🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 950
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
Йо и Бо много ми напомнят на Йори и Ваня. Йо е привидният лидер, вниманието и хейтът пада изцяло върху нея и тя ще е първата мишена от другата коалиция, всеки ще иска да отреже главата на змията. Такива играчи са водени от егото, искат да изпъкнат като лидери, но нямат шанс да бъдат крайни победители. Бо е много по-харесвана ( включително и от мен) и накрая ще бъде в много по-изгодна позиция. И не случайно(поне от това, което се излъчва), доста повече ходят да си говорят и коалират с нея, отколкото с Йоана.

точно казано

# 241
Жоро каза в предаването, че е очаквал да им дават по-малко храна:) Според него не са гладували много.
Ами Зоран ми се вижда много отслабнал, за другите не мога да преценя.

# 242
Аз си държа на мнението от снощи за трибой Драго - Док - Ванко за последното място в обединеното племе. Към Док и Ванко добавям и Алекс като най-застрашена за изгонване.
Скрит текст:
Джулиана и Денис не вярват на Алекс според мен. Залагам, че тя ще е жертвата при безименните. При Бонток е ясно - Ванко. При Ифугао е много интересно - Док е консенсусен вариант, удобен на всички. Но Анелия и Ганка имат шанс и да стрелят директно по Карин, но ми се струва, че няма да им стигне смелост за този ход, отделно трите дами постигнаха някакво съгласие за игра в група в един от разговорите.

Най-интересно за мен ще е да спечелят безименните и да гледаме истински драконов трибой между Док,Ванко и Драго за последното място в обединеното племе. За такова развитие и залагам, въпреки, че играта утре не предразполага за такъв изход.

# 243
  • София
Забравих да коментирам къщичката на арбитрите. Йоана ги спаси с това двете. Тя искаше да защити Зоран с този ход (и да ѝ е верен съюзник), но тя не беше пряко застрашена.

Докато в Ифугао, ако спасят Ванко, точно Карин си заминава, при другите пък, ако спасят Алекс, Мила си заминава.

Карин може и да го изигра това, че уж иска арбитри, но Мила беше искрено тъжна, че няма да има глас на съвет. Хич не мисли това момиче. За какво ѝ е глас, ако другите гласуват срещу нея.

# 244
Срещу хода ( постъпката ) на Йо в колибата няма противодействие в играта. Ако един от посланиците твърдо е решил да няма арбитри останалите посланици нямат контра ход. За добро или лошо - такива са правилата.

# 245
  • София
Нещо този епизод...
Първо избират най-приспособими,а ги поставят в комфортна ситуация.А аутсайдерите ги пращат да демонстрират приспособимост.
После играта.Трябваше първо да пренесат кубовете и после на финала да ги подредят.Аз съм в потрес.Като редови зрител на ИВ знам как се подреждат всички пъзели.А вариант с 4 кубчета дори Мани нареди.
Последва нещо интересно в колибата и станахме свидетели на най-новата коалиция Д2 Simple Smile
Също един плюс и за избора на Зоран,но то си имаше и късмет,че започна пръв.
На Жорето-успех в живота!
И сега стана така,че цялата седмица е предвидима.Знам кои са мишени,знам дори кой ще оцелее при евентуална тройна битка и кои ще са във финалното племе.
При старата конфигурация имах повече въпросителни.
Много искам да ме опровергаят.

# 246
Между другото сега разбирам защо Ганка непрекъснато демонстрира екстремното си задоволство от отстраняването на Георги. Според мен тя смяташе, че това е някакъв непоправим удар по плановете на Йо и Бо (feat. Зоран), но май се оказа, че те, особено Бо хич не бяха изненадани от изгонването на Георги и явно просто решиха да рискуват, защото можеха да си позволят тази "жертва".

# 247
  • Другата България
Досега мислех, че нещо аз не съм в ред като написах, че са предвидими и не ми хареса снощния епизод.
Успокоих се, че не съм единствена.
И довечера ясно какво ще стане, освен ако Йоана не даде идола на някой от друго племе, което вероятно е невъзможно, но пък много ми се иска.

# 248
Малко от ИГ

Мила
Скрит текст:

Ганка
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:06 от Bengun

# 249
  • Другата България
Жоро каза в предаването, че е очаквал да им дават по-малко храна:) Според него не са гладували много.
Е, разбира се.
Те сами нито си набавят по някакъв начин, нищо не ловят, нищо не търсят, дори и идолите ги мързи да търсят, от награда до награда.
И ако са едни и същи тези с наградата, другите следва да умрат от глад.
Малко от ИГ

Анелия
Скрит текст:

Ганка
Скрит текст:

Мила.
Първия ИГ е на Мила.
Анелия като те похвали и ти сега .......Joy

# 250
Мила беше тъжна, че няма арбитър, защото се надяваше да бъде тя спасената от нейното племе.
Според мен Бо и Йо ако се бяха усетили, че Жоро ще лети, щяха да спасят него. Той им беше по-нужен от Алекс.

# 251
Първия ИГ е на Мила.
Анелия като те похвали и ти сега .......Joy
Joy
Да, малко по-късно видях. Просто го свалих от ИГ на Анелия Simple Smile
Сега си допълних поста с интересни мнения от Мила.

# 252
Между другото дали вотът за победител вече се е провел?

Абсолютно задължително вота да се проведе след като останат двама/трима на острова.
Ако се остави да се влияят хората после навън е много рисково.

А вече вота ще го разберем тук на живо предполагам, освен ако няма равенство Grinning

# 253
  • София
Цоп пак в темата. Пусната е нова анкета!

Коментирали сте вече Жорката в Преди обед, но не видях линк мисля.
За тези, които не са гледали все още и са свикнали директно от тук да цъкат, ето:

Георги Петков: Знаех, че спасявайки Алекс, има голям шанс да си отида аз

Не му вярвайте много, много. Чух какво каза, но това са лични желания. Никакъв спойлер не е това. Не правете прогнозите си на базата кой какво е казал, а какво вие виждате в играта на сървайвърите. Така е най-правилно. Другото е лесно - да ти го поднесат в суров вид и ти после да си нагласяш мисленето по него. А трябва да е обратното.
И в играта се изказа по същия начин на синхрони. Не спомена нито Йо, нито Бо. Странно... Може би наистина в главата си е имал ход да ги отстреля на по-късен етап. Нали това им казваше във водата. Голям стратег го раздаваше, но отпадна глупаво. Излъга, че е очаквал елиминация. Вижте ми гифчето горе. И всички сте гледали епизода и знаете колко беше изненадан. И горкия отново не е разбрал, че Карин му бита шута, а това че не гласува за него си беше наглост и самочувствие. Твърде много кредити му дадохме, оказа се слабичък и в стратегиите.

Ако може бих помолил да не се сполва открито за поредния, 1234 гаф на bTV и това кой ще спечели тази вечер, защото аз не разбрах и май не само аз и ще ми е доста интересно довечера (а моята прогноза съм я направил още снощи в поста си след епизода). Хора, и друг път съм казвал, не гледайте аматьорските промота на БТВ и Нова. И двете телевизии са много зле! Аз ако гледам, гледам само това което е след епизода, там поне този сезон гафовете са много малко. Но тези следващите промота (едно или две) изобщо не ги отварям. Това е пълно безумие и синоним на аматьорщина.

# 254
  • София
Стана предвидимо /за един съвет само/, защото Зоран така избира племето си, игра умно, ако беше избрал други или не бяха Зоран и Кари двамата избрани, щеше да е различно.

Аз лично съм доволна, за да има блайндсайд, трябва да има и предвидимо отпаднали, да се успокоят и да стане обрат. Ако на всеки ход има обрати, то няма как да има коалиции и да се играе умно.

Довечера трябва да се борят някои с всички сили за оставането си, но по-важното, което се случва, е това, което става в главите на незастрашените, а именно как ще се формират новите коалиции след обединението. Това ще е ключовото за това кои ще стигнат финала.

Ако едната коалиция е твърда и по-голяма от другата, ето тогава ще стане предвидимо като започнат да гонят един по един от другата. Дано някой набелезян си спечели игра или стане някакъв обрат.

Общи условия

Активация на акаунт