🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 233
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 980
Глесах накаква Минимална част от гостуването на Габриела в Култ днес.
Мен ме скандализира с избора си на "мъж без конкуренция". Joy Не е наред с главата.

# 1 981
Тази Деница четох, че била на 40 🤣
1988 г. е раждана
Не е възможно да е по-малка от мен.
Аз също не мога да се похваля с ген, но Деница изглежда поне на 40.
Аз четох някъде, че била по-възрастна, но се е писала по-млада.

# 1 982
  • Sunshine state
Мен ме скандализира с избора си на "мъж без конкуренция". Joy Не е наред с главата.
Ами то и тя не е особено красива, та мен никак не ме учудва. Кой по-добре изглеждащ ще я вземе нея пък точно?

# 1 983
Един мой познат, чужденец, беше ми казал веднъж че, всички цигани карали бмв. При нас в циганската махала, наистина доста такива коли се виждат. Не разбрах какво точно бмв имал Виктор, ама....просто мнение на чужденец.

# 1 984
Ами то и тя не е особено красива, та мен никак не ме учудва. Кой по-добре изглеждащ ще я вземе нея пък точно?
Ама тв така звучеше сякаш всичко предложени са недостойни за нея. Grinning

# 1 985
  • Sofia
Габито нослето ли е пооправила  ?
Изглежда по-различна.
Късно го пуснах,но ми се чу ,че е имала/има гадже когато се е записала да участва...онова пухкавото момченце от снимките даже ѝ е предложил брак 🤔

# 1 986
Така ли, да не е работил в АЕЦ?

# 1 987
От този епизод стана ясно, че най-нормалната от трите, показвали се по разголени конкурси и къде ли не, Блага, Гергана и Дениз, Дениз е най-нормалната. Другата с нормално поведение, която Виктор дори загатна, че може да му стане фаворитка, е Виктория К. Интересно е, че именно най-хапещите Александра флиртуват доста приятно и спокойно с Виктор и на него му личи, че ги харесва. Между другото, Александра с този грим беше доста грозновата вечерта. Марта беше прекрасна, а Виктор се държа към нея като влюбен хлапак, който току що е осъзнал, че чувствата му не са споделени.

# 1 988
Габито нослето ли е пооправила  ?
Изглежда по-различна.
Късно го пуснах,но ми се чу ,че е имала/има гадже когато се е записала да участва...онова пухкавото момченце от снимките даже ѝ е предложил брак 🤔
Били се скарали по времето, когато се записала в Ергенът и била хвърлила пръстена.

# 1 989
А к'ъв е тоя пръстен, дето ще се размята другата седмица?
Или ще играе ролята на награда? Защото досега само Виктор играеше ролята на награда и половината го приеха прекалено буквално и взеха да си търсят наградата от Викторовата физика.
Какво ли пак са замислили с този пръстен?
Прекалено рано за подобни символи. Като е диамант, можеше поне да са обеци или гривна, колие, нещо си. Пръстенът разни асоциации навява........
На второ четене и на други асоциации навява. My preciuos........
Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 1 990
Виктор и Гергана са 1:1. Той се фръцна, че не припадат по него Марта и Ния, а Гергана реве, че не била жена, на която се налага да търси мъжко внимание.
Голям култ към личността си търсят и изискват от другите тия двамата.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 20:45 от anra

# 1 991
Аз не разбирам от коли,но пък разбирам от парфюми. Разбира се,че всеки един парфюм стои различно,но на прима виста казвам,че туй парфюмче не е нищо особено,нито на първа,нито на втора нотка. Нито има шлейф в 90% от случаите.Също е евтинджос за нивото,което Викторчо демонстрира.

# 1 992
На мен пък виктор въобще не ми изглежда (вече) да е особено привлечен от марта, още повече пък разочарован и наранен. В началото имаше едно ‘джакпот’ казано по нейн адрес, но след като разбра, че има голяма щерка и големи чувства към бившия си, позагуби интерес. А снощи просто му беше паднало пердето и на всяка отговаряше по един апатичен пасивно-агресивен начин. Сякаш на всички им знае номерата и му е писнало от тях.

Интересно с колко от участничките се следват в инстаграм и дали това е показател въобще.

# 1 993
Кое парфюмче визираш, Viliiv?
Те няколко имена се завъртяха сред коментарите последните страници

# 1 994
  • София
Според мен на Марта писмото не му хареса, защото беше клише до клишето. Общи приказки. А тя не, че не го харесва, но няма как да припада по него за толкова кратко време. Годинките си казват своето. Той е още в групата на по-младите, романтичните, няколко от жените са в същата категория с него и имат някакъв шанс. Другите са под тази възрастова група/като поведение/ - Ния и Виктория дългата например, останалите над - Марта, Деница. Да, Деница я пишат на 33 май, но си изглежда с още 10 отгоре, сори. Направо не мога да избера никоя от всичките за него. Не е тук. Да я търси на друго място. Млада, неангажирана, красива, спортуваща, даже професионално реализирана и с пари, леко луда, много сексуална, с куче, с две сестри, ..... не се сещам още какво, ама списъкът е доста дълъг. Ако не намери скоро жената, половината му изисквания ще трябва да отпаднат. С годините така става.

Ха-ха, точно! И да припада по Витю, две деца да му роди, в правилния ред. И ново БМВ да има, сеПак Wink

Общи условия

Активация на акаунт