🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 950
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Е как може да предвижда, след като той знае кой до къде е стигнал?
По-явен спойлер от това здраве му кажи.
Не, че е изненада - аз писах вече, че съм сигурна за обединеното племе, че ще са там и двамата, но да, съвсем в реда на нещата е да вървят и напред. Карин дори картите ми ТАРО я "виждат" или полуфиналистка, или направо финалистка. Тя е силна като индивидуален играч - чисто физически, хлъзгава е, умее да лавира, не ѝ се налага да манипулира, защото има кой друг да го прави, не се набива на очи като главен стратег в коалициите, всички я харесват, всички я предпочитат - идеален финалист, дори победител. Мдааа, да видим картите ми колко познават.
За Ганка съм съвсем съгласна с Жоро, това, че не ни я набиват на очи като Йо в другата женска коалиция не значи, че не се забелязва. Обаче при нея според мен ще стане точно като с близначите от Бонток - Йоана ще "гръмне" първа, същото ще стане и с Ганка и Ани. Ганка поне е по-прикрита, докато Йоана върви по стъпките на Георги. Не знам и дали е наясно, че този идол, който го има, важи само за довечера, съвета довечера. Ако се замисли как да го изиграе - не за себе си, естествено, може да натрупа още точки. Щото в обединеното племе вече идолът ще е друг.

# 226
Предвид ситуацията в племената предполагам, че довечера Мила и Иван ще отидат при Драго. Реално ми се ще да са Мила и Ванко, но мисля че Бонток ще спечелят довечера. За мен ще е тъпо да гонят Алекс сега, понеже тя не е опасен играч и в обединеното пак ще е сама, докато Мила е точно обратното.
Относно коментара на Жоро, то е ясно, че Зоран и Кари ще са в обединеното и ще стигнат напред, само че Жоро няма да бъде в журито, тъй че няма как да знае кой печели.

# 227
  • Другата България
Предвид ситуацията в племената предполагам, че довечера Мила и Иван ще отидат при Драго. Реално ми се ще да са Мила и Ванко, но мисля че Бонток ще спечелят довечера. За мен ще е тъпо да гонят Алекс сега, понеже тя не е опасен играч и в обединеното пак ще е сама, докато Мила е точно обратното.
Същото мисля, затова и наблегнах на Мила.
Алекс им трябва като дразнител и не е никаква заплаха, в обединеното племе първа ще я изгонят, или една от първите. Докато Мила е друга бира, стигне ли до обединението, там я чакат Ганка и Анелия, с тях е и Кари, стават доста силни каго група, поне първоначално. Ако Джу има повече от две мозъчни клетки, това ще го предвиди и ще изгонят Мила. Наблягам на "ако"-то, че с Джу нищо не се знае.....

# 228
  • София
Мери, как да го изиграе идола, те са четирима, ясно е кой ще се гони, ако паднат. Бо и Зоран ѝ трябват, няма как да продължи без коалиция, би било тъпо да ги изгони по всички линии.

За Мила много зависи Джулияна с кои хора иска да  играе след обединението, ако иска да е с Ани, Гани и Карин, трябва да остави Мила, ако ще търси нов път и ще се закрепи за Денис и Бонток, тогава може да действат смело.

# 229
  • Другата България
Нали това казвам, тя май няма полезен ход с този идол, защото самата тя не е застрашена, а и няма на кой да го даде, за да натрупа точки.
Вероятно не съм се изразила правилно, че съм в движение.
А ако наистина ги обединят от утре или там другата седмица, той става безполезен.
Не знам може ли да го даде на друг играч, от друго племе?
Това би било интересно.

# 230
По възможност не гледайте новия трейлър, защото се вижда реално кой печели, макар и евтинджоски да са се опитали да го представят по друг начин.

Скрит текст:
За любопитните: Алекс си сваля пръта плачейки, опитват се да го покажат като че ли отпада, но реално го сваля съвсем леко, т.е. защото е приключила играта. И по логиката на монтажите - реве ли, значи печели. Досега в 100% от случаите така e ставало.

Гледам, че има много симпатизанти за Безименните - ще дойдете на моята, че Денис и Джулиана са интересни играчи, било то и защото до момента не са се разгърнали. Grinning

# 231
По възможност не гледайте новия трейлър, защото се вижда реално кой печели, макар и евтинджоски да са се опитали да го представят по друг начин.

Това хич не ми харесва, че толкова очевидно спойлват неща от бъдещите серии. Ясно, че искат да запалят интереса, но кому е нужно чак толкова ясно да е.
Видяхме, че за това, че няма да има арбитър ни се показа, предвидихме го без да е нужно да се напъваме много.
Това май си е практика, защото и в ИВ помня доста често от превютата ми ставаше ясно кой си тръгва и какво става. Жалко

# 232
При отборно състезание бих заложила на Ифугао. Но състезанието ми се струва по-скоро индивидуално - който, доколкото издържи с тези прътове на главата. Не мисля, че Ганка, Анелия и Карин ще си дават много зор. Не точно да саботират, а просто няма много да се мъчат и да правят чудеса от храброст, при положение, че залогът е нисък. А докторът не го виждам точно в тази игра да бие.
Така, че според мен Ифугао ще ходят на съвет.

Малко им обърках имената, затова редактирах. То Ванковци, Иванковци...

# 233
  • Другата България
Аз не съм гледала трейлъра, и по-добре.
Правя си някакви прогнози според нагласите в момента.
И аз мисля, че има хора, на които изобщо не им е нужно да се напъват да печелят - при така стеклите се обстоятелства реално е ясно кои са застрашените, и те ще са тези, които ще дадат така модерното всичко от себе си - Ванко, Доктора, Мила и Александра.
Ако един или двама от тях спечелят, вече става интересно.
Хайде, сивите имат резервен /за мен основен/ вариант - Мила, ако Алекс спечели.
Ама другите?

# 234
Гледам, че има много симпатизанти за Безименните - ще дойдете на моята, че Денис и Джулиана са интересни играчи, било то и защото до момента не са се разгърнали. Grinning

Ако отидат на съвет и изгонят Мила, определено ще ми се издигнат доста в очите, но ако си изгонят Алекс, не мога да ги определя като интересни.
ПС  Спестих си спойлера, точно сега ми е особено интересно и искам да се изненадам.

# 235
  • София
Мери, защо им е резервен вариант. Който спечели, неговото племе няма да е на съвет, отиват другите две племена.

# 236
  • Другата България
Мери, защо им е резервен вариант. Който спечели, неговото племе няма да е на съвет, отиват другите две племена.
Това ли ще е регламента?
Не знам, не съм гледала трейлъра, аз разбрах, че от трите племена ще има изгонен....всъщност, няма как да е така, да.
Да, права си. Оффф, че съм патка, ама то не може да правиш сто неща едновременно, и да мислиш за тях едновременно.
Благодаря ти за уточнението.
Това с Мила е ако сивите загубят, да.

# 237
Всъщност единствено Александра и Мила имат мотивация и възможности да спечелят довечера. Според мен това си е "женска" игра. Останат ли само те двете, обаче, така или иначе племето им печели и няма да ходи на съвет.
Абе доста объркано стана.

# 238
Добре изглежда Жорката с новата прическа. Интересно мнение за Ганка, но не съм убедена, че е така. Според мен по-скоро това е целта на Ванко преди и Карин сега - тя да си мисли, че дърпа конците, а реално е просто един вот и буфер, който ще подсигури тяхното продължаване и евентуална победа с евентуалното си отпадане и отиване в журито.

Между другото дали вотът за победител вече се е провел?

Ако спазват оригинала, се е провел. После на финала на живо само ще броят гласовете. Още един от плюсовете на Сървайвър - гласуват докато всичко е прясно още, а не после като са се прибрали и са забравили кой, какво, кога е направил и са били на 50 купона заедно.

# 239
  • София
Жоро каза в предаването, че е очаквал да им дават по-малко храна:) Според него не са гладували много.

Общи условия

Активация на акаунт