🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 262
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 950
Скрит текст:
Взима се материал от задната част на главата и се трансплантира косъм по косъм. В обкъжението си имам няколко мъже с присадена коса. Нямам идея защо така му стои като снопове 🤔
Толкова са зализали  Виктор, че личи как са присаждани снопчетата коса.
Офтопик малко:
Присаждането със собствена коса ли се прави? Примерно, вземат от по-задни места?
Щото ми прилича на косите на куклите:

А на Ева мисля, че трябва да махнат първите два-три реда от челото.

# 1 951
  • Terra incognita
Хахах, там вече не знам 🤪 има едно всеобщо мненение за хората с ниски чела 😏

# 1 952
И аз нямам вид на домакиня, пък бая съм поседяла до печката и съм бърсала неедин сопол.Няма място за равенство между двете.😄
Но не отговаряш с лекотата, присъща на жени, които не изпадат в дребнавости, каквато демонстрира Марта Simple Smile
Това не знам защо го каза, като в случая защитата ми беше в полза на Марта и нападките, че като е домакиня, значи все нещо трябва да не ѝ е наред.Също не знам как ме опизна от два реда в темата, но ок, сигурно си много права.А в случая думите ми касаеха това, че можеш да изглеждаш добре, бидейки домакиня.Едното не е равно на другото.

# 1 953
БМВ 320 GT, 2010 г. дизел

Включвам се по темата с колата на Витя, макар че тя остана малко назад. Има някакво натрапчиво показване на “батмобила” и отдавна чаках някой да зачекне темата. В общи линии съм съгласна с мнението на авторката. Витя си е wanna be rich позьорче. Интересувам се от коли, цени, класове и тн. Тази кола е най-често срещания избор за хора, които искат да създават впечатление на играчи и пазарът в бг е доста благодатен на 2ра ръка. Оттам и цените са ок. Отвън тази кола изглежда по-добре, отколкото отвътре и не е особено нов модел. Десния волан сваля още цената и в общи линии едва ли е броил повече 15-20к лева за нея. Дали са много или малко пари - всеки преценя за себе си. Само като сравнение мога да кажа, че за магазинска кола са малко и направо нищожно за тази марка. Всеки си преценя нова или стара кола иска. Подръжката на бмв-тата е доста скъпа, ама българина и това е намерил цаката.
Изборът на жена според не би бил сходен, може да е ползвана бая, ама да отговаря на wanna be критериите
Какъв  модел е колата на Виктор?

# 1 954
По FUE метод е присадена и на Виктор, ама на моя колега, който сади и той по тоя метод (в Турция, обаче), въобще не му личи, че косата е позиционирана на мястото си ръчно, а не е поникнала там по рождение.
https://bellissimoclinic.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF … 0%BE%D1%81%D0%B0/

Уф, ма Азалия, аз се засилих колегата ти да видя, ти ни пращаш директно в клиниката.
Аз покрай Ковида бая се бях закахърила, че ще съм плешо, че и Хашимотото, и то дърпа значителен космен ресурс, но хвала на висшите сили и двама доктори, мисълта за присаждане я отложих.
Много травматично е впрочем за една жена.

# 1 955
Снощи 1 нещо се видя, Сашка беше много тиха и затова нямаше скандали. Дори при невероятно провокативната и унизителна игра, която сценаристите им бяха измислили, момичетата някак се спогаждаха. Разбира се избора на жури беше брутален. Сашка и бонбонка избутаха всички и се наместиха най-отпред, ама......това е положението, скромността не им е присъща, за разлика от наглостта.
Ако ергенът покане Сашка, еми...честито на печелившите.

# 1 956
  • на брега на морето
Хахах, там вече не знам 🤪 има едно всеобщо мненение за хората с ниски чела 😏
Ева не е тъпа или проста.

# 1 957
Скрит текст:
Изгледах накуп последните два епизода на “РЕВгенът”.

Венета не може цял живот да се оправдава с детството си и да обвинява майка си!

Александра дори не ми се коментира. Но мисля, че тя най-много ще изгуби от участието си в това предаване, ако продължава да демонстрира и смята, че превъзхожда всички там.  

Карина чрез неадекватната си самооценката затвърди усещането ми, че нещо й има, много дефицити.. инфантилна, налудничава, просто някак се рее там, мимикира странно.. Все пак мисля, че среща й предстои и продължавам да тая прашинка надежда за нормалност.            

Малкото голямо Вики просто не знае нито как и какво да говори, нито как да се държи, затова в състезанията с регламент и правила, се чувства по-сигурна и се раздава.

Ния-Косара и то не знае какво се случва, а за PR се има..    

Деница защо я мислите за умна не знам, изказът й е толкова елементарен, нищо не каза на срещата, върти някакви тривиални фрази.. изключително беден речник, който опитва да компенсира с дикция и “р”. Тъжно ми е, че си вярва, вярва също, че Виктор сам е избрал и подготвил срещата с нея! Трогната, а той все едно прекара един спортен полуден..

На Елвира книгата въобще не ме притеснява, вероятно е "направи си сам” отвсякъде, тиражче като от фотото за роднини. Всеки в днешно време може да издаде книга.                                                                                            

Марта пак за бившия си и детето, просто друго няма.. не мога да го броя това за достойнство. Но да, физическата й обвивка, обраното поведение, тембъра на гласа и топлата й красота все още я открояват.

Ева има +, че успя да се дистанцира, но отново ужасна прическа й бяха спретнали.

Людмила от ден едно се опитвам да се сетя откъде ми е позната, помня, че и Зиги май писа същото, но дали се е сетил?! Може би общи познати.. И продължавам да смятам, че е с връзки вътре и на това се дължи акцента върху нея, алогичната първа целувка..

Теодора няма да липсва. Но щеше да е хубаво да излезе наказателно Гергана. За мен не е красива жена, дори и да се абстрахирам от всичко останало, даже екзотична не ми е.. има леко “вампирски” зъби, точно като поведението й, но тъкмо видях, че е забелязано вече от господарите.

Дениз ще има среща със сигурност, смятам, че опитът й като ескорт, ще ни покаже, че може да комуникира на много теми. Сама като плака за Сираков, каза, че я е научил на много и фактът, че не е пипала нищо по себе си, говори, че разчита и на други качества.

То и Блага уж трябва да има опит, но просто не й достига сиво вещество и кара на милувки само. Стана ми мъчно, когато Александра грубо и директно й каза колко е тъпа и дори не направи опит да се защити.  Наивитетът й със сигурност й е донесъл много болка в годините.

Нещо много взеха да повтарят и роклите, и аксесоарите.. дано обновят гардероба, или просто на мен вече са ми еднакви?!

Прическата на Виктор ще пощадя, че много му станаха съчувствията. Погледите и физиономиите му обаче все повече говорят за вътрешното му емоционално състояние, поумори се да играе човекът. Коментирате егото му и как очаква всички да го харесват, аз не виждам нищо такова!
Интересно ми е парфюмът, по който Блага припадна кой ли е бил?! Азалия да предположим? Simple Smile
Ами... аз бих припаднала по Terre d'Hermes, но едва ли е той. Виктор е лице на някаква нова парфюмна къща KODIFE perfume boutique, които твърдят, че са италианска нишова парфюмерия (няма ги във Фрагрантика), затова предполагам, че е с някой от техните парфюми.
Девойка в правилния и истински смисъл на думата, там е само Елвира, като и за това няма медицински сертификат, за да сме сигурни. 😃
Преди 3 години процедурата за садене на коса, струваше в Турция 10000 лева.

В инстаграма си има запазено стори, на което казва, че любимия му парфюм е Stronger with you

# 1 958
Ева трябва да е с бретон, прическите, с които е сега подчертават ниското чело.

# 1 959
  • Далечният изток
В резюме ще напиша какво каза Александра в лайфа.
Каза, че дамите, с които имаше конфликти, са продължили да я обиждат от края на снимките до започване на излъчването на предаването. Три дни преди първи епизод са ѝ се обадили да ѝ се извинят и са я поканили да гледат началото заедно. Тя не е отишла и не иска да контактува с тях. Каза, че към Ева са се държали отвратително, каза - Ева какво изтърпя, нямате представа, само защото застана на моя страна.
Целта ѝ да влезе в предаването не е била само да търси любовта, но и да се популяризира, да популяризира проектите и видеата си.
Каза, че харесва мъже и не е л*сбийка.
Когато в миналия епизод се е чула да крещи, си казала - Охо Алексче, колко път имаш още и колко много работа те чака.

# 1 960
По въпросът дали е бозаво предването и дали ще има следващи сезони. Вчера ви четох, че Антон Стефанов е редактор, която за мен обясни всичко. Не че е толкова бозаво, ама ми е малко ретро и работи с остарели прийоми. Например съпоставянето на мега сексуални с девственица. Или драматичните ситуации тип латиноамерикански сериал от постсоца. Типично Антоновска работа - изхабен е вече за толкова години в бг шоО бизнеса. Поколенията на аудиторията се смениха и ще е добре и някакви нови хора да ги правят тия предавания.
Дали е манипулирано - сигурно. Най-малкото много се набляга на коментари на участничките “зад кадар”. То като не чуваш въпроса и като ти го монтират в произволен контест и става манипулирано доста. Можеше за сметка на това да слагат малко повече кадри от битовия им живот. Доста жени в обща кухня и спални сигурно е интересно.
Следващ сезон сигурно ще има и се надявам малко по-земни хора са вкарат, па барем видим как наистина се влюбват и опознават.

# 1 961
  • Terra incognita
Действително има автомобили, които отвън изглеждат уау, а отвътре не са нищо особено и нямат екстри. Пък Витко с тази 12- годишна баварка определено е уона би феймъс енд рич.

# 1 962
  • Далечният изток
Ама тя Елвира издала книга. Може и да сте коментирали назад, но сега видях в ИГ - "Вярвам в чудеса".

# 1 963
Хайде и аз да кажа.. Установих, че явно Виктор търси жена, която да го харесва повече отколкото той нея. Вчера сякаш видях един друг Виктор. Беше по-рязък, по-сломен и отегчен. Явно му е писнало от драмите им и трудно го крие вече.
Имаше много точни попадения. Примерно как Блажка му се натягаше, той "и ВИЕ ми липсваТЕ", как изкоментира Гергана, че все търси да го напада с целувки.. Просто показваше някакво раздразнение към всички. Уплаши се, че Блага е хлътнала толкова. И нормално.. Всеки нормален МЪЖ ще се стресне като види, че някаква припада по него след първата среща. Ппдразни се и на Марта. Ми така де, като още не е преживяла раздялата чии го дири там за нов мъж..

# 1 964
  • Terra incognita
И какво има в тази книга? Само не му казвай, че са стихчета. Ето затова не бива да поощряваме някого от любезност. В един момент запопва да си вярва
Ама тя Елвира издала книга. Може и да сте коментирали назад, но сега видях в ИГ - "Вярвам в чудеса".

Общи условия

Активация на акаунт