🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 942
  • 786
  •   1
Отговори
# 270
Защо очакванията са, че Сървайвър е "В дивата пустош с Беър Грилс", не мога да разбера...
Ми някак си... това се очаква от името. Иначе не е баш сървайвър, ами шах-мат.

# 271
  • Sunshine state
Тогава защо изобщо им дадоха за награда тия ненужни принадлежности? Може пък де да не могат да ги употребят правилно. Виждам, че не са особено надарени откъм изобретяване тоя сезон.

# 272
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми интересно дали Анелия осъзна колко й помогна Зоран с това, че избра той Ванко. Защото при племе Кари, Ванко, Ганка, Ани, тя е тази, която е на дъното и щеше да е застрашена от изгонване при загуба.

Точно това си мислих при избора на нови племена.Великият стратег Анелия обаче едва ли си е дала сметка;)
Много интересен епизод.Радвам се,че темпото е по-динамично.Първите две седмици заспивах от скука и монотонност.

Апропо,че Георги бил спойлнал Зоран и Кари в топ финалистите..На мен дори не ми трябва Жиро,за да ми го каже.Кари е хитра,силна физически и отделно всички там я харесват(ама как хубаво си е оплела кошничката).Да не е на финал би било голяма изненада.
Моето мнение е,че тя ще спечели.
Зоран пък е наистина адаптивен и умен.Щом досега оцеля,значи да стигне до финал би било съвсем очаквано.

# 273
Кари не е по-умна от Зоран, тя е хитра, а ум и хитрост за мен са различни качества, и първото е по-доходоносно.

# 274
  • София
Между Кари и Зоран, предпочитам него - през цялото време знае защо е там и не се спотайва.

# 275
Аз предпочитам Зоран пред Кари, но мисля, че Кари поддържа добри отношения с повече хора, докато Зоран доколкото разбрахме не си е поплювал в обидите към някои участници в началото. Може би нищо чак толкова скандално като думи, но вероятно не си е направил услуга.

Като цяло аз не съм убедена, че Кари задължително ще остане в сегашния си съюз. Тя има добри отношения и с Йо/Бо, така че има опции и доста сериозно поле за обрати. Друг е въпросът, че няколко пъти се спомена в темата, че нейното приятелство с Ванко датира от години, така че това няма как да не играе роля.

# 276
  • София
Ами Владо им каза,че Карин няма нито един вот на съвет,а те мухи лапат.

# 277
  • earth
Ако някой ме попита: "Кой е най-адаптивен?", аз бих попитал: "Адаптивен към какво?" 

# 278
Няма да гледам промото за довечера, добре, че предупредихте! Иначе снощи също преди играта на Драго и Жоро, когато показваха правилата, се видя блузата на Драго като копаееше, люлееш въжето и после като започнаха и Жоро се забави, веднага разбрах, че Драго ще спечели. Ама пък и вълненията и притесненията си искам и те са хубаво изживяване и адреналин! Така че определено се излагат много с монтажа и ни крадат от удоволствието!!

Много е симпатично как всички се вълнуваме за Драго! Само да не му пратят Александра и да се изложи, подарявайки й и играта и после като се прибере, жена му да го натири.. Smile Шегувам се, разбира се, вярвам, че до последно ще играе достойно.

Отивам да гледам Жоро.. но наистина към добро върви след Сървайвър, така че това пак е своеобразна победа за него самия!

# 279
Ако някой ме попита: "Кой е най-адаптивен?", аз бих попитал: "Адаптивен към какво?"  
Към хората.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 18:44 от Bengun

# 280
Пореден силен епизод снощи, браво.
Ново разбъркване, изненадаха ме тук, но трябваше отново да е на случаен принцип или на късмет - така дадоха шанс на Карин и Зоран да си изберат коалициите плюс един за гонене.
Аутсайдерите всъщност трябва да благодарят за такова развитие на играта - ако досега не са знаели, че са на дъното на коалицията, вече им е ясно. Прекрасен анализ на Дениз на ситуацията, а физиономията на Джулката, когато осъзна, че "аз и ти решаваме" беше безценна.
Мила прави грешката на Жоро - вижда се в обединеното племе и с кого ще играе там, а не си дава сметка, че още довечера може да изхвърчи.
Най-лош късмет извадиха Ванко и Доктора и докато Доктора беше застрашен и преди, Ванко от върха се озова на дъното.
Добър анализ от Анелия, която не хвана вяра на приказките на Доктора.
Много силен ход на Йоана, което и племе да спечели утре, все ще изгони играч, на когото е вдигнала мерника - ако Оркестър без име се усети, че Мила в обединеното племе е по-опасна от Александра, която в отношенията си с хората е като слон в стъкларски магазин.

Промо не съм гледала, че те обикновено са дело на рядко некадърни монтажисти, пък аз искам да ми е интересно.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:05 от Дидичка

# 281
Драго се държи достойно. Посреща отпадналите с уважение и гостоприемство, учтив е винаги и когато губи, и когато печели. Спокоен. Надявам се да победи.

# 282
Изгледах битката между Георги и Драго. Е, Драго един спретнат, чист, а еднакво време са прекарали извън всякакви модерни санитарни условия. Жоро мазен, мръсен, петньосан, скъсан. За мен личната хигиена говори много за човек. Колкото и да е добър, няма никакъв шанс да имам такъв нечистоплътен приятел в обкръжението си.

# 283
Драго се държи достойно. Посреща отпадналите с уважение и гостоприемство, учтив е винаги и когато губи, и когато печели. Спокоен. Надявам се да победи.
За него се притеснявам, че Ванко може да го победи, ако отиде на острова. Доктора също.

# 284
  • earth
Към хората.

Какво означава "адаптивен към хората?" (всъщност думата, която Владо използва е "приспособим") - да се харесваш на хората? Да манипулираш хората?

Или в случая просто означава "играе Sirvivor най-добре"? Т.е. "В  Sirvivor оцелява най-присобимият" е еквивалентно на "играта я печели най-добре играещият." Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт