🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 33 015
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Епизодът се казва Сливане,ясна е работата значи.
Тъкмо това идвах да пиша.
Както и предположих.

Според мен в момента решението на Бонток е грешно.

# 481
Записвам се с молба за анкета с два въпроса за следващата седмица - Кой ще спечели първи имунитет и кой ще е първия изгонен от обединеното племе.

# 482
Много хубава Йо на съвета. Коса, бюст, усмивка.
Зоки, Зоки дано се върнеш!

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:12 от densi

# 483
Той и да се върне Зоран, изпусна шанса да изгони Ванко и да отслаби другата коалиция.

# 484
  • Другата България
Той и да се върне Зоран, изпусна шанса да изгони Ванко и да отслаби другата коалиция.
Точно това имах предвид.
Именно.
Груба грешка, дано не му коства много.
Ванко на негово място не би се замислил.

# 485
Ганка пък се смееше подигравателно на Георги, а сега изведнъж Джулиана се оказа повод за нейния ехиден смях и съжалявала, че изгонили Жоро, а не нея 🤪 голяма хиена.

# 486
  • Другата България
Както и предположих, Жуан е без идол.
Ами -

# 487
Пълна скука. Очакваното се случи

# 488
Слаба игра от двата основни алианса. Йо/Бо и Анелия/Ганка не бяха на висота. Можеха да изправят третия алианс на Карин/Ванко един срещу друг, но не се възползваха от тази възможност.

# 489
Очаквани съперници,никъв съспенс.Много предвидимо,аман.Ганка се сетила че Джулиана ще гласува за победител и няма да и спечели гласа никога.Иначе на Жоро се смее че мислел десет хода напред.

# 490
Анелия и Ганка не са по-способни от Джулиана, учудвам се, че толкова ехидно й се присмиват.

# 491
  • Другата България
Съвсем предвидимо.
Жалко.
Точно това НЕ исках да гледам.
И играта ще е огън, май точно огън ще е.
Пак предвидимо.
Дано поне на острова е интересно.
При дуел Зоран - Драго съм за Зоран.
Иван - Драго -  съм за Иван.
Харесвам Драго, но с Иван ще има повече интрига и интересни завръзки, защото ми е интересно как ще се впише в коалиция с Ани/Гани/Кари и....Ванко, който хем върви с Кари, хем се врече в любов на Бо и Йо. Ванко се е разкрачил като......

# 492
  • Mediterraneo
Изтървах нещо схемата аз. Защо и кога Зоран е помолили двете мравки да гласуват за него? Не схващам докъде си мисли Зоран, че ще го изведе този ход.

# 493
Аз също смятам, че Док и Зоран ще са в обединеното племе.
Зоран ще спечели срещу Док, а Док срещу Драго.

# 494
Скучни и предвидими съвети. Жените са голямо разочарование днес,  особено Бо и Анелия. Големи хвалебствия за Зоран и Иван. Бо и Йо май не осъзнават, че играят играта на Зоран, а не тяхната собствена. Никакви стратези не са двете.

Общи условия

Активация на акаунт