Револют

• 129 726
  • 1 220
  •   2
Отговори
# 1 200
  • гр.София
Синът ми се върна преди седмица от там. Има такси за плащане с карта и на банкоматите, не са малки. Основно се плаща в брой, най добре си купете тайландси батове още от тук

# 1 201
Здравейте, имам въпроси относно картата за деца.
Поръчах пластика, която очаквам да дойде.
А детето на телефона има ли възможност да използва приложението и как? Не съм пробвала да го инсталирам.
Или възможно ли е да добави картата си към Протофейл на телефона?

# 1 202
Може да ползва картата на телефона: с Google Pay - ако е над 16 години, с Apple Pay - ако е над 13 години

Приложението на Револют за деца/младежи го инсталираш на телефона на детето, но контролираш всичко от твоя телефон

# 1 203
Здравейте, вчера дъщеря ми е направила абонамент за някакъв хороскоп на стойност 1-2 евро. Няколко часа по-късно се опитват от същата платформа да и изтеглят още близо 50 евро. Опитах да оспорвам трансакцията, револют ми препоръча да се свържа с търговеца. Не можах. Тази вечер отново се опитват да изтеглят 50 евро от картата, същият търговец.
Въпросите ми са следните: ако замразя картата и ѝ поръчам нова, това ще отмени ли плащането или то няма общо с картата, а с профила ѝ в револют?

# 1 204
tuty, в чата предполагам ти отговаря бот. Ако не си си писала с човек, кажи, че искаш да те свърже с live agent и с него дискутирай проблема.

# 1 205
  • BG-DE
Според мен е свързано с картата, най-добре за всеки случай я замразете.

# 1 206
Сложете  "Блокиране на бъдещи плащания"

# 1 207
Аз си блокирах плащане към определена фирма, отивате на отхвърленото плащане и го блокирате (за в бъдеще плащанията няма да се осъществяват).

А, Маймун го е казал същото.

# 1 208
Здравейте, вчера дъщеря ми е направила абонамент за някакъв хороскоп на стойност 1-2 евро. Няколко часа по-късно се опитват от същата платформа да и изтеглят още близо 50 евро. Опитах да оспорвам трансакцията, револют ми препоръча да се свържа с търговеца. Не можах. Тази вечер отново се опитват да изтеглят 50 евро от картата, същият търговец.
Въпросите ми са следните: ако замразя картата и ѝ поръчам нова, това ще отмени ли плащането или то няма общо с картата, а с профила ѝ в револют?
В допълнение към другите, блокирай функцията за плащане онлайн на самата карта. Нека плаща с виртуална онлайн, а с физическата в магазините.

# 1 209
Благодаря, блокирах още снощи онлайн плащанията.
Ще опитам пак да блокирам търговеца, вчера не успях.
Редактирам се, за блокиране ми излизат само доставчици на моите плащания, не нейните, въпреки че ги търсих с търсачката.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 00:43 от tuty

# 1 210
tuty, и аз през последните няколко месеца не успявам да блокирам онлайн плащания от дадени търговци. Преди това бях блокирала няколко.

Блокировката на онлайн плащания би свършило работа.

Попаднала е на скамери. И аз имах такъв случай. Държах си картата блокирана. Накрая я смених.

# 1 211
Здравейте, дали има все още бонус доведи приятел и ако да в какъв размер е?

# 1 212
До 100€ ми пише на мен.

# 1 213
Здравейте!
Не успявам да активирам революта на дъщеря ми.
Стигам да одобрение, след това ми дава да избера план, аз не искам платен и връщам обратно и нищо не става. И със сканиране на кода пробвахме и с телефонен номер пробвахме, не става.
Отново отивам на одобрение и пак така. А реално вече и преведох 5евро и виждам, че са там от моя профил, но тя не може да отвори нейния.

# 1 214
Здравейте ! Не успявам да изтегля пари на банкомат..изписва отказана транзакция. Някой има ли представа къде може да е проблема ?

Общи условия

Активация на акаунт