🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 884
  • 786
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И на мен ми стана много драго от победата на Мила и Алекс. Ама интересно там, Джули и Денис, които са в двойна коалиция окапаха първи. Явно е и до стимул. Джулиана първа отпадна. Май Бо беше след нея и Денис трети или четвърти, но също много рано.

Ха, хайде още един ВИП е гъст с Ванко. В стори е качил как гледа снощния епизод с Ганка и... Гала.

Мъжете не са чак толкова слаби, зависи си от игрите. Има и силни мъже. Но е ясно, че са търсили друга концепция.
Иван доктора например е мачкал всички от каста на Игри на волята (последния сезон) на кардио. Бил най-добрия на лицеви опори, а и тичал яко. Бил маратонец (не знаех).

# 376
  • София
Снощи гледахме - и днес ще продължим - поредната идиотска итерация на тоталния дизастър "Сървайвър България Сезон 6".

Това НЕ е Сървайвър, това е нискокачествен ентъртейнмънт продукт, който е пълна перверзия на оригиналната концепция, която в периода 2000-2010 спечели милиони почитатели по цял свят.

В този сезон напълно са елиминирани следните фундаментални концепции на шоуто:

- Динамика и съперничество между племената
- Оцеляване
- Чувството за приключение
- Наличието поне на няколко интересни и забавляващи образи
- Нормално "реалити" развитие на играта, без НЕПРЕКЪСНАТА намеса от страна на продуценти и режисьори, които непрестанно правят врътки и разбъркват хода на играта се цел да компенсират както липсата на интересни идеи, така и неспособността си да подберат качествени участници за настоящия сезон

Да не споменавам и идиотското "поамериканчване" на шоуто по най-лош начин, напълно пренебрегвайки националните черти на българската зрителска аудитория. Да, за една шепа хора може да е интересно в цял епизод да слушат плямпане за коалиции и шушу-мушу (повечето от което изглежда напълно режисирано и принудено), но масовия български зрител предпочита съвсем други неща. От представянето на първите сезони на шоуто като някакво спортно състезание (което беше глупаво и грешно, разбира се), сега махалото отиде напълно в другата крайност - "малката клюкарница в селската млекарница", което е дори още по-идиотско...

Жалко. Патетично. Тъпо.

# 377
  • Другата България
Джу и Денис изобщо не се напрегнаха.
Нямаха стимул за това, така или иначе не бяха застрашени дори и при загуба на племето.

# 378
Снощи гледахме - и днес ще продължим - поредната идиотска итерация на тоталния дизастър "Сървайвър България Сезон 6".

Точно след този епизод да напишеш този жалък, тъп и патетичен коментар е излишно. Може би си гледал дебилното предаване по конкурентната телевизия или някой запис на Игри на волята, но този коментар определено НЕ отговаря на този сезон, а камо ли на последния епизод на Сървайвър.

# 379
... Таман чертаем някакви схеми и прогнози и нещо се случва и се обърква всичко...

Ами аз например не чертая никакви схеми.

Не видях никой да си признае, но аз пуснах сълза за победата на Алекс и Мила.
И съчувствах на всички които държаха дълго, включително и на доктора.

"помагачите" вместо да дрънкат "ти можеш" и пр, трябваше единствено да казват - дай-малко наклон назад/напред/наляво надясно, за да може пръта да е центриран и да се държи с минимална сила от ръката.

Зоран първи се ухили и хвърли пръта и взе да дава акъл на останалите, като стар професор на ученик. Ама всички му се радват, за мен е изключително нагъл, подъл и слаб едновременно.
Накрая най-слабите ще стигнат до финала, а все пак формата не би трябвало да го допуска.

# 380
  • Другата България
Точно този формат го допуска.
Асенов, от чисто любопитство-ти защо гледаш нещо, което не ти допада изобщо, и е тъпо и патетично?
Не вярвам да е заради ежедневната порция хейт тук, все пак надали някой се впечатлява.
Наистина ми е любопитно.

# 381
О,да, каква зла физиономия направи Зоран като хвърли пръта. Естествено че не иска да се мори като не се чувства застрашен. И не знам как си мисли, че никой не вижда зад неумело изграждания от него образ на пожертвователен   спасител, искащ да нахрани всички гладни и напои всички жадни.........

# 382
В тази игра съвсем логично победи този, който имаше най-много какво да губи. Браво на Алекс и на Мила. Алекс щеше да бие и Мила. От най-неприятната ми жена в началото в момента ѝ симпатизирам най-много и искрено и стискам палци за напред.

# 383
Не разбирам, защо участниците не взеха Зоран насериозно като опасен играч и не го отстраниха по-рано. Също и аз мисля, че Карин, Ванко, Зоран и може би Маги се познават от преди реалитито, което според мен не е честно спрямо останалите участници.
Не на последно място според мен Ванко и Зоран имат много сходен маниер на игра, но интересното е, че Зоран като цяло е харесван, пък Ванко не.

# 384
  • София
Аз смятам пък малко по-различно.
За мен хода на Зоран е много силен - хем показва и печели още по-голяма лоялност, хем това е ГОРОМЕН ход за неговото резюме за спечелването.
Съгласен за резюмето.
За лоялност не мисля,че е така.
Бо добре му налива мозък в главата в момента.
Защото е права - цялата стратегия да няма арбитър е насочена към изгонването на Ванко. По този начин най-малкото се проявява като играч, на който не можеш да разчиташ да следва общата стратегия винаги. И съм сигурен, че на Йо и Бо ще им светне сигнална червена лампичка.
Мисля, че загуби от тези разговори. Бих могъл да мисля, че Йо и Бо ще се ориентират повече към Денис и даже към Джу и Зоран ще загуби тежест в този алианс.

Бо вече загуби като жертва правото си на глас за да спаси Зо Simple Smile Бяха се разбрали да изгонят оня фикус Ванко, сам Зоран каза че за това го е избрал, обаче сега му е дошъл друг акъл. На Зоран не може да се разчита, лошото е, че девойките имат само 1 глас на съвета. И 1 идол Wink При всички положения, тази коалиция няма да включва Зоран след обединението, по-скоро ще се насочат към аутсайдерите. Но ще им е трудно на Йо-Бо, много се набиха на очи, а Зокито е бял и добър с тези саможертви, голям хитрец е той. Точно затова смятам, че Бо толкова държеше да спечелят изпитанието, усети се накъде духа вятъра, не е заради децата и дрън-дрън.

# 385
Всъщност Кари и Ванко роднини ли са? Нещо изпуснах тънката нишка там…

# 386
Ей, много важно беше някой да дойде да ни каже какво тъпо предаване гледаме! Rage

Не видях никой да си признае, но аз пуснах сълза за победата на Алекс и Мила.
Soney, признавам, и аз пуснах сълза, вълнуващо беше.

Довечера ни очаква още по-интересен епизод, и със сигурност ще има изненади.

Който иска да знае предварително,  в промото се вижда каква ще е играта на бързия дуел.

# 387
Outcast, твой ли е youtube канала, в който даваш подробен анализ на епизодите?

Тъй вярно Simple Smile

А за коментара за Алекс - да вероятно ще е много силна в индивидуалните игри, но първо е контузена и второ никой на финала почти няма да гласува за нея (ако гласуват кой е играл играта най-добре), та аз лично бих си я взел на финал.

Въпреки, че игра правилно идол и е силна в играта, но социално и стратегически отстъпва на други играчи, а все си мисля, че този сезон ще наградят най-тактическия. А и нея много хора не я харесват личностно (което е кофти, защото според мен е готин човек)

# 388
Аз не мисля, че целта на предния коментар беше да ни каже какво тъпо предаване гледаме, а по-скоро, че някои елементи липсват, което си е истина.

Но за сметка на това социалната игра е на преден план, което на мен също ми е интересно. Даже вчерашният епизод ми хареса повече от останалите, защото имаше време малко да "подиша" - т.е. да видим емоционалното състояние на играчите след играта и кой каква тактика има за предстоящото гласуване, а не само действие нонстоп, където имаш усещането, че пропускаш нещо.

# 389
Аз даже бих се съгласила с някои от нещата написани в този така критичен пост 😁 НО не може да говориш как продуцентите са унищожили основни елементи от формата, а след това да се оплакваш, че било поамериканчено. Американската версия е flagship-a на формата. Ако не се лъжа, самият оригинал е британски, но там предаването никога не е постигнало огромен връх в популярността, докато САЩ е държава с 40+ издания вече, които и до днес се радват на популярност. Хем се иска българска версия на формата, която да не следва американската, а в същото време хем да не плюе на всички традиционни елементи от играта.

Аз по-българско от това продуцентите непрекъснато да се намесват не мога да измисля 😁 във "Фермата" продуцентите сменяха правилата всяка седмица, както им е удобно. Не съм гледала "Игри на волята", но доколкото знам и там е било същото. Пък да не говорим за нашата версия на "Сървайвър", където им подхвърляха агнета и накрая сложиха черешката на тортата с гласуване от публиката, което е най-голямата възможна подигравка, която може да направиш с формата.

Общи условия

Активация на акаунт