🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 946
  • 786
  •   1
Отговори
# 255
Първо избират най-приспособими,а ги поставят в комфортна ситуация.А аутсайдерите ги пращат да демонстрират приспособимост.
Тук си напълно права.
Трябваше най-неприспособимите да формират племената, за да им се даде шанс те да си построят мечтаната конфигурация/игра. Това щеше да размести пластовете много по-силно.

Реално до момента не видяхме нито един момент в който играта на Йо,Бо,Анелия,Ганка,Денис и Карин да е извън зоната им на комфорт. Винаги така се случва, че алиансите се запазват както и да се завъртят племената, което от друга страна е показателно, че самите алианси добре си изиграват картите. Сега реално извън зоната си на комфорт е само Ванко. Мила,Док,Алекс,Джулиана и Зоран са имали един или повече моменти, в който са били застрашени.

И пак се връщам на стратегическата грешка на Ганка при първото реформиране на племената. Говоря за момента в който избра Алекс и остави Бо последна. Цялата игра все още  е следствие на нейния избор малко или много.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:31 от Bengun

# 256
  • София
Не съм съгласен, че Йо е злобна, но всеки с мнението си дет се вика. Уважавам всяко мнение.
Защо не смятам, че е злобна? Жената е открита и директна. Доста социална е, позитивна и с чувство за хумор, раздава се в игрите доколкото може. Не съм видял да е мрънкала за каквото и да е. И лоша дума за нея не е казвал никой.
Не е излъгала никой от нейния отбор, не е давала и фалшиви надежди на другите. Играе играта според правилата и не е подмолна, като някои други, които са далеч по-хлъзгави, ама мислят и как ще ги показват по телевизора и са по-тихи от водата и по-ниски от тревата... 🙂

# 257
Благодаря за отговорите относно финалния вот. Аз по-скоро се чудих дали е потвърдено, че вотът вече се е състоял, защото имам опасенията, че пак ще се побългари и вотът ще се случи на финала, или пак ще измислят някаква тъпотия като сезона на Ники Мартинов със зрителския вот. Това специално беше подигравка с формата, защото "Сървайвър" със зрителска намеса направо не е същото предаване.

А специално за значението на това кога се провежда вота - във "Фермата" имат тази тъпотия от скоро с вот от отпадналите участници провеждащ се на самия финал, който е на живо и всички участници вече са изгледали цялото предаване, което води до доста обрати, дето са се случили извън рамките на самия формат. Не ми се иска същото да се случи и тук.

# 258
И аз гледах тъпото промо,може ли да са такива некадърници тези монтажисти не знам.Ще спра да гледам каквото и да е по бтв докато не свърши сървайвър,аман.

# 259
Аз затова не ги гледам. Не ми е интересно да знам предварително какво щи излъчват довечера примерно.

# 260
И аз видях промото....спесте си го.
Наистина при определянето ,ако следваха идеята на психологията на групата,трябваше най-неприспособимите да избират ,за да усетят те отговорността и да видим какви лидери са те и как ще се възползват от новата ситуация.Така лесно се запазиха коалициите и дори с решението на Йоана ,без арбитри определено тяхното трио остава неприкосновенно.

# 261
Ами аз не исках да го гледам,ама ровех по каналите в търсене на нещо интересно и го засякох.Малшанс.Но и на ИВ не бяха толкова некадърни честно.Чакам с нетърпение епизода,мисля си дали утре или в понеделник ще е обединението.

# 262
# 263
Епизодът е качен още снощи ако не се лъжа,върни 4-5-6 страници че бая писахме от снощи.

# 264
  • София
На мен ми интересно дали Анелия осъзна колко й помогна Зоран с това, че избра той Ванко. Защото при племе Кари, Ванко, Ганка, Ани, тя е тази, която е на дъното и щеше да е застрашена от изгонване при загуба.

# 265
Цоп пак в темата. Пусната е нова анкета!

Коментирали сте вече Жорката в Преди обед, но не видях линк мисля.
За тези, които не са гледали все още и са свикнали директно от тук да цъкат, ето:

Георги Петков: Знаех, че спасявайки Алекс, има голям шанс да си отида аз

Според Жорката имало повече храна отколкото е очаквал.
Малко мръсно прави на играчите следващите сезони - като нищо ще намалят още храната Expressionless

# 266
  • Варна
Аз съм доволна от промото, ако е вярно обаче.

# 267
  • Sunshine state
Ами да я намалят, та барем ги видим нещо сами да си хванат. Колко раци има по плажа.. Знаем, че имат дневен порцион и е ок това. Нека да има и малко ловуване. Едното племе някакви такъми спечели и дори опитен местен рибар уж отиде да ги обучава, а не виждаме никой да лови нищо.

# 268
Ами да я намалят, та барем ги видим нещо сами да си хванат. Колко раци има по плажа.. Знаем, че имат дневен порцион и е ок това. Нека да има и малко ловуване. Едното племе някакви такъми спечели и дори опитен местен рибар уж отиде да ги обучава, а не виждаме никой да лови нищо.
В лайфа на Йо и Бо се коментираше, че уловът е почти нищожен и горят много повече калории в опити да хванат риба, отколкото тя може да им даде. Много участници вече отбелязаха, че на острова почти няма храна и разчитат само на дажбите си.
Защо очакванията са, че Сървайвър е "В дивата пустош с Беър Грилс", не мога да разбера...

# 269
В лайфа на Йо и Бо се коментираше, че уловът е почти нищожен и горят много повече калории в опити да хванат риба, отколкото тя може да им даде. Много участници вече отбелязаха, че на острова почти няма храна и разчитат само на дажбите си.
Защо очакванията са, че Сървайвър е "В дивата пустош с Беър Грилс", не мога да разбера...
Да, точно, а и зависи много къде са, по кое време. Много вероятно е да няма риба достатъчно или нещо, което да ядат.
Неслучайно и в американските сезони вече рядко виждаме риболов, въпреки че имат принадлежности.
Хич не е лесно, не е като да отидеш на язовира да ловиш

Общи условия

Активация на акаунт