Револют

• 107 122
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 465
Не пишеш коя от трите карти, но ДА - всяка карта може да бъде генерирана отново.
За пластиката ще си платиш, виртуалната можеш да сменяш 3 пъти (мисля) месечно и можеш да имаш повече от една виртуална, а disposable картата е ясна - тя сама се самоунищожава и генерира нова.
Щом е компрометирана, директно я унищожаваш и поръчваш или генерираш нова

Извинявам се за неуточнението, за пластиката имах предвид. Благодаря много за отделеното време и съдействието!

# 466
Здравейте, аз искам да попитам при издаване на револют сметка защо се води, че е в литва, като давам Български адрес и Български телефон номер. Както и какви са таксите за превод от банкова сметка към револют?

# 467
Здравейте, аз искам да попитам при издаване на револют сметка защо се води, че е в литва, като давам Български адрес и Български телефон номер. Както и какви са таксите за превод от банкова сметка към револют?
Опита ли да потърсиш информация от източника и да прочетеш?
Има отговорите на всеки въпрос, който би ти хрумнал
https://help.revolut.com/bg-BG/help/

# 468
Опита ли да потърсиш информация от източника и да прочетеш?
Има отговорите на всеки въпрос, който би ти хрумнал
https://help.revolut.com/bg-BG/help/

Явно нещо не мога да ги намеря ..

# 469
Защото е банка регистрирана в Литва и имаш литовска сметка. Не могат да ти превеждат по нея левово, ако решиш да питаш и това. Може от Revolut към Revolut всякакви валути. Не може да имаш българска сметка(IBAN) към този момент, но е възможно в бъдеще и това да се случи.

# 470
Здравейте, майка ми изпрати пари от нейна дебитна карта, която е в евро, защото е италианска, но аз все още не съм получила парите в револют. Има ли срок, в който да ги получа? В евро ли ще се получат или понеже аз съм в България директно ги обръща в левове? Притеснява ме изобщо ще получа ли превода, защото от нейната карта парите са изтеглени от банката.

# 471
Как ги е изпратила от дебитната си карта?
Би трябвало да нареди банков превод от нейната сметка към твоята сметка в Револют.
Ако е наредила в евро, ти трябва да имаш евров акаунт към сметката си. 
Не пишеш кога ги е пратила и как, но си има технологично време, за да мине превода
Трябва нея да питаш - кога, в каква валута и какви уведомления е получила.

# 472
Как ги е изпратила от дебитната си карта?
Би трябвало да нареди банков превод от нейната сметка към твоята сметка в Револют.
Ако е наредила в евро, ти трябва да имаш евров акаунт към сметката си. 
Не пишеш кога ги е пратила и как, но си има технологично време, за да мине превода
Трябва нея да питаш - кога, в каква валута и какви уведомления е получила.
наредила ги е от нейната сметка на 18.07., аз в моя револют имам бг сметка и евро сметка(вероятно това имате предвид евро акаунт). В евро е изпратила парите и си следи в приложението на сметката.

# 473
аз в моя револют имам бг сметка и евро сметка(вероятно това имате предвид евро акаунт). В евро е изпратила парите и си следи в приложението на сметката.
Пробва ли да превключиш от едната сметка на другата?
На мен например на първа страница ми се показва само сумата в евро, защото това ми е най-активната сметка. Имам и в бг лева, но не се вижда какво имам в лева, освен ако не вляза сметката (или ако не скролна до долу, където сумира общия капитал от всички валути).

# 474
Когато аз пратих от моята банкова сметка пари в Революта на ММ отне няколко дни да се появят. Вече съм забравила колко точно.

# 475
наредила ги е от нейната сметка на 18.07., аз в моя револют имам бг сметка и евро сметка(вероятно това имате предвид евро акаунт). В евро е изпратила парите и си следи в приложението на сметката.
Е  то вчера беше 18-ти, изчакай поне 24 часа.
Револют работи с партньорска българска банка у нас, а българските банки осчетоводяват два пъти дневно. Ако ги е наредила вчера след обяд, ще ги получиш най-рано днес след първото осчетоводяване. Или до края на деня.

Нямаш "бг сметка и евро сметка". Имаш една сметка - с литовски IBAN, с основна валута BGN, защото си регистрирана и плащаш данъци в България.
Имаш и няколко акаунта - за всяка валута, която използваш. Всеки от тях можеш да премахнеш/изтриеш. Основния - в BGN не можеш да изтриеш. Трябва да си закриеш сметката, да престанеш да използваш Револют.

В тази връзка, майка ти е трябвало да изпрати превода в BGN, за да ги получиш бързо, защото сметката ти е левова.
Това, че ти е пратила евро може да забави получаването им. Но не съм съвсем сигурна.
И ако не ги получиш днес, ги чакай в понеделник.

# 476
Каква връзка има партньорската българска банка, при положение, че са изпратени от Италия в €, доколкото прочетох?

# 477
Каква връзка има партньорската българска банка, при положение, че са изпратени от Италия в €, доколкото прочетох?
Ох... Rolling Eyes
А къде в България са парите на Револют?
Всички пари на клиентите на Револют в България се "събират" в обща сметка в българска банка, с български IBAN, после се разпределят.
Затова, когато искаш да върнеш пари на някого в Револют не натискаш бутон "върни обратно", а връщаш по номер на сметка. Защото в противен случай тези пари отиват в общата сметка на Револют, а не при получателя

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 07:22 от cool_witch

# 478
Къде са парите - само Револют си знаят Simple Smile
Няма общо българската банка, с която работят, в случая. Щом е изпратен SEPA превод в евро, отива директно в Револют. Ако е стандартен превод - днес трябва да пристигне.

# 479
Сигурно е така. Simple Smile
Предстои да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт