🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 794
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
Еврибари на магари!

# 661
  • Sofia
Ако играта в понеделник е за концентрация /както предполагам и аз/,изобщо не трябва да се изключва Драго като евентуален победител.Даже съм почти убедена,че ще е той.

Като никога до сега,нямам изявен фаворит за победител.Виж,Ганка и Мила когато и да си тръгнат,все ще ми е късно.След тях е удобно Джулката,Карин,Ванко... Mr. Green

# 662
И аз искам Ганка и Мила да си ходят. А Карин също я виждам като полу или финалист.

# 663
  • Sofia
Абе и аз я виждам,ама хич не ми се ще.Wink

# 664
Не знам как толкова бързо масово хората спряха да харесват Зоран.

В началото не го забелязвах. Престанах да не го забелязвам и започнах да не го харесвам, когато на съвета започна да подскача, дудне и да се дърпа като ощипана мома, когато Доктора го докосна по джоба за да провери дали си е намерил "човече".
Ейййй, толкова мрънкане и демонстрация ми дойде в повече! Това ми беше преломния момент и все още смятам, че всяко негово действие е преднамерено, премислено и с користна цел.
Ясно ми е, че играта е приключила още миналата година, но аз сега го гледам и в момента това ми е мнението.

п.п. Доктора пък ми беше "блудкав" и се радвам, че отпадна.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:20 от gerata

# 665
Защо Ганка е толкова недолюбвана? И тя си прави стратегии като Зоран, Бо и Йо примерно. И да, подсмихваше се, когато отстраниха Георги, защото планът ѝ е сработил. Той ги взе малко за банда наивници и те му показаха, че и те трева не пасат.

Зоран продължава да е най-харесваният играч - може да се види по анкетите. Може би почнаха да пишат повече/по-често хора, които не са му фенове - като в моя случай.

ПП: Ходът на Зоран с вота обезмисли хода на Йо, който тя най-вероятно е обсъдила преди това с него и Бо. Накрая единственият резултат от нейния ход беше да се набие на очите на Карин & Co. Това не го прави много добър партньор, поне в коалиция с тях. Но явно за тях това не е проблем.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:18 от Alucard

# 666
На мен пък доктора окончателно ми падна в очите точно когато посегна да пребърква Зоран.След това с репликата към Йо-Бо и снощи с подхърлянето към Драго си затвърдих що за човече е. Радвам се,че е вън от играта.Ганка и Анелия (донякъде)се изказват доста високомерно за Джулиана. Факта,че и тя достигна до обединението адски ги дразни,защото се мислят за нещо повече от нея. Не ми е любимка изобщо,но още дълго може да ги дразни с присъствието си,а може и да изпрати някоя от тях вкъщи.
Надявам се,че Зоран няма да издъни най-вече Бо,Йо съм склонна да я жертвам 😃.
Искам финал Зоран,Бо и Драго.

# 667
  • Sunshine state
Ако играта в понеделник е за концентрация /както предполагам и аз/,изобщо не трябва да се изключва Драго като евентуален победител.Даже съм почти убедена,че ще е той.

Като никога до сега,нямам изявен фаворит за победител.Виж,Ганка и Мила когато и да си тръгнат,все ще ми е късно.След тях е удобно Джулката,Карин,Ванко... Mr. Green
1:1 с моето мнение за напуснали. И аз не ги ща хич тези. 😁

# 668
  • София
Тъпото беше това дето пипнал джоба на Зо за идола, но и нашия как се разпищя, ще речеш изнасилват го. И не го е пребъркал, както и нищо не е казал за децата на Йоана, това пак другите си го измислиха. Ще ми липсва докторчето и неговата отнесена усмивка, но накрая се изнерви и не можа да нареди доминото, факт. По интересно ми е защо Зорко си го нарочи, малко на ревност го отдавам аз Wink

# 669
Джули хората много я подценяват, а тя се усеща за много неща - например като беше в колибата за преговори. Просто хората масово не я харесват. Алекс го играе мила душица, но също много добре се насочва накъде да се обърне за подкрепа.

# 670
Доволна съм, че Драго спечели. Още като почнаха да възхваляват доктора на съвета ми замириса, че това са го оставили, за да се види какъв силен играч си тръгва.
Крава или бик беше това, дето го язди Драго. Той първо каза, че е крава, пък май после каза, че е бик. И се качи на него без багажа си. Ще му го носят от продукцията явно.
Скрит текст:
Може Джулиана да се спаси в понеделник, нали имаше нейна снимка с огърлицата.
На мен засега ми е интересно. Имам предположение кой може да победи, но все още не е съвсем сигурно. Дано не го направят чак толкова лесно за разгадаване седмици преди края.

Спойлерите се слагат в скрит текст! И се коментират в скрит текст!
Има хора, които не искат да знаят предварително какво ще се случи.
Много ти благодаря, че изпляска така открито кой носи огърлицата за имунитет.

# 671
  • Другата България
Тази снимка се върти отдавна, и не е уточнено от кога е.
От кое състезание.
Не се ядосвай. Hug

# 672
Не знам как толкова бързо масово хората спряха да харесват Зоран.
Не харесвам Зоран от мига, в който го забелязах, някъде 2-3-ти епизод. Толкова силно разминаване между думи и действия рядко наблюдавам. Опищя до небесата как му забили нож, все за чест и достойство говори, а той самия е тарикат на дребно.Само няколко от "спортсменските" му прояви:
-Теглиха жребий кой да отиде на преговирите, и той спечели макар да беше ходил вече, и после пред камерите победоносно се похвали, че е видял къде е късата клечка предварително.
-Саботира отбора, когото трябваше да запали огън, мота се безкрайно и отборът му загуби огромното преднина, която имаше и го запали чак, когато Жоро запали неговия, но не му сработи плана, защото огъня на Жорката угасна.А всички видяхме, че да пали огън е отлично подготвен.Преди това, върна другото племе в играта, като им подсказа, че не са сложили правилно платформата.
-Подари храната си на другото племе, за да им се хареса, при положение, че неговите хора бяха гладни, а другите бяха спечелили храна.
И още, и още
Е как да харесаш такъв човек.
В антикласацията ми е твърдо на първо място, плътно следван от Карин.

# 673
Мери, може и да е отдавна снимката, ама очевидно е на нещо, което все още не е излъчено.

И аз не харесвам Зоран. Добре играе, един от цветните играчи на сезона е, но не мога да забравя какви ги избълва, когато не беше в силна позиция.

# 674
Мила и Джулиана са ми №1 и №1 на пистата да ги изхвърля
Която и  да изгонят първа все ще е късно🤣

Общи условия

Активация на акаунт