🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 971
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Чудесен епизод.
Добър първи ход от Зоран и много добра игра на Ифугао.
Жорето очаквано загуби, а Драго се прояви като отличен домакин - нахрани го, настани го на сушина и го посрещна любезно - значи имало и друг начин, освен атака на психиката за посрещане!

# 166
И аз мисля го споменах (или съм си мислела само до спомена 😁) този огромен фокус и специални монтажи, които Ванко и Зоран получават. Прекалено е очеизбодно. Все едно редакторите ни викат как те са главните герои, а другите са просто с поддържаща роля.

Толкова е очевидно, че чак си мисля, че може да ни баламосват и някой от тях ще хване пътя скоро, но не мисля, че хората зад предаването са чак толкова умни, за да им хрумне да ни хлъзнат по подобен начин, та залагам, че двамата са на финал. Отново пояснявам чисто базирано на монтажите, а не на спойлери.

# 167
  • София
И аз мисля го споменах (или съм си мислела само до спомена 😁) този огромен фокус и специални монтажи, които Ванко и Зоран получават. Прекалено е очеизбодно. Все едно редакторите ни викат как те са главните герои, а другите са просто с поддържаща роля.

Толкова е очевидно, че чак си мисля, че може да ни баламосват и някой от тях ще хване пътя скоро, но не мисля, че хората зад предаването са чак толкова умни, за да им хрумне да ни хлъзнат по подобен начин, та залагам, че двамата са на финал. Отново пояснявам чисто базирано на монтажите, а не на спойлери.
В "Сървайвър" винаги има главни герои, това е част от чара на формата, просто не винаги печелят те, така че ако си се привържем към някой от тях, вината е наша, защото нищо не зависи от нас. Редакторите не са виновни, че едни участници са в пъти по-инересни или имат повече дар слово от тези, които ще се доберат до последните три места (понякога). Ако монтажът се фокусираше върху Иван и Денис, може би нямаше да е толкова интересно. А и това не променя самите игри, победи и съвети, само начина, по който научаваме за тях. Аз не бих си представила сезона през очите на Джулиана, например, и през тези на Драго не бих, но може и това да се случи. Жоро беше интересен разказвач, за жалост не се ограничи в това да говори само на камерата. Smile

# 168
Аз се надявам и двамата, особено Зоран да стигнат много напред. Но най- много стискам палци на Драго.

# 169
Значи утре си отиват двама. Къде съм го видяла това?! Thinking

# 170
Хареса ми и на мен епизода. Интересен развой на събитията, Зоран и Кари мъдро си сформираха племената. Борислава и Йоана големи късметлийки, неразбиваемо дуо, кой какво прави и струва те заедно. То и за Ганка и Анелия важи де, ще си изкарат до обединението без сътресения.
Щеше да бъде по- интересно с арбитър, обаче. Добре го изиграха, никой да не може да се намесва.
Ейй, замина Ивана и веднага се смени сюжета с игрите. Мисля, че беше предизвестена смърт за Жоро, но между двамата така или иначе предпочитах Драго.
Нямам търпение за утрешния епизод.

# 171
  • София
За хората, които гледат подкаста на Туджаров и Неделчо (не ми остава време), смятате ли, че има някакъв шанс Неделчо да кандидатства в някои бъдещ сезон на "Сървайвър", говорят ли за това? Не питам за Туджаров, не защото вече е участвал, а по-скоро за това, че ако ги вземат в един и същи сезон и двамата - единият е обречен от самото начало.

# 172
На мен ми направи впечатление Анелия как си отдъхна буквално като Карин спечели първото място за най-приспособим. А Карин и Зоран не бяха доволни определено, че им лепнаха мишените.
Жоро нямаше шанс в почти никаква битка, освен логическа може би. Голям срам днес с тея кубчета - 20 минути да не могат да ги наредят.

# 173
  • София
За хората, които гледат подкаста на Туджаров и Неделчо (не ми остава време), смятате ли, че има някакъв шанс Неделчо да кандидатства в някои бъдещ сезон на "Сървайвър", говорят ли за това? Не питам за Туджаров, не защото вече е участвал, а по-скоро за това, че ако ги вземат в един и същи сезон и двамата - единият е обречен от самото начало.
Неделчо е кандидатсвал дори за този, но не са го одобрили. А скоро надали ще има право според мен. Нали подписват някакви договори и не ми се вярва от Нова да го пуснат.... примерно поне 3 години.

# 174
  • Другата България
Е, все пак още преди седмица писах, че всеки изгонен от обединеното племе става член на журито, и явно ще е така.
И това ще се случи другата седмица - обединението. И дано да е така, че вече на мен поне ми става безинтересно това с тези племена, независимо колко са те. Коалициите са ясни и в Бонток, и в Ифугао, или поне на прима виста са ясни, хора като Куку, Пипи, Зоран, Ани, Гани, Кари, Джу и Денис са наясно, че поне още седмица им е сигурен престоя, освен ако нещо тотално не се обърка, и дано, за да е интересно и на нас.
Вече искам да почнат самостоятелна игра, в която хем силовите качества ще имат превес, хем персоналната стратегия ще играе роля, хем всички, които се кълнат в тоя и оня ще имат начин да проверят "искреността" или искреността на коалиционните си партньори. Бонус е хем да си с индивидуален имунитет, хем с идол в джоба и в 99та минута да дадеш едното от двете на верния си съюзник, с което да цакнеш друг, който не подозира, че е пътник. И да стане такъв.
Или пък точно такъв, който има и двете и даде огърлицата на друг, а не изиграе идола, да бъде изгонен...ей такива неща искам да гледам аз, сега е кристал клиър какво предстои. Не ми беше интересен епизода, предведим. Финалът му съвсем предвидим, малко гадно ми стана за Жорката, въпреки че като го гледах как едва едва гребе оня пясък с една ръка, подпирайки се на другата....ами, добро момче, той си каза - не е дошъл да блести с физически качества, ама защо така сам се прецака? Още ме е яд.

# 175
Забравих да отбележа, че Джулияна ме впечатли как първа се коалира с Денис и от аутсайдер сега спечели много от новите промени.
Мъжете изцяло се оставиха в ръцете на жените и затова се претопиха - то само жени арбитри досега. Обаче жените сме си злопаметни създания и се изяждаме една друга, тъй че накрая като останат в журито предимно жени, като нищо мъж ще спечели.

# 176
  • София
Мъжете изцяло се оставиха в ръцете на жените и затова се претопиха - то само жени арбитри досега. Обаче жените сме си злопаметни създания и се изяждаме една друга, тъй че накрая като останат в журито предимно жени, като нищо мъж ще спечели.
И аз мисля, че ще спечели мъж, почти съм сигурна на този етап. И предполагам, че това ще е Драго или Зоран (дано не съм лош пророк Weary).

# 177
На мен ми направи впечатление Анелия как си отдъхна буквално като Карин спечели първото място за най-приспособим. А Карин и Зоран не бяха доволни определено, че им лепнаха мишените.
Жоро нямаше шанс в почти никаква битка, освен логическа може би. Голям срам днес с тея кубчета - 20 минути да не могат да ги наредят.

Ако Зоран и Кари са си помислили, че следва каквото и аз, нормално да не са доволни. Мислех, че ще им разменят племената на тях двамата, нали са избрани за най-приспособими, ще трябва да го докажат като оцелеят в нови племена без коалициите си. В крайна сметка няма да докажат колко са приспособими, защото им дадоха пак да си изберат дружките, та не знам защо точно тази титла трябваше да определят.

Новото племе няма да бедства кой знае колко, обединението е зад ъгъла. Остава да видим кой ще оцелее до него и определено ще е интересно.

Дописвам - Жорката е умно момче, но много неприятен за гледане. Драго един спретнат, чист, Жоро пак с някаква лекьосана тениска. Знам, че сигурно е трудно да поддържат кой знае каква хигиена там, ама не знам как само той изглежда толкова окаяно Persevere

# 178
От 13 участника,5 са мъже не е толкова зле положението за тях.Ако може една анкета за кои двама си отиват утре да пуснеш Дяволо,би ми било интересно дали ще познаем без да сме виждали играта.Ясно е кои са аутсайдерите и в трите племена де.Ванко,Алекс и доктора.И все пак има два идола ненамерени,дори не знам дали ще пуснат на острова на новите,май по скоро не.Слабо участие на скрития идол в този сезон.

# 179
  • Другата България
А аз забравих още няколко неща.
Първо, понеже цял ден чета за прашки и това как Анелия , то си поставих за цел да гледам в това с какво е обута днес. Ами - с къси гащи. За сметка на това отново Алекс е с онези навряни в з@дник@ жълти бански, за които писах и днес, че ми е направила впечатление, и които на два път си паднаха от водата при играта с платформата. Това вече на мен ми идва пошло, толкова си личи, че си навира прелестите на мъжката аудитория, и това с Мила беше абсолютен булшит, егасимус и дон Жуана, не мож го разделят този доктор, ден 21ви, още делят един доктор ......
Второ, Йоана. Все по-....дори не неприятна, не намирам точната дума, може би ....прилича ми на селския тарикат, който си мисли, че е прецакал всички останали селяни от кръчмата, обаче накрая самия той се оказва най-прецакан. Все ми се струва, че ще свърши точно като Георги в даден момент. За пореден път си затвърдих мнението, че по-мислещата от двете е Борислава. Кого излъга Йоана с това за арбитрите? Никой, всеки разбра защо не ги иска, и ми стана много жал за Мила, по принцип не съм ѝ фен, обаче някак ми стана мъчно за нея. Особено след самодоволната и категорична ехидна усмивка на Йо, когато рече и отсече, че няма да има арбитри, на фона на тъжната физиономия на Мила и насълзените ѝ очи.
Трето - Карин започва да ми допада. Не много, но ако използвам терминологията на Дяволо - първи плюс в личната ми класация.
И четвърто - Зоран. Два плюса. Вече ми е фаворит от мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт