🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 802
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Скрит текст:
Според мен Йо и Бо не са достатъчно безскрупулни, за да са истински добри стратези. Не мисля, че Борислава драматизираше вчера с реакцията си към Зоран. Смятам, че наистина е привързана и държи на него. Йоана е малко по-умерена в хвалебствията към Зоран, но и тя сама се постави под риск, когато си жертва гласа, само и само Ванко да не бъде спасен и да не трябва да гласуват против Зоран. Вече се водят повече от пристрастия, отколкото от рационализиране.

Не ги харесвам, но Ганка и Анелия са много по-безскрупулни и това вероятно ще им помогне да се придвижват напред. Те няма да възобновят съюза с Мила, не защото толкова се чувстват предадени от някакви неща, които е казала, а просто защото Мила бързо се превърна във вчерашен вестник, когато почнаха да я мятат от племе в племе и загуби стабилни позиции.

С една малка поправка от моя страна - Ганка.
Ганка е по-....хайде да го кажем безскрупулна, тя е и диригента, Анелия просто я следва.
И го пиша не защото харесвам Анелия, което е факт, а защото така мисля наистина.
Ганка просто иска победата на всяка цена, тя иска да се докаже толкова много, и затова вероятно и срещу Анелия би се обърнала ако се наложи.

# 646
Не мисля, че щеше да има разлика в гласуването, даже и да беше останала Йоана с вот. Арбитърът щеше да спаси Ванко и пак щеше да трябва да гласуват за Зоран.

# 647
  • Другата България
Не мисля, че щеше да има разлика в гласуването, даже и да беше останала Йоана с вот. Арбитърът щеше да спаси Ванко и пак щеше да трябва да гласуват за Зоран.
Blush
Не съм сигурна в това, но няма смисъл да нищим - поне аз де, нещо, което е предположение дали е щяло да се случи. За мен беше грешка, но гледаме напред.

# 648
  • София
Леле мале каква съпруга има Драго Simple Smile
Според мен индивидуалния имунитет ще вземе Зоран защото както каза нееднократно - не пие алкохол - когато човек пие макар и малко му се забавят реакциите и преценката за ситуацията Simple Smile

Е,как няма да има такава съпруга Simple Smile
За Зоран -и на мен ми направи добро впечатление в частта с алкохола.Обаче съм гледала Черешката със съпругата му.Какъв бар е монтиран централно и тя какви коктейли върти Simple Smile

А това кой ще бъде изгонен в понеделник.За да има поне малка драма-защото поне на мен всичко ми се изясни,трябва отново да вкарат Острова,но той вече да е таен.

# 649
  • София
Мила освен, че тя самата се прецаква, Иван много я прецака с това, че искала да ги гони Гани и Ани. Аз си мисля обратното, че Мила искаше точно с тях да играе, просто са й симпатични, с Бо и Йо се посприятели, но само, защото трябваше.
Вчера слушах част от подкаста на Сами при Тото, разказваше как си е събрал чантата и заминал за Бразилия. Мисля, че Мила е решила да му се доказва, че и тя може така да замине неподготвена за другия край на света. Разбира се, не пропусна и да му го върне за Силвия с Доктора.

# 650
Дяволче, аз пък съм сигурна, че Зоран би се отметнал от Йо и Бо - това се прокрадна дори в разсъжденията му преди съвета, дали да не изгонят Йо. Зоран действа без емоции, безскрупулен е и играе само и единствено за себе си. В момента е с Йо и Бо, защото така му изнася, но не се и съмнявам, че открие ли му по-добра алтернатива, ще им обърне гръб.

Явен вот в Сървайвър ми е твърдо не.

Който загрее, че купонът ще приключи с игра и съвет, ще си оплете кошницата още по време на партито. И аз очаквам мъжете да се понапият, а жените да са по-съобразителни.
Надявам се да не се стигне го голяма силна коалиция, която чисти по-слабите един по един. Сезонът започна страхотно и ще е жалко да приключи така скучно.

# 651
После на острова нещо не схванах защо Док трябваше да стъпва вътре за първа плочка,а Драго нареди 5-6 паднали,без да излиза и наведнъж.Нямам против Драго,но Док беше по-интересен за играта.
И в крайна сметка аз вече видях финалната тройка ,тя не ми харесва Simple Smile
Док трябваше да вземе нова плочка от масата, но първата наредена на гредата беше паднала и преди да вземе нова трябваше да я изправи. Доколкото схванах не е разрешено да се отива за нова плочка ако тези на гредата са нападали. А самите паднали плочки на гредата може да си ги оправят наведнъж.

# 652
После на острова нещо не схванах защо Док трябваше да стъпва вътре за първа плочка,а Драго нареди 5-6 паднали,без да излиза и наведнъж.

Точно това беше. Драго беше в мрежата, бутна четири и ги нареди. Ако бутнеш плочка, трябва да си в мрежата, за да я вдигнеш и сложиш пак. Нямаш право да нареждаш плочки извън мрежата.
Докторът слагаше падналата плочка, излизаше веднага и затова го караха да се връща в мрежата и да я постави.

# 653
Аз продължавам да си стоя на мнението от 11 март, че Зоран няма да е и сред последните четирима оцелели, какво остава за финалист. Сам ще се бие и той като Жоро. Това не означава, че не ми е интересен за гледане. Напротив - един от най-цветните образи е през този сезон.

И като цяло нямам играч, който да ме дразни супер много. Може би само Джу, но когато не е провокирана кротува и не ме дразни. Супер рядко е за мен това в едно реалити. Всички останали са ми приятни в една или друга степен за гледане.

За фаворити е много рано да се говори, но от всички играчи ако трябва да залагам бих избрал Карин към този момент, че ще намери място сред последните трима оцелели. Но е прекалено рано, много вода има още да се излее и много неща да се случат. Жоро е абсолютен пример - имаше страхотно подредена игра, но се провали в рамките на няколко часа само. Така че всичко е възможно.

На мен Мила ми е интересна в положението,в което се намира сега. Може скоро да напусне играта или да стигне доста напред.Но има проблем с доверието към нея,което е сериозно подкопано. От трета/четвърта позиция в алианс е много  трудно да се измъкнеш, но опитите и ще са ми много интересни за гледане. Умерен оптимист съм за нея.

За плюсовете и минусите ще помисля още ден преди да ги напиша със съответния разбор от моя гледна точка на играта на играчите през изминалата седмица.

Четири дни без Сървайвър на екран е кофти, много ме дразни тази огромна пауза .. защо не излъчват епизодите през ден ...

# 654
Зоран си е манипулатор и не го крие.
Тия сценарии, дето ги режисира така професионално, не са напразни.
Да де, знам, че най-вероятно ще ме прочете и може да ме "изтрие", ама имам право на мнение.
Не ми харесва играта му, а вероятно и той го вижда от позиция на изминалото време, но не искам такъв играч да спечели.

# 655
  • Другата България
И аз се хващам, че освен Джу - която ме дразни още от самото начало заради нереално високото си самочувствие и каруцарски език, май нямам друг изявен дразнител. Тримата, които бяха такива - Марго, Ивайло и Ивана, са аут.
Фаворит имам от епизод 1 - Анелия, стоя си зад мнението и ще я подкрепям до последно. След нея са Зоран и Драго.
Денис е приятен мъж, но той е единствения участник, за когото нямам ясно изразено мнение.
Твърде безличен, твърде малко го дават - за мен минус на продукцията, не мога да се ориентирам кога, какво, защо, с кого....

# 656
Денис е приятен мъж, но той е единствения участник, за когото нямам ясно изразено мнение.
Твърде безличен, твърде малко го дават - за мен минус на продукцията, не мога да се ориентирам кога, какво, защо, с кого....
Никога, нищо, и той не знае, с Йо и Бо Joy

# 657
  • Другата България
Никога, нищо, и той не знае, с Йо и Бо.
Joy
Да.
Само последното съм го изпуснала.
Значи ще е първият им жертвен агнец, ако не се издъни в понеделник.
Ясно, мерси.

# 658
Не знам как толкова бързо масово хората спряха да харесват Зоран. На мен продължава да ми е любим - до момента никой не е предал, дори показа смелост и много интересно решение за печелене на евентуален коалиционен партньор. Показа умение за палене на огън, което не всеки щеше да може, видяхме доктора (независимо колко се е подготвил предния ден).

Надявам се Драго да не си замине следващия епизод, защото аз Сървайвър не го гледам, за да видя как 10 жени без никакви сървайвъл умения си плетат интриги. Все пак трябва да има и един мъж да показва как се играе добре. Докторът ми беше изключително неприятен, но и той беше силен в този смисъл и сега дори ми е малко тъжно, че го изгониха.
Прехвалвате Карин, но на мен нейните физически умения не са ми направили кой знае какво впечатление; дори ми се стори слаба с изключние на това, че очевидно може да бяга.

# 659
  • Варна
Доволна съм, че Драго спечели. Още като почнаха да възхваляват доктора на съвета ми замириса, че това са го оставили, за да се види какъв силен играч си тръгва.
Крава или бик беше това, дето го язди Драго. Той първо каза, че е крава, пък май после каза, че е бик. И се качи на него без багажа си. Ще му го носят от продукцията явно.
Може Джулиана да се спаси в понеделник, нали имаше нейна снимка с огърлицата.
На мен засега ми е интересно. Имам предположение кой може да победи, но все още не е съвсем сигурно. Дано не го направят чак толкова лесно за разгадаване седмици преди края.

Общи условия

Активация на акаунт