. А поведението е ужасно.
Виктор вече ужасно отегчен изглежда.

# 1 711
Той не може да я търпи. А тя не може да търпи,  че той не може да я търпи.

# 1 712
Тактиката на харема тази вечер е да се разпръснат нашия лагер сред вашия лагер ли? Че да не си шушукат едни и същи?

# 1 713
Блaгa понеже не реве хич .😂

# 1 714
Много отегчен изглежда Виктор,  ама много..

# 1 715
Чудесно е като се излагат една след друга. Така изборът става много лесен.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:32 от polin_a

# 1 716
  • Terra incognita
Не като кобра. Като жените във филмите за възрастни. Голяма кариера може да направи там.
Горкият сам той коментира, че му търси устните Гергана, а тя го гледа като кобра.

# 1 717
Герата нещо е объркала или недоразбрала, може би е очаквала 30 ергена да се борят за нея ...дано се усети до края на пре..даването /стоя си
А Виктория колко високомерно се държи с горкото бедно българско момченце. И как така пажчето и ще заглежда други жени . оаквам да нареди да му отсекат главата .

Блага имаше всички шансове ..но пустата празнина горе между ушите ще и попречи

# 1 718
Странно или не, Дениз е единствената, която води разговори с Виктор по теми извън кокошарника.

# 1 719
Всъщност Дениз, когато говори с Виктор, не е лоша както когато е с Капитонова, приятна е даже леко. 😂

# 1 720
  • София
Дениз е обиграна, не е глупава, просто е ужасно злобна личност.

# 1 721
Добре, упреквате Гергана, че не се справя с факта, че не й се връзват на номерата, така е. Обаче Виктор не прави ли същото? Недоумява как някой не го харесва достатъчно, макар и по по-завоалиран и интелигентен начин. На Гергана й е трудно, защото е доста по- хубава от повечето там. И й е трудно да осъзнае, че това невинаги стига. Зелена е още. Солидарна съм с нея, женска солидарност.
Точно, Гергана вероятно досега е била в свалки, които е печелила с външен вид без да си дава сметка за останалата част от отношенията. Обаче за разлика от Блага, Гергана според мен ще се научи по-бързо от Блага. Не мисля, че Гергана е толкова топ обаятелна, колкото си въобразява - да кажем, че е атрактивна (и пошла).
Блага си изигра всички козове - сега ще редува рев и пърхане с мигли.
Дениз ми харесва - добре играе играта и е привлекателна.

# 1 722
  • Далечният изток
Това щях да пиша и аз, Виктор не може да понася Гергана. Освен това изобщо не забелязва Ева, Карина и Теодора. Не харесва Венета, Людмила. Така го усещам.

# 1 723
Аз не гледам, но по коментарите ви се ориентирам, че всяка една от тези женички не се е замисляла, че ергенът като инструктор е ухажван всекидневно от кандидатки, които не само са готови да го съблазнят, но и да го платят.

А те горките моми какво предлагат - тела и сополи?

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:29 от Аня

# 1 724
Точно на същото мнение съм за повечето жени там. Той самият явно също е свикнал жените да са активни и смята, че пасивните не го харесват.
Малко ми омръзна да клечи да успокоява някакви жени. А Елвира го отегчава максимално. Гергана явно не я харесва въобще.

Това са жени, които са свикнали като мигнат два пъти с драпериите, които си лепят за мигли, някой да им се е лепнал от центробежните сили, които са се създали от мигането.
И
понеже не се случва, тя седнала да реве.Еми…реалността, драга Гергана е, че не може всички да те харесват.ШоК и УжаСт!

Общи условия

Активация на акаунт