🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 791
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
Мила и Джулиана са ми №1 и №1 на пистата да ги изхвърля
Която и  да изгонят първа все ще е късно🤣

Даа Simple Smile
Айде първо Мила 😁

# 676
За съжаление виждам Зоран за победител. Харесва ми Сървайвъра , че е сбит и наситен с битки и събития, този ми е първи, но някак няма да стана фенка на предаване  тип  Най-подлия печели . Явно не е моята игра това и не ми е справедливо . А тук правилата са такива, че лансират най-подмолните . Да , разлиочно е , опитах го като тип екзотична странна храна, но ми се ще да си се върна на нашенската си мусака .
Ще  го догледам, но и тук има много действия в полза на дадени играчи . Ей никой не прочетох (както за Ивана да каже  , че битката е била нагласена за Зоран)

# 677
  • София
Aurora, защото в случая не е нагласена за него. Просто Зоран и Йо са гледали много американски Сървайвъри и знаят, че това е играта, която се дава на съвет. Написали са си домашното. Да, Зоран е тренирал и вкъщи, имаше преимущество, но Иван защо не е изгледал и той и да знае какво може да очаква.
Зоран нямаше да отиде на съвет, ако битката щеше да е на острова на отшелника и можеше да се падне всичко. Не би поел такъв риск, защото Драго и Докторът са по-силни от него физически.

Ще видим как ще е напред в играта, какви ще са следващите игри, ако го по бутнат наистина, ще си кажа. Според мен обаче им е все едно кой ще спечели. Него го дават повече, защото прави интересни ходове, но дали ще стигне до финал, не знам, ще видим.

Иначе Зоран си пада манипулатор и си мисля, че може и през носа да му го изкара това на Ванко. Въобще не мисля, че вторият трябва да му е признателен докрай. Зоран го направи най-вече заради себе си, да може да ги държи другите и да им удря по честта.

# 678
Ще започна с хвалби и ще завърша с критиките. (някои от които дори не са към Сървайвър Wink)

Като цяло шоуто ми харесва много тази година!
Като цяло каста е много добър. Можеше да е доста по-зле.
Обезопасяването е добро. Винаги има още нещо, но е добро.
От екипа - най-добрия е Владо.

Към режисьора и монтажа - има какво да се желае.
Пробутват ни нагласени разговори като че ли трева пасем (разни лични откровения, шапката на дядо и т.н.)
Няма никаква яснота кое къде е!  Показва се някакъв остров от високо, после показват примерно Драго на някакъв остров. Това същия остров ли е?  Внушението бие натам, но надали защото отвисоко не се виждаше ни Драго ни лагер, ни дявол.
Участници тръгват на някъде. Нова сцена. Участниците пристигат някъде. Ама колко е далече това нещо, къде се намира прямо лагера и т.н. - никаква яснота. Аналогично - след финал на състезание участниците тръгват "натам" и в следваща сцена пристигат "тук".  При такова баламосване аз въобще не вярвам че което и да било от събитията е на някакъв отделен остров. По вероятно всички снимки стават на един единствен остров (кой ще ти разкарва техника и хора  напред-назад с лодки). Включително отшелника.
Има доста недоизпипани елементи - писах вече - например правилата при бутане с възглавници, дуела на Ивана и Марго и др.  Драго тръгва за обединение - зарязва ножа в пясъка.  Някои елементи сякаш са замислени от един екип, после идва екип - втора смяна и претупва въпросния елемент - например някаква нагиздена крава чака Драго. (ох, не - сетих се за телта в носа на кравата... ) Драго се качва на кравата и подкарва в някаква посока из гората. И това ли беше цялата роля на тая нагиздена крава???

Не е ясно какво ТОЧНО е разрешено. Току се вадят още дрехи, хем и чисти. Току на някой му се появява лепенка, на друг наколенка - но как и най-вече защо?

Не спирам да се изумявам колко мощно и безсрамно са плагиатствали от Сървайвър нашите "автори" на Игри на Волята.

И да завърша позитивно. Толкова съм позитивна, че който и да спечели с изключение на Джу, няма да кълна.
За съжаление простакесата влезе в журито. 
Но никога не е късно и някой от другите да ми падне в класацията.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 07:31 от Soney

# 679
Сигурно ли е, че Джу влиза в журито?
Мисля, че е имало случаи, в които първият отпаднал след обединението, не влиза в журито. Така че, все още нищо не се знае.

# 680
Защо Ганка е толкова недолюбвана? И тя си прави стратегии като Зоран, Бо и Йо примерно. И да, подсмихваше се, когато отстраниха Георги, защото планът ѝ е сработил. Той ги взе малко за банда наивници и те му показаха, че и те трева не пасат.

Зоран продължава да е най-харесваният играч - може да се види по анкетите. Може би почнаха да пишат повече/по-често хора, които не са му фенове - като в моя случай.

ПП: Ходът на Зоран с вота обезмисли хода на Йо, който тя най-вероятно е обсъдила преди това с него и Бо. Накрая единственият резултат от нейния ход беше да се набие на очите на Карин & Co. Това не го прави много добър партньор, поне в коалиция с тях. Но явно за тях това не е проблем.

Защото е жена , която се е залюбила в риалити ))) Не търси друга логика

# 681
  • Варна

Спойлерите се слагат в скрит текст! И се коментират в скрит текст!
Има хора, които не искат да знаят предварително какво ще се случи.
Много ти благодаря, че изпляска така открито кой носи огърлицата за имунитет.
Снимката беше пусната тук в темата. Мислех, че всички, които следят са я видяли.

Много е гадно така като има 4 дни прекъсване. Да е завършен сериал, да си го изтеглиш, а така седиш и чакаш.

# 682
"И това ли беше цялата роля на тая нагиздена крава"'

На мен ми хрумнаха няколко различни идеи защо са я нагизидили,но изобщо не се сетих,че Драго ще я възседне и ще я ползва за транспорт:)
Интересно...ако Ивана беше оцеляла..дали бик щеше да я чака.И как щеше да го подкара изобщо..Simple Smile

# 683
То добичето беше мъжко, доколкото видях...

Не знам каква му е била ролята, но като го видях съм се хилила до сълзи!

# 684
  • София
Мен ни стана мъчно за него с тези халки през носа. Моето предположение е, че това е Карабао, за което говорят още от началото и имаха даже игра с изписване на думата. Бих заложила, че поне знамето им ще е с бика, а защо не и името им да е Карабао.

# 685
Наблюдение от промото за сл. седмица
Скрит текст:
струва ми се, че Драго носи огърлица след играта и си е спечелил имунитет

# 686
Да, той Драго каза, че е карабао, когато коментираше, че и такова ще се научи да язди.
Безсмислена сцена, като се има предвид, че той е на остров и най-вероятно я/го е яздил до лодката.

Аз не знам защо е тази сигурност, че силните играчи, а.к.а. Зоран, Кари, Ванко има голяма вероятност да са на финал. Обикновено това е етапът, когато именно те, не спечелят ли личен имунитет, са най-застрашени. Би трябвало останалите, особено ако твърдят, че са супер фенове, да го знаят, да се усетят и да започнат да се опитват да ги чистят.

# 687
Първата част на епизода беше супер, 2 игри, много динамично. Втората- много излишни кадри, сластна музика, къпане, па първи, па втори, па крава... и защо разрушиха лагерите? сега къде ще ги позиционират? Иначе като цяло съм много доволна от сезона!

# 688
И на мен това ходене напред назад, без да се вижда къде са ми е странно. Сигурно всички са на един остров.

# 689
  • София
Може би продължението с бика ще видим в понеделнишкия епизод. Как всички вече са се събрали и готовои за партито и хо, пристига Драго отшелника с три скалпа и бик! 😉

Разрушаването на лагерите си е стара сървайвърска традиция!

Survivor зад кадър: Епизод 18 - Иван отпадна на крачка от обединението на племената

Преди обед:
Иван Узунов  - Доктора след отпадането си от "Survivor: Скритият идол"

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:36 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт