🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 998
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
Дори и не се връщам. Приела съм ги като едно.
Не ги различавам, а явно не са ми и важни толкова.
Хареса ми развоя на играта.

# 211
Различавам ги аз много добре, но да сте видели някоя от тях в някоя игра да се е запомнила? И на мен Бо ми е по-симпатична, Йо основно върти коалици и счита, че е надиграла всички. А според мен коалицийката им с Бо седи, защото никой не се е почувствал достатъчно застрашен от тях до сега.
Ще бъде интересно Ифугао да загубят тази игра, но ще видим.

# 212
На мен ми е интересно от къде Йо е докопала Бо? ( за мен Бо е доста по-добър човек, освен умен) Нищо не ни се показа, те започнаха да изпъкват като двойка, заради стратегиите. От нищото!!! Чухме за тях, а още не ги различаваме, като външен вид.

Аз продължавам да харесвам Алекс, колкото й да е странна. Според мен постъпи правилно, като завлече Мила да се обяснят. Мила има една много слаба страна, че е доста чувствителна. Алекс си постави основи с нея. Жалко, че не показаха разговора.

# 213
Много ги пощадиха само с четири кубчета, а те и с това едва се справиха. ...

То като знаеш как 5-тото се слага за нула време.
В Ифугао има 3 играча с интелект.  От тези трима, мисля, че на Ганка ѝ присветна.

Ох, Алекс. Откровена е до глупост чак - хем ми е симпатична, хем простичка, но не проста като проста, а просто безкрайно наивна за човешките отношения.

Така е, но по-скоро ѝ съчувствам.

# 214
И аз мисля го споменах (или съм си мислела само до спомена 😁) този огромен фокус и специални монтажи, които Ванко и Зоран получават. Прекалено е очеизбодно. Все едно редакторите ни викат как те са главните герои, а другите са просто с поддържаща роля.

Толкова е очевидно, че чак си мисля, че може да ни баламосват и някой от тях ще хване пътя скоро, но не мисля, че хората зад предаването са чак толкова умни, за да им хрумне да ни хлъзнат по подобен начин, та залагам, че двамата са на финал. Отново пояснявам чисто базирано на монтажите, а не на спойлери.
Значи викаш при толкова много жени ще имаме двама мъже на финал? Дано жените не са наистина толкова тъпи, че да се самоизядат при такова преимущество.
Как ви се струва Драго, Иван и Ванко на острова в състезание, което ще елиминира двама? Simple Smile))) Яко, а!

# 215
Не мога да се сетя за друг човек чийто очи се загрозяват когато се усмихне.
Скрит текст:

# 216
То това усмивка ли е?

# 217
  • Варна
Най-после един интересен от начало до край епизод.
Имаше раздвижване на ситуацията.
Стана ми жал за сивото племе. Хем никой не ги иска, хем ги оставиха гладни и на студено под дъжда.
Браво на Драго. Победи Жоро, но първо се държа чудесно с него.
Хареса ми какво каза Жоро накрая. Дори и да не си перфектен пак имаш шанс да се включиш в Сървайвър и да покажеш какво можеш.
От целият епизод не мога да спра да се чудя бялата рокля на Йо как е още толкова бяла след 20 дни на острова.
Ако накрая остане племе само от жени с два мъже и спечели мъж ще е направо като определение и символ за женска злоба.

# 218
Как ви се струва Драго, Иван и Ванко на острова в състезание, което ще елиминира двама? Simple Smile))) Яко, а!

Супер яко ще бъде, особено ако е някоя хубава силова битка, но се притеснявам Драго да не отпадне, защото все пак Ванковците са доста по-млади от него. 😊

# 219
Жоро изглеждаше чудесно в "Тази сутрин". Много отслабнал с къса изрусена коса. Накрая каза, че Ганка е сивия кардинал в Ифугао и от нея зависи кой да се гони. Предвижда стигане напред на Зоран и Кари, която всички харесвали.

# 220
  • София
Супер яко ще бъде, особено ако е някоя хубава силова битка, но се притеснявам Драго да не отпадне, защото все пак Ванковците са доста по-млади от него. 😊
Ами аз все повече се замислям, че наистина може да има саботиране в играта довечера. То и самата игра според трейлъра е идеална за това. И си мисля, че твърдите стари коалиции ще са в основата на саботажа. Не всеки от тях, но повечето. Бързичко ще си направят сметката, че щом две племена ще са на съвет, следващото в играта ще е обединението. Демек спешно трябва да се махнат физически силните играчи....
И така като нищо ще изпратят точно Ванковците при Драго...

# 221
Ами аз все повече се замислям, че наистина може да има саботиране в играта довечера. То и самата игра според трейлъра е идеална за това. И си мисля, че твърдите стари коалиции ще са в основата на саботажа. Не всеки от тях, но повечето. Бързичко ще си направят сметката, че щом две племена ще са на съвет, следващото в играта ще е обединението. Демек спешно трябва да се махнат физически силните играчи....
И така като нищо ще изпратят точно Ванковците при Драго...
Точно тази игра е много трудно да я саботираш, защото зависи от индивидуалните способности.
Примерно ако Зоран, Йо и Бо искат да саботират могат да паднат веднага, но Ванко държи съдбата в свои ръце и може да се спаси. Ако беше нещо отборно повече върви.

Надявам се никой да не саботира повече, че не съм никак фен на това. Според мен може да се върне като бумеранг и да те прецака теб, който си искал да саботираш

# 222
Жоро изглеждаше чудесно в "Тази сутрин". Много отслабнал с къса изрусена коса.
Направо друг човек!

# 223
Добре изглежда Жорката с новата прическа. Интересно мнение за Ганка, но не съм убедена, че е така. Според мен по-скоро това е целта на Ванко преди и Карин сега - тя да си мисли, че дърпа конците, а реално е просто един вот и буфер, който ще подсигури тяхното продължаване и евентуална победа с евентуалното си отпадане и отиване в журито.

Между другото дали вотът за победител вече се е провел?

# 224
Жоро изглеждаше чудесно в "Тази сутрин". Много отслабнал с къса изрусена коса. Накрая каза, че Ганка е сивия кардинал в Ифугао и от нея зависи кой да се гони. Предвижда стигане напред на Зоран и Кари, която всички харесвали.
Дано ,да не ни подсказва леко Жоро с този коментар , че точно  двамата изброени,не са ми сред фаворитите🤔

Общи условия

Активация на акаунт